Reklama

Rádio RockZone 105,9 v českom DVB-T2

Od septembra vysiela v českom DVB-T2 multiplexe 23 (MUX 23) rozhlasová stanica RockZone 105,9. Vysielanie je k dispozícii nekódovane (FTA).

Ako už názov napovedá, rádio RockZone 105,9 sa zameriava vo vysielaní na rock. Podľa vysielateľa ide konkrétne o moderný rock. Poslucháčom ponúka mix rôznych aktuálnych rockových trendov a štýlov.
Pokračovanie nižšie:

Po pridaní rozhlasovej stanice RockZone 105,9 je k dispozícii v celoplošnej DVB-T2 sieti MUX 23 celkovo 9 televízií (Nova Cinema, TV Nova, TV NOE, TV Barrandov, Barrandov Krimi, Kino Barradov, Seznam.cz TV, A11 a Spektrum Home), päť rozhlasových staníc (Ukrajinske Radio, Rádio Dechovka, Český Impuls, Rádio Impuls a Rock Zone 105,9) a dva test kanály (Test-1 a Test-4). Všetky sú šírené nekódovane. U TV je použitý novší video kodek HEVC.

Okrem DVB-T2 multiplexu 23 majú v susednej ČR ďalšie tri celoplošné (MUX 21, MUX 22 a MUX 24) a viacero regionálnych multiplexov. Aktuálnu ponuku DVB-T/T2 a DAB+ multiplexov, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kedy bude české Rádio RockZone v slovenskom DVB – T2 ?

    1. @ BMO :

      Na Slovensku po slovensky a ve slovenském DVB-T mají byt v prvé řadě slovenské stanice.

      Jinak pochybuju o tom že by RockZone 105,9 neměl živé vysílání přes stream z jejich webu.

    2. Áno, a ak majú stream, tak ideálna voľba potom internetové rádio, napríklad Sencor SIR 5000 WDB…

    3. No nový direktor mobiliťák určite nem vráti TV Angeliku do DVB / T2… aj keď sľubuje technologický a informačný rozvoj…

  2. Mohli by dať naspäť voľné vysielanie markízy do dvb-t

    1. Prečo ? Načo ? Markíza je najsledovanejší program aj keď nie je FTA, tak načo zvyšovať náklady ? … okrem toho sledovanosť sa dá zvýšiť aj tak, že niektorej inej televízii na trhu administratívnym úkonom sledovanosť znížime.

    2. riki tým administratívnym úkonom myslíš odpálenie Prima Zoom a Max? Lebo podľa mňa to nebol administratívny úkon – to by museli zasiahnuť štátne orgány / úrady. Toto bol celkom obyčajný špinavý zákulisný obchodný ťah našich komerčných TV.

Komentáre už nie sú povolené.