Reklama

České HBO spustí bezplatnú TV, môže byť v DVB-T aj na satelite

Počet bezplatných TV programov v susednej Českej republike vzrastie. Ešte v tomto roku chce spoločnosť HBO Europe, ktorú vlastní Warner Bros. Discovery, spustiť u našich susedov nový kanál Warner TV. Už teraz avizuje, že bude bezplatný a dostupný iba v Českej republike.
Pokračovanie nižšie:


Vysielateľ získal v tomto týždni potrebné licencie. Warner TV môže vysielať prostredníctvom družice, zvláštnych prenosových systémov (internetu) či prostredníctvom vysielačov v Českej republike. Vo všetkých prípadoch platia licencie na 12 rokov.

Oficiálny termín spustenia vysielania Warner TV nie je v tejto chvíli známy. Malo by to však byť ešte tento rok. Na základe licencie môže Warner TV vysielať 24 hodín denne filmy, seriály či dokumenty v českom jazyku.

Česká republika bude po Taliansku druhým trhom, kde má byť Warner TV k dispozícii ako bezplatný program, a jedenástym trhom v regióne EMEA, kde je Warner TV dostupná prostredníctvom rozsiahleho portfólia lineárnych sietí.

Warner Bros Discovery stojí v ČR za TV stanicami Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4K, HGTV, TLC, Travel Channel, Investigation Discovery, Cartoon Network, Cartoonito, CNN, Food Network, Animal Planet, HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax a Cinemax , ako aj službou HBO Max.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V multiplexe 23 by tam mala byt aj sporty tv, takze sa tesime na dalsie dve stanice. Ti stastnejsi s moznostou prijmu aj na Slovensku. To je rozdiel medzi Ceskym a Slovenskym dvb t2 u nas rusia vysielace a v Cechach pribudaju nove stanice

    1. Predpokladám, že to pridá väčšina operátorov aj v SR.

  2. No to asi ťažko keď ani paramount nechcú dať len pre CZ

  3. @Palo
    Pamätám sa ako chcela Prima spustiť nové tv Slovensko na Prima Plus chcela vysielať aj akvizície len asi to stopli lebo od roku 2017 sa to nikde nepohlo.
    Veď aj hlavnú Primu si Jojka vybojovala tak ju potom vypli.

  4. Zadarmo nieje nikdy nic. Som iba zvedavy, koho reklamne spoty a ako budu vysielane na tychto tv staniciach 😀

    1. Stále lepšie, ako za ten obsah s množstvom reklám aj platiť

    2. Tak tomu verim kamo, to je fakt ze hej…Nainstaluj si OTT apku ZDARMA TV a hned uvidis ako budes pozerat HBO gratis. Je hnus za obsah s mnozstvom reklam platit, lenze v ZDARMA TV su reklamy aj pri prepinani tv stanic. Takze ked sa v minulosti riesili problemy STB s dlhym casom prepinania tv stanic nad dve sekundy, tak vo vysielani OTT zadarmo okrem reklamy pocas relacie je vysielana reklama aj pri prepnti z tv stanice na inu tv stanicu a to viac ako 10 sekund…:D

Komentáre už nie sú povolené.