Reklama

V októbri odštartuje nový športový TV program

Na slovenskom a českom televíznom trhu odštartuje v októbri nový športový televízny kanál. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk spustí už o niekoľko dní svoje vysielanie stanica s názvom Premier Sport 4.
Pokračovanie nižšie:

Oficiálny termín štartu Premier Sport 4 bol stanovený na 10. októbra 2023. Podľa dostupných informácií sa vo vysielaní zameria najmä na bojové športy MMA. Hlavne pôjde o relácie, ktoré sa budú venovať rôznym témam v súvislosti s prípravou bojovníkov na zápasy v športe MMA.

Premier Sport 4 má vysielať 24 hodín denne, 7 dní v týždni. V programe sa objavia relácie ako Cesta na Oktagon, Projekt X, Oktagon Majk, Oktagon výzva či Bez rukavíc. Kompletný program stanice bude dostupný na portáli SatelitnáTV.sk v priebehu budúceho týždňa a to už tradične v sekcii TV program, kde už teraz ponúkame televízny program pre viac ako 200 staníc.

Pod názvom Premier Sport pôsobia na Slovensku a v susednej Českej republike aktuálne dve stanice a to Premier Sport 1 a Premier Sport 2. Premier Sport 1 odštartoval vysielanie 9. augusta 2019 a Premier Sport 2 17. augusta 2021.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To ze zacne fungovat Premier Sport 4 je fajn…Cez Digi SK prijimam dobre sportove tv stanice Premier Sport 1 & Premier Sport 2. Cez ktore pay-tv vsak bude Premier Sport 4 vysielat, je otazka 😀

  2. Bratislavská spoločnosť DCZ Production s.r.o. dostala 13.9.2023 autorizáciu na vysielanie programovej služby s názvom STRIKE TV 2. Programová schéma má byť tematicky zameraná na športový program, ktorý sa bude venovať rôznym témam v súvislosti s prípravou bojovníkov na zápasy v MMA. Žeby ďalšia stanica, len s iným názvom?

  3. Ešte im chýba Premier Sport 3.Ja tiež to prijímam cez paket Digi TV ale sledujem

  4. V článku píšu ze 10.10. len ako si zabudli na Premier Sport 3.

  5. Redakcia prečo stále neuvádzate tv program pre joj šport? Ďakujem

    1. JOJ Šport je súčasťou TV programu od mája 2023. V prípade ďalších otázok využite prosím mailovú adresu.

  6. Redakcia aké spoločnosti budú tento nový program vlastniť?

  7. Tá kde je ten Premiére šport 4 už bol desiaty október a nový športový program nikde

Komentáre už nie sú povolené.