Reklama

OTT služba Sledovanie TV pridala do ponuky dve dokumentárne stanice a ponúkla novú ochutnávku

Internetová služba Sledovanie TV rozšírila od januára 2024 ponuku o dve dokumentárne stanice. Predplatitelia získali v posledných dňoch britskú stanicu BBC Earth a slovenskú JOJ Svet. Obe novinky sú dostupné v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

Stanica BBC Earth odštartovala na slovenskom a českom trhu oficiálne 15. novembra 2018. Do septembra 2023 však bola exkluzívne iba v platformách skupiny Slovak Telekomu. Stanica ponúka väčšinu programov s českým dabingom a niektoré v originálnom znení s českými titulkami. Prístup k programu budú mať štandardne iba klienti s aktivovaným balíkom Premium.

JOJ Svet ponúka divákom dokumenty so zameraním na prírodu, zvieratá, históriu, politiku, spoločenské vedy, astronómiu či vesmír. Určitú časť programu tvoria aj vlastné dokumentárne série. Program je sprístupnený predplatiteľom od balíka Základný.

Kompletný TV program nielen staníc BBC Earth či JOJ Svet môžete nájsť v našom TV programe, kde je už viac ako 200 televíznych staníc.

Januárové ochutnávky

Do konca januára 2024 majú všetci zákazníci služby Sledovanie TV prístup k staniciam Discovery, Epic Drama, ako aj novom pridanej BBC Earth.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. SledovanieTV je perfetkná služba, používam dlhé roky (vyskúšané antik, lepsia,…nechytajú sa) Škoda, že tá skladba programov v základe je taká aká je 8,49 € / mes je dosť vysoká nato aké programy obsahuje .. ale človek si zvykne .. čo prekvapilo, že pridaním JOJ Svet ostal aj PZoom .. nevedno dokedy ho takto nechajú, dúfam, že to nevyradia 😉

    1. otvoril som si stránku Sledovanie TV
      0,10 € za prvý mesiac a daľšie 3 mesiace za 3,99 € takže prvé 4 mesiace platíš za mesiac iba 3 €

    2. doplnenie
      ….3 mesiace za 3,99 €/mes…
      + 1 mesiac prémiové (HBO,Eurosport , viasat,axn novasport atď) zadarmo

    3. @ Adko :

      Sledování TV je moravská firma z Brna a tím pádem předpokládám že tam aj ta Prima ZOOM bude furt dál.

      Navíc tam tu Prima ZOOM majú pod názvem tuším “ PZ Test “ a tak to tak nebije do očí.

  2. Antik za 5,95€ / mesiac, je omnoho rozumnejsia volba ako SledovanieTV za 8,49€/ mesiac…\01f1f9\01f1f7

    1. Antik je lacný a tak vyzerá aj ich aplikácia v tv samsung… hotová katastrofa

    2. Montevideo, to je ale tvoj problem…Mam staru 13 rocnu ale stale obrazovo famoznu plazmu Samsung s Dongle R4K a Antik TV mne funguje bezchybne s verziou apk v.2.0.1. Antiksat VSETKO + AntikTV = 5,95€/ mesiac. V porovnani s inymi sat + ott sluzbami pre mna je Antik suverenna jednotka na slovenskom trhu…Ked tvoj problem smart Samsung TV s aplikaciou Antik nevies riesit, tak si v pohode dokup Homatics Dongle R4k a potom ti internetova televizia Antik TV bude slapat jak vino

    3. Penzista
      Možno raz si Antik predplatím, ale iba vtedy ak zaradia canal+ sport a novasporty 3,4 za lepšiu cenu ako súčasní operátori, ktorí tieto stanice v ponuke majú.

    4. A akou formou ten Antik prosím Ťa máš? Ak si z východu a máš ich v rámci káblovky, tak možno kvalita je dobrá. Ja som zo severozápadného slovenska a sledoval som ich pred vyše rokom cez appku na skúšku a obraz hrôza des. Aj základné programy STV, Mark… šli obrazovo tak na úrovni SD. Zato sledovanie TV – úroveň ako zo satelitu (výborná), len škoda tej vyššej ceny.

    5. Súhlas s Ferim, sledovanie tv (to isté možno povedať o play tv/rik) je obrazovo jedna z najkvalitnejších ott služieb na trhu. Mám rovnako zlú skúsenosť s antikom, už nikdy viac. Je pravda, že nová appka zlepšila obrazovú kvalitu, ale stále sa nevyrovná sledovaniu. Sledovanie je trochu drahšie, ale výhodou je archív všetkých staníc, možnosť nahrávok (600 hod) až na 6 mesiacov v cloude a FHD obraz aj v archíve, čo zďaleka nie je samozrejmosťou ostatných ott služieb. Podobne obrazovo kvalitné sú aj ott služby od 4NET.TV solutions – tam dokonca v 1080 na všetkých zariadeniach bez rozdielu.

    6. Ty suhlasis tak akurat sam so sebou…Same taraniny o playtv/ rik. Jednoducho kto tu vypisuje tieto dristy tak asi ani nevidel MAGIO TV. Pretoze OTT sluzba MAGIO TV sice nieje lacna ale obrazovo je tato ott sluzba skutocne najlepsia. Platim si balik Sport Extra a obrazovo sa SledovanieTV, PlayTV/ RIK ale ani ostatne OTT sluzby ani len nepriblizili kvalitou obrazu ku MAGIO TV 😀

    7. Antik TV neurazis…Pretoze to je ludova OTT sluzba za fajn peniaze. S net pripojenim aspon 15 Mbps je obraz dobry aj na vacsich uhloprieckach OLED & LED TV. Lenze na PLAZMA TV je obraz OTT sluzby ANTIK TV podstane lepsi pri tej istej rychlosti net pripojenia, ako na LED TV 😀

    8. Rumburak
      žiadne drísty. Aktuálne mám aktívnych 7 ott služieb. Magio mám tiež vyše dvoch rokov. Obraz nie je zlý, ale ani najlepší – pri pohybe už vôbec. Magio navyše vysiela fhd iba v smart tv – na pc a tablete len 720p, čo mi celkom prekáža a vyhľadám službu, ktorá má 1080 všade (telly, isper, rik, sledovani tv). Zobrazovaciu jednotku mám sony bravia 77AG9. A tá už nekvalitný obraz neprepáči. Preto som odskúšal v podstate všetky ott/iptv služby.

