Reklama

Magio TV zaradila do ponuky dve nové stanice Canal+ Sport, naopak doterajšie dve vyradila

V internetovej službe Magio TV sú už niekoľko dní dostupné nové občasné športové kanály Canal+ Sport 7 a Canal+ Sport 8. Oba sú k dispozícii divákom v HD kvalite. Naopak programy Canal+ Sport 2 a Canal+ Sport 3 sa v ponuke Magio TV už nenachádzajú. Dôvodom sú zmeny v portfóliu staníc Canal+ Sport po zakúpení vysielacích práv na WTA.
Pokračovanie nižšie:

Canal+ Sport 7 a Canal+ Sport 8 budú prinášať divákom priame prenosy z anglickej futbalovej Premier League. Canal+ Sport 2 a Canal+ Sport 3, ktoré z ponuky Magio TV vypadli, zase tenisové turnaje WTA. V prípade Canal+ Sport 2 pôjde o plnohodnotný športový program, zatiaľ čo na Canal+ Sport 3 sa budú prenosy objavovať iba v prípade súbežne hraných stretnutí. Tieto programy budú dostupné iba v platformách Skylink a Skylink Live TV. Program nielen všetkých staníc Canal+ Sport môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Aj napriek tomu, že klienti Magio TV k športovým programom Canal+ Sport 2 a Canal+ Sport 3 prístup mať nebudú, niektoré prenosy z WTA si predsa len budú môcť predplatitelia TV služby pozrieť. Canal+ Sport sa totiž dohodol so spoločnosťou AMC Networks International, a preto budú niektoré turnaje WTA 250 vysielané aj na športových programoch Sport 1 a Sport 2. V roku 2024 ide o 15 turnajov a prvým z nich bude už v druhom januárovom týždni turnaj v tasmánskom Hobarte.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ok a muzske tenisové turnaje kde budú môcť do Slováci sledovať?

    1. Take texty že najskôr najpravdepodobnejšie si nechajte. Je 8 dni do začiatku prvého mužského turnaja a Slovaci nevedia kde a či vôbec bude turnaj vysielaný na SK? To ako vážne?

    2. Manažéri majú dovolenky. Nič nezvyčajné sa nedeje. Čakať sa môže aj do posledného dňa. Také sú niekedy vyjednávania.

    3. Andrej
      Na parabole diskutujúci túto tému preberali a dočítal som sa tam, že premier sport 3 budú mať telekom aj digi… preto píšem najskôr, lebo to nie je žiadne oficiálne stanovisko. Ale ak to tam vypisovali ľudia, ktorí sa o túto tému zaujímajú, tak to asi tak bude…. a nemusíš hneď podráždene reagovať

    4. Kto akože môže mať Premier Sport 3? Logicky vychádza Telekom, DIGI alebo aj Orange. O2 to nedá určite kdekomu.

    5. Veď toto že to nedá hocikomu… Aby sme neboli nakoniec prekvapeni že Premiér Šport 3 nebude na SK v ponuke 😀

  2. Tak ako? Niekto tu spomínal že manažéri sviatkuju…. Ešte stále? Slováci teda ostanú budúci rok bez ATP tenisu ?

    1. Presne ja sa čudujem každý spi redakcia spi a o pár hodín nový turnaj začína

    2. Tiez nechapem, Shelton vs Safiullin mal byť vysielaný na Premier Sport 3, avšak ten na Magiu nie je… neviem ho najst nikde ani spomenuty

  3. Ved unas kým sa spamataju a pridajú to ubehne pol roka vivat slovensko

  4. Ach ľudia… hlavne že to som to tu riešil už pred dvoma týždňami že sa mi to nezdá a bol som za debila… a zrazu bum nový rok prvý turnaj a slovaci sú ozaj bez mužského tenisu…

  5. Flashscore ukazuje že zápas medzi Murray vs Dimitrov by mal ísť aj na Premiere Šport 2, viete to prosím niekto potvrdiť?

  6. Andrej: Na Premier sport 2 žádný tenis. Jede tam kolem 10 dopoledne basketbal a teď NHL.

  7. Roland nieže magio pridá,ale ešte aj uberie práve tie programy kde ide wta. Takže ani muži ani ženy,žiafny tenis,hanba.

  8. Canal+šport vysiela futbalové zápasy,ale programové titulky sú o tenisových zápasoch!!!

Komentáre už nie sú povolené.