Reklama

Sledovanie TV ponúka špeciálnu zľavu pre nových klientov

Internetová služba Sledovanie TV ponúka aktuálne pre nových klientov špeciálnu zľavu. Akcia bude prebiehať do januára 2024, kde po prvom skúšobnom mesiaci budú mať noví zákazníci TV službu so zľavou viac ako 50 % a to po dobu troch mesiacov. Štandardnú cenníkovú cenu tak zaplatia klienti až v piatom mesiaci využívania služby.
Pokračovanie nižšie:

Prvý mesiac si môžu užívatelia vyskúšať balík Základný za 0,10 €. Ako darček im navyše ponúkne operátor programy z balíčkov Prémiový a HBO Max. Následujúce tri mesiace budú potom za službu platiť 3,99 € mesačne. Od piateho mesiaca bude už účtovaná za balík Základný štandardná cenníková cena a to 8,49 € mesačne.

Znížená cena platí iba pre nových zákazníkov, ktorí Sledovanie TV doteraz nevyužívajú. Dávame im tak príležitosť výhody našej služby vyskúšať cez Vianoce, keď sa stretnú s celou rodinou pri tradičných rozprávkach,” hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

V poslednom období doplnil operátor svoj základný balíček o prémiové kanály FilmBox, Love Nature 4, Spark TV a iConcerts. V priebehu októbra tiež všetkým používateľom pridal videotéku Rik+ s viac ako 5000 titulmi.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.