Reklama

Skylink: Futbalová Premier League na Canal+ Sport až do roku 2028

Majiteľ satelitných služieb Skylink a freeSAT, ako aj internetovej Skylink Live TV, dnes oznámil, že futbalová Premier League bude pre slovenských a českých divákov na Canal+ ďalších 5 sezón. „Práva bola obnovená pre celú najvyššiu anglickú súťaž s 380 zápasmi za sezónu. Okrem Českej republiky a Slovenska došlo k obnoveniu práv aj pre ďalšie krajiny Canal+, ako sú Francúzsko, Švajčiarsko a Vietnam,“ informovala dnes Canal+ Group.
Pokračovanie nižšie:

Premier League je už viac ako 10 rokov silným pilierom našej vysielacej stratégie vo Vietname a Švajčiarsku. Nedávno sme vysielanie Premier League spustili v Českej republike a na Slovensku, kde ho naši zákazníci prijali veľmi pozitívne. Sme radi, že môžeme aj naďalej zabávať našich predplatiteľov touto výnimočnou súťažou,“ povedal Jacques du Puy, generálny riaditeľ Canal+ International.

Športové stanice Canal+ Sport budú prinášať všetky prenosy z najvyššej anglickej futbalovej ligy minimálne až do roku 2028. Divákom sú k dispozícii prenosy na programoch Canal+ Sport a Canal+ Action. Pokiaľ chcú mať prístup ku všetkým zápasom, musia využívať internetové aplikácie Skylink Live TV alebo Canal+. Následne získajú prístup, okrem Canal+ Sport a Canal+ Action aj k programom Canal+ Sport 2 až Canal+ Sport 6 a to bez ďalších poplatkov. Stanica Canal+ Sport 2 HD je aktuálne šírená aj na družici Astra 3B (23,5°E), podľa vysielateľa ide však iba o dočasné testy.

Okrem platforiem Skylink, Skylink Live TV či Skylink TV pre Orange, majú aktuálne k programom Canal+ prístup aj klienti Magio TV, Magio Sat, DIGI TV a DIGI Go.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Tiež nechápem aký problém. Má to aj Magio a Digi okrem Skylink, tak nevidím problém. Aha, nemá to ten trápny Orange, tak? Vykašli sa najzdieračskejší Orange, oni majú málo TV v ponuke a za vysoké ceny. Telekom má toho viac.

Komentáre už nie sú povolené.