Reklama

Antik Sat: Programy Animal Planet a Travel Channel sú dočasne nedostupné

Predplatitelia satelitnej služby Antik Sat sa sťažujú už niekoľko dní na problémy s príjmom dvoch kanálov od Warner Bros. Discovery, ktoré sú šírené na družici Eutelsat 16A (16°E), z frekvencie 10 845 MHz. Konkrétne sa jedná o stanice Animal Planet HD a Travel Channel HD. Na pozícii Travel Channel je podľa našich zistení už niekoľko dní zastavený obraz a v prípade Animal Planet je iba čierna obrazovka.
Pokračovanie nižšie:

Jedná sa o technický problém na strane nášho technického partnera,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Vlastimil Lakatoš, produktový manažér TV služieb Antiku. „Už je to v riešení a v priebehu niekoľkých dní by to už malo byť v poriadku,“ dodal.

Problém sa týka iba zákazníkov služby Antik Sat, ktorí využívajú príjem prostredníctvom družice. Užívatelia hybridných boxov si môžu prepnúť zdroj signálu na internet a programy im bez problémov budú fungovať.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen slovenských a českých satelitných služieb, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. Zoznam staníc každej platformy je navyše usporiadaný podľa oficiálnej kanálovej mapy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nevadí, ja mám balík pre začiatok, kde tieto programy nie sú, snáď to ako čoskoro opravia, hlavne že cez Vianoce, kedy dávajú kompletnú ponuku free, tak to snáď dovtedy bude v poriadku…

    1. To je tak…Kto neumi, ten necumi. Kto umi, ten aj s balikom „Pre zaciatok“ cumi cez OTT na uvedene tv stanice.

    2. To je tak max na overenie či tieto stanice fungujú alebo nie…

    3. Taky zakaznik co ma OTT zmaknute, tak dobre vie ze vsetko slape tak dlho ako chce. Nielen 5 minut 😀
      …Inak na pay-tv DIGI SK uz funguje Love Nature HD _ 0,8W _ 12034 _ 30000 _ V _ 3-4 _ DVB-S2 _ 8PSK

  2. Inak budú končiť na konci tohto roku stanice – The Box, Magic, 4music, Kiss, kerrang na 28.2e…

    1. Po zakódovaní Eska TV extra je toto ďalšia zlá správa…

  3. “ „Jedná sa o technický problém na strane nášho technického partnera,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Vlastimil Lakatoš, produktový manažér TV služieb Antiku. „Už je to v riešení a v priebehu niekoľkých dní by to už malo byť v poriadku,“ dodal.

    Pan Lakatoš cigání a nebo neví lautr nic a je naivní.

    Podle mne se tyto dvě stanice Animal Planet HD s Travel Channel HD v nabídce Antik SATu již neobjeví jedině že by je nově šířil ze svojí vlastní kapacity.

    K dnešnímu dni sú totiž z albánské kapacity 10887 H a 10845 h odstraněny a již nově nejsou ani naladit.
    Z albánské kapacity kde byly stanice Discovery Science a animal Planet byl vypnutý a definitivně odstraněný Discovery pro Albánii. takže podle me albánský operátor přestal definitivně ze své kapacity šířit veškeré stanice od skupiny Discovery.

    Za mne je stejně vše od Discovery odpad jen kromě Eurosportu.
    byt Antikem tak nechám v jejich nabídce od nich jen Eurosporty a nic jiného a to hlavně v satelitní nabídce. Ostatní stanice od Discovery kromě eurosportů bych nechal maximálně jen v internetové nabídce zařadil do satelitní nabídky stanice JOJ 24 v HD a aj RTVS 24 bych překlopil do HD. Překlopit do HD by se mělo překlopit aj: Film+, Arcadia World.

    V satelitní nabídce by měli raději ty stanice od Discovery kromě tech Eurosportů raději nahradit formou sdílení stanicama: Viasat nature HD, Viasat History HD s Viasat Explore HD. Mohli by do SAT zařadit aj BBC Earth tak že by sa bralo od Chorvatů aje by se tam přidala navíc CZ audio stopa a navíc eště aj CZ titulky. Podle mě ta chorvatská verze bude úplně stejná s tou pro CZ a SK trh co si aspoň myslím.

    1. Klame, neklame. Uvidíme. „Technickým partnerom“ môže kľudne myslieť A1.

Komentáre už nie sú povolené.