Reklama

DVB-T2: Viasat Nature už v kóde. Odkódovaný bol iný platený program

Dokumentárny program Viasat Nature, ktorý bol šírený v rámci ochutnávky nekódovane (FTA) od 2. januára 2024 vo 4. celoplošnom DVB-T2 multiplexe, je oddnes sprístupnený opäť už iba pre predplatiteľov platformy Plustelka. Vysielanie stanice je podľa zistení SatelitnáTV.sk aktuálne kódované systémami Irdeto a Cryptoguard.
Pokračovanie nižšie:

Po zakódovaní Viasat Nature pripravil Towercom pre divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, spolu s vysielateľom Viasat World novú ochutnávku a to konkrétne programu Viasat Explore. Ten by mal byť k dispozícii nekódovane do konca januára 2024.

Televízny kanál Viasat Explore je šírený, podobne ako Viasat Nature, vo 4. multiplexe (MUX 4). Program je k dispozícii divákom v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Pripojené sú dve audio stopy – česká a maďarská.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kto je ešte ochotný platiť tv stanice v SD rozlíšení ???
    Fakt veľká drzosť pýtať a brať od ľudí peniaze za mazanice na tv obrazovke

    1. Jaromíre, keby si mal TV / STB, ktorá má dobrý upscaling, tak by si takto netrepal. Aj keď samozrejme HD je HD. Ale takéto veľkohubé vyhlásenia sú mimo.

    1. Treba kúpiť Plustelku a zaplatiť balík a pôjdu ti.

  2. Zajimave Stefan. Lebo mńe idu a ňemam ich zagoglovane.

  3. Tak mohli by už konečne dat do Plustelky aspoň tie najsledovanejšie slovenske stanice do HD rozlíšenia
    Dajto ma sledovanosť 4%
    Joj Plus ma sledovanosť 3,5%
    Wau ma 3,4%
    Doma ma 3%

    1. To by museli niečo preklopiť do HEVC a toho sa asi boja. Lebo dlho ponúkali kadejaké set-top boxy Zircon a iné šmejdy bez podpory HEVC a nechcú, aby im ich prišli dóchodcovia otrepať o gebule…

Komentáre už nie sú povolené.