Reklama

Cez anténu je možné sledovať v novembri zadarmo dve platené stanice, športovú a filmovú

Od utorka 31. októbra sú šírené prostredníctvom terestriálnych DVB-T2 vysielačov nekódovane (FTA) dva televízne programy. Na základe dohody s vysielateľmi pripravil Towercom v novembri pre všetkých divákov ochutnávku nielen filmovej stanice JOJ Cinema (HD/MPEG-4), ale aj športovej Sport 1 (SD/MPEG-4). Oba programy vysielajú FTA zo svojich štandardných pozícií.
Pokračovanie nižšie:

JOJ Cinema HD je súčasťou 1. multiplexu a Sport 1 je šírená vo štvrtom multiplexe. Oba multiplexy využívajú štandard DVB-T2. Po ukončení ochutnávky budú oba programy môcť sledovať opäť iba predplatitelia platformy Plustelka.

Počas nekódovaného vysielania na Sport 1 sa môžu diváci tešiť napr. na priame prenosy z domácej hokejovej Tipos Extraligy, kvalifikácie na MS 2025 v hádzanej, z futbalovej Coppa Italia, kvalifikácie na Euro 2024 či F1. Z premiérových titulov na JOJ Cinema môžeme spomenúť Vianočné mestečko (2021), Príšerákovci 2 (2021), Princezná a profesor (2022), Druhá šanca (2022) či Vianoce pri jazere (2022). Vždy aktuálny program staníc môžete nájsť v TV programe.

Kompletný zoznam DVB-T, DVB-T2 a DAB+ vysielačov aj s ich presnou polohou na mape, môžete nájsť v sekcii Vysielače. Nechýba tam ani zoznam šírených programov s detailnými technickými parametrami. Vysielače sa zobrazia po kliknutí na vybraný multiplex.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Naozaj neviem, či tieto ochutnávky majú nejaký efekt…
    _
    Len pre info, k včerajšiemu dňu skončil web mapujúci televízne vysielače nielen v Česku a na Slovensku. RIP

    1. Ferat,
      efekt má byť ten, že si niekto predplatí Plustelku, aby mohol ten program sledovať stále. Ale mňa by to nepresvedčilo ani keby bola celá Plustelka na mesiac zadarmo.
      Iné by to bolo, keby ide voľne cca 20 programov a ďalších 40 v Plustelke. Samozrejme za adekvátnu cenu.
      Jasné, že mnohí budú oponovať, že nie je čo vysielať (hlavne voľne). Ale niekde musí byť chyba, keďže často čítame aký veľký je dopyt po reklame a napriek tomu do biznisu s tv vysielaním sa nikto nehrnie…

    2. VanDal
      Dopyt po reklame je, ale prečo by mala televízia vysielať voľne a platiť za šírenie. Radšej bude platená, s reklamami a platiť budú všetci zákazníci, provideri jej.

  2. Čo ja ztoho mám keď 1mux a 4mux u nás nechytime a to lokalita Šemša,Hodkovce, Nováčany, Rudník,Jasov, Poproč atakdalej a z Košíc je to ďaleko a mi sme v doline čiže príjem je nulovy

    1. Milan
      Ale veď Ťa nikto nenúti to sledovať keď nemáš signál. Tieto promá už bežia (a budú bežať) niekoľko rokov…
      Veľa operátorov dáva ochutnávky svojim zákazníkom, je to dnes bežné. Ale načo vyplakávať keď nie som ich zákazníkom? Tak isto vyplakavaju zákazníci, ktorí si platia full ponuku, čo oni z toho majú z takej ochutnávky.

  3. Ja len tak som to napísal , však ja to chytám cez satelit,budem sa znervoznovat tak to nie len preto som to napísal že tu je len 50 percent cez anténu nie jak oni píšu že 90 percent,však v Maďarsku a Českú majú 100 percent pokritie

    1. Malo by to byt ako v cechach, nova prima atd zadarmo, tu markiza platena

Komentáre už nie sú povolené.