Reklama

Magio Sat a DIGI TV vyradili z rastra info pozície Prima Zoom a Prima Max

Satelitné služby Magio Sat a DIGI TV dnes aktualizovali kanálové mapy, ktoré využívajú dodávané zariadenia. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk došlo po aktualizácii iba k drobnej zmene a to konkrétne k vyradeniu špeciálnych informačných pozícii po českých staniciach Prima Zoom (DIGI TV: 114, Magio Sat: 170) a Prima Max (DIGI TV: 115, Magio Sat: 169), ktoré informovali klientov o ukončení šírenia uvedených českých staníc.
Pokračovanie nižšie:

České programy Prima Zoom a Prima Max vyradili operátori Slovak Telekom a DIGI Slovakia zo všetkých svojich TV služieb oficiálne 15. augusta 2023 v skorých ranných hodinách. Náhradou je nový slovenský dokumentárny program JOJ Svet.

Po vyradení špeciálnych informačných pozícií s názvom Prima Zoom a Prima Max z kanálovej mapy Magio Sat a DIGI TV bola krátko na to ukončená aj ich satelitná distribúcia z frekvencií 12 380 MHz a 12 456 MHz.

Spomeňme, že oba české programy Prima Zoom a Prima Max šíri Telekom aj naďalej na svojej vlastnej satelitnej kapacite, k dispozícii sú však iba pre klientov českých služieb Magenta TV Sat a Telly. Klienti slovenských platforiem k týmto programom prístup nemajú, a to ani v prípade, že majú CA modul.

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen slovenských a českých satelitných služieb, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. Zoznam staníc každej platformy je navyše usporiadaný podľa oficiálnej kanálovej mapy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ak si niekto platil DIGI TV prave kvoli tv staniciam Prima Zoom a Prima Max, tak to by bol zufalec…Pretoze tieto ubohe tv stanice ma dostupne okrem inych kvalitnejsich tv stanic, v baliku Zaciatok 1,95€/ mesiac od Antiksatu 😀

    1. Ty naozaj do kazdeho prispevku musis napchat tu svoju reklamu na Antik, operatora s nalozou cinskych a regionalnych programov, ktore nikoho nezaujimaju.

    2. black13 netrep nezmysly, Antik má v ponuke prakticky všetky bežné TV programy, ktoré majú aj iní operátori. A k tomu tie regionálky ako bonus. Nikto ich predsa nasilu pozerať nemusí a dajú sa aj vymazať zo zoznamu staníc. A čínske programy sú tam myslím 4, presne tie isté, ktoré sú FTA na každej druhej satelitnej pozícii – navyše vysielajú v angličtine a francúzštine. Takisto sa dajú vymazať. Antiku sa dá vyčítať zopár chýb – napríklad sprasené appky, v ktorých sa nedá nastaviť vlastné poradie staníc, zlá kvalita obrazu v archíve atď. Akurát tvoja kritika je obyčajné klamstvo.

    3. @black13 mnoho nezmyslov pises na ceskej parabole a zacinas aj tu…Antiksat si robi reklamu sam svojou vhodnou cenovou politikou a dobrym portfoliom tv stanic. To, aku maju internetovu televiziu je ich vec a moja zbytocna starost. Pretoze ponukaju OTT Antik TV gratis ku SAT pay-tv Antiksat. No, nekup to! Prave preto si platim primarne sat tv DIGI SK a sekundarne ANTIKSAT…

    4. autista
      Jasne, tvoje prispevky o uzasnom a bezkonkurencnom Antiku, ktore sem napchas do kazdej diskusie o TV su mimoriadne podnetne a velmi prinosne. Bez nich by to tu naozaj za nic nestalo.

    1. Ano…alebo CT1 HD, CT2 HD, CT sport HD a v neposlednom rade pre Teba Jozef123 Extasy 4K 😀

  2. Kto má magio mal by ho zrušiť je kopa iných kde sa dajú sledovať cz stanice a omnoho lacnejšie

  3. Presne hnojka a narkóza nič nedavaju iba prihluple reality show pre vygumovane hlavy a čudujú sa že nemaju sledovanosť

  4. Ja nastastie mozem pozerat dane stanice