  3. Dledovanie moc drahe , a programy nanič same sprostosti , adpon do zakladu film+ uz ked pitaju taku sumu

    1. Presne škoda za takú sumu „základ“ čo si pýtajú by mali byť aspon z každého žánru film, dokument, hudba, .. po 3 lepšie kanály v ponuke .. však z filmu majú v základe iba filmbox .. prečo nemôžu dať joj cinema, film + alebo amc aspoň ? 🙁

    2. Adko
      Joj cinema, film+, amc, filmboxy extra, premium sú úplne o ničom stanice… pár filmov tam reprízujú v kuse aj niekoľko rokov. Podobne sú na tam aj stanice Film Europe a Film Europe +, ktoré ponúkajú festivalové filmy a artovú tvorbu, navyše komplet s titulkami… ale aspoň to nie sú bezduché braky a kolotočárina ako predtým spomínané stanice. Celkovo som presýtený filmami, seriálmi, dokumentmi… jednoducho ma to prestalo baviť. A keď si chcem fakt niečo pozrieť, tak si vystačím s RTVS a ČT. Cez víkend sledujem futbal, keď som doma a nie je nič na robote, tak som schopný pozrieť si aj 8 zápasov… to neomrzí nikdy

  4. Sledovanie tv som mal kedysi dávno na skúšku len 1 mesiac, teraz som sa pozrel na ich web stránku a ponuku. Cena základného balíka je síce vyššia ale majú archív na všetky stanice (osobne to považujem za najväčší benefit aký OTT služby ponúkajú). Mne sa vtedy služba pozdávala a páčila, ale keďže som dlhoročný zákazník u iného operátora, tak som si ju nikdy neplatil. Kvalitou a ponukou je však niekde úplne inde ako Antik, ktorý tu poniektorí tak ospevujú.

    1. Tak aspon napis Montevideo, ktoremu operatorovi platis za sluzby ked je kvalitou a ponukou uplne inde ako Antik 😀

  5. Mám antik tv ale chcel by som sledovani tv,ale kvôli tej premrštenej cene zostavam v antiku, ozaj je to moc za to čo je v tom najmensom balíku

  6. SledovanieTV je trochu drahšie a za tretie pevné (stb/tv) zariadenie už priplácaš. Lacnejšia a s rovnakým tv menu- je služba RiKplus-PlayTV. Ponúka viac zariadení v rámci účtu a balíčky sú lacnejšie. Služby využívame už dva roky , kvalitná služba bez výpadkov.

    1. Montevideo @ Áno, RiK Plus rebranduje na Play TV. Je to tá istá služba , ale už pod novým názvom.

  7. Staci uhradit ANTIKSAT „zaciatok“ v cene 1,95€/ mesiac a potom mozes prijimat aj internetovu televiziu ANTIK TV s portfoliom viac ako 150 tv stanic 😀

    1. Martin, kto Ti brani mnou napisane vyskusat? Jediny hacik je v tom ze musis objednat Antiksat balik „Zaciatok“ na min. 3 mesiace. To znamena ze kartou som zaplatil Antiku cez net 11, 70€. Takto mi v klude slape balik „Zaciatok“ cez Eutelsat 16E a tie iste tv stanice plus mnoho inych cez internetovu Antik TV v pohode 6 mesiacov v cene 1,95€/ mesiac. Iba dodam ze v obyvaku prijimam Antiksat a v dalsich 2 izbach Antik TV. Takze 1 telka Antiksat + 2 telky Antik TV = 1,95€/ mesiac za viac ako 150 tv stanic, no nekup to!

  8. Znovu klames? Uz tolko nevymyslaj…Kazdy kto chce moze vyskusat MAGIO TV na 7 dni zadarmo a sam sa presvedcit o nezmysloch ktore tu stale vypisujes. To co mas za internet ak je u teba nie dobry obraz MAGIO TV v pohybe? Kazdy sport, film a.i. ma totiz obraz v pohybe, na ktory staci rychlost netu aspon 6 Mbps u Magia pri rozliseni 1080p. Na rozlisenie 4K 2160p potrebujes rychlost netu aspon 25Mbps. Sam si protirecis, pretoze ak s Magiom spokojny niesi tak by si ho dva roky neplatil. Stale tu iba dristas JUrom!

    1. Medenyhamor
      V čom som klamal? Magio MÁM a neprotirečím si. Ak by si chcel vedieť, tak mám magentu – internet telekom (1000/500) a tv – práve kvôli výhodám z magenty. A výhoda i vtom, že nemusím platiť filmotéku canal +, pretože v rámci môjho balíka L je v cene. Napriek tomu opakujem – v smart tv to ide, ale web + tablet len 720p. A ja si potrpím na kvalitu. A čo sa týka obrazu v pohybe – logo viacerých staníc je rozkockované napr. pri pohybe morských vĺn alebo stromov v lese – všimol som si na magiu. Sledování alebo rik ďaleko ostrejšie. Nemám dôvod klamať, takže si to vyprosujem.

    2. Juro
      Nehádaj sa tu s blbmi, tí tu budú verklíkovať furt to isté dokola

Komentáre už nie sú povolené.