Reklama

Film Barbie bude mať premiéru na HBO a HBO Max už o pár dní

Film Barbie, ktorý debutoval v kinách v júli tohto roku, budú môcť zhliadnuť o pár dní aj diváci filmovej stanice HBO, ako aj predplatitelia služby HBO Max. Spoločnosť Warner Bros. Pictures v týchto dňoch oznámila, že Barbie bude mať premiéru pre slovenských a českých divákov na streamovacej službe HBO Max v piatok 15. decembra 2023. Diváci filmového kanálu HBO si budú môcť novinku pozrieť o pár dní neskôr a to v nedeľu 17. decembra o 20:00 a následne v repríze v pondelok 18. decembra o 14:55.
Pokračovanie nižšie:

Film, ktorý trhá rekordy ako najzárobkovejšia celosvetová premiéra v storočnej histórii štúdia Warner Bros. Pictures bude k dispozícii na HBO MAX so slovenských a českým dabingom, ako aj so slovenskými a českými titulkami. Kanál HBO odvysiela film v českom a originálnom znení. Kompletný program nielen stanice HBO môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Film Barbie režíruje Greta Gerwig podľa scenára Gerwig a na Oscara nominovaného Noaha Baumbacha („Marriage Story“, „The Squid and the Whale“), ktorý vznikol na motívy Barbie od spoločnosti Mattel. Producentmi sú na Oscara nominovaný David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley a Robbie Brenner. Ďalšími producentmi sú Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich a Cate Adams.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Ty si pozeraj čo chceš a druhých nechaj pozerať čo chcú. Či všetci musia pozerať to čo sa páči tebe?

    2. o akomkoľvek hnuse rozhodujem len ja sám, nikto mi do toho nebude nič hovoriť, iba ak by sme sa stali totalitným štátom, lebo taká možnosť je vždy…

    3. @ZOLY:

      odkedy nastúpili Boľševický nok súdruch Pobirmovaný komunista (žochar Bradavičník obecný), Stojan Jakotyč z Revúcej a Barbina z Rakúska už je tu pomaly ale isto totalita…

Komentáre už nie sú povolené.