Reklama

Slovenskú hokejovú extraligu budú vysielať dve platené športové TV, ako aj streamovacia služba

V piatok 15. septembra 2023 odštartuje už v poradí 31. ročník slovenskej najvyššej hokejovej Tipos extraligy. Oproti predchádzajúcim sezónam budú môcť sledovať diváci priame prenosy na platených športových staniciach JOJ Šport a Sport 1. Hlavným vysielateľom bude JOJ Šport, ktorá poskytla sublicenciu na lineárne vysielanie na obdobie nasledujúcich 3 rokov vysielateľovi AMC Networks International, ktorý prevádzkuje športové kanály Sport 1 a Sport 2. RTVS sa s TV JOJ na sublicencii nedohodla.
Pokračovanie nižšie:

Diváci budú môcť vidieť na JOJ Šport 1 až 2 zápasy z každého kola. Ostatné zápasy prinesie streamovacia služba JOJ Play. Koľko zápasov odvysiela AMC na Sport 1 aktuálne zisťujeme.

Pre hokejových fanúšikov prinesieme zážitok, aký ešte nemali. Prvýkrát majú možnosť sledovať všetky zápasy hokejovej Tipos extraligy na jednom mieste, a to z pohodlia domova a na veľkej obrazovke. V aplikácií JOJ Play s prémiovým účtom nájdu diváci jednotlivé live prenosy, archív zápasov, zostrihy a všetky potrebné informácie a zaujímavosti,“ uviedla šéfka digitálnej platformy JOJ Play Nikoleta
Nagyová.

Tipos extraliga vo vysielaní televízie JOJ Športu doplní Slovenskú hokejovú ligu (SHL) a JOJ Šport Slovenský hokejový pohár, ktoré mohli diváci na športovej stanici sledovať už 2 sezóny. Okrem Tipos extraligy pribudnú na obrazovky JOJ Športu od novej sezóny aj zápasy hokejovej reprezentácie SR do 20 rokov a seniorského výberu. Na JOJ Šport teda diváci uvidia majstrovstvá sveta v dorasteneckej, juniorskej aj seniorskej kategórii.

Aktuálny a denne aktualizovaný program nielen športových staníc JOJ Šport a Sport 1 môžete nájsť v našom TV programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Ak budú všetky zápasy s komentárom, tak potom to bude v pohode. Futbal na Voyo, hokej na JOJPlay.

  1. Je to škoda ze sa Slovenská extraliga bude šíriť stále aj na Šport 1,2 mohli sa viac zamerať na Česku Ligu keď ju má len O2 TV ČTSport.RTVS mohla priniesť aspoň jeden zápas do Týždňa a internet by pokrilo lepšie Voyo.

  2. Preklep v nadpise: namiesto „platené“ tam je „platné“.

  3. Dnes sport 1 odvysiela zápas Slovan – Michalovce od 16:45

  4. Nedeľa:

    HC Košice – HC ‘05 Banská Bystrica na Sport 1
    HKM Zvolen – HK Dukla Ingema Michalovce na JOJ Šport

  5. Nechcem dráždiť, ale uvedomuje si niekto, že RTVS Šport defakto stráca svoj význam dotovať zo štátneho rozpočtu ?
    Totiž nedokáže konkurovať pri exkluzivite vysielacích práv pri viacero žiadaných národných súťaží a športoch !
    Pri zahraničných je otázne či vôbec patria ako poskytovaná verejnoprávna služba ?
    Dá sa obhájiť pri olympiáde, MS vo futbale či hokeji , Fortuna lige, TS lige, tenise a tam kde sa nachádzajú naši športovci chápem, ale ak drvivú väčšinu získali súkromné televízie, tak prečo nespraviť podstatnú zmenu obsahu po vzore zahraničia ? Niečo podobné ako je aj ČT D /art .

    1. Nechcem dráždiť, ale uvedomuje si niekto, že RTVS Šport de facto stráca svoj význam dotovať zo štátneho rozpočtu? Totiž nedokáže konkurovať pri exkluzivite vysielacích práv pri viacero žiadaných národných súťaží…

      Možno to „robia“ schválne „zodpovední“, asi chcú takto šetriť štátnu kasu a niekto im to „poradil“.

    2. Rýchlo to zobrali súkromníci, ktorí sa navzájom dohodli, dali lepšiu cenu a pár rokov majú pokoj. Zľakli sa, že ak by dostala RTVS budúci rok viac peňazí zo ŠR, tak by sa preťahovali a cena by išla hore.

    3. Taký dvojkanál nie je zlý nápad. Keď bude problém naplniť vysielací čas top športovými podujatiami, môže RTVS buď vysielať nižšie ligy a menej populárne športy, alebo to spraviť podľa vzoru ČT :D/art. Nemusí to byť akurát detské vysielanie, môže sa napríklad čiastočne vrátiť zrušená Trojka.

    4. Verejnoprávna RTVS, by mala mať jeden verejnoprávny okruh,čisto pre deti a tiež si myslím, že ten akože RTVS šport rozdelit na dvojkanál Trojku a šport,lebo už o všetko populárne,čo sa týka športu prišli.

  6. Presne tak po strate MS v hokeji by som uvažoval o vytvorení dvojkanala počas týždňa aj tak je minimum prenosov na RTVS tak by som to prepol do detského kanála.Ved MTVA ma 2 športové kanály ktorý jeden strieda s Duna World.
    A my nevieme alebo nechceme udržať jeden kvalitný neplateny kanál Zameraný na Šport.

    1. Ďakujem všetkým za názor a som v prvom rade rád, že sa dá diskutovať slušne a vecne (⁠•⁠‿⁠•⁠)

Komentáre už nie sú povolené.