Reklama

ČR: V DVB-T2 multiplexe 23 začala vysielať nová Hit TV

Do českého celoplošného DVB-T2 multiplexu 23, ktorý prevádzkuje Czech Digital Group, vstúpila nová Hit TV. Televíziu, ktorá len nedávno získala vysielaciu licenciu prevádzkuje spoločnosť #THETOPMERCH. Podľa pridelenej licencie pôjde čisto o teleshoppingovú a reklamnú televíziu vysielajúcu 16 až 24 hodín denne v českom jazyku.
Pokračovanie nižšie:

Hit TV je šírené v multiplexe v kompresnom formáte HEVC s obrazovým rozlíšením 960×540 px. Pripojená je jedna audio stopa v kodeku AAC. Vysielanie je k dispozícii na doterajšej pozícii s názvom Test-5.

Po pridaní stanice Hit TV je k dispozícii v celoplošnej DVB-T2 sieti MUX 23 celkovo 10 televízií (Nova Cinema, TV Nova, TV NOE, TV Barrandov, Barrandov Krimi, Kino Barradov, Seznam.cz TV, Spektrum Home, A11), päť rozhlasových staníc (Ukrajinske Radio, Rádio Dechovka, Český Impuls, Rádio Impuls, Rock Zone 105,90) a dva test kanály (Test-1 a Test-4). Všetky televízne a rozhlasové stanice sú šírené nekódovane. U TV je použitý novší video kodek HEVC.

Okrem DVB-T2 multiplexu 23 majú v susednej ČR ďalšie tri celoplošné (MUX 21, MUX 22 a MUX 24) a viacero regionálnych multiplexov. Aktuálnu ponuku DVB-T/T2 a DAB+ multiplexov, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hit Tv – Teleshoppingová TV načo je to dobré , či nato , aby blbci vyvolavali pre kupu tovaru alebo hlasovanie pre hudobne skupiny , poprípade o suťažné ceny . Ludia , zobute sa a chcite kvalitu .

    1. České DVB-T2 kromě ČT, Noe TV a místních regionálek s ještě snad Prima MAX s Prima ZOOM je jen jedna velká kopa nesledovatelného hnoja!

Komentáre už nie sú povolené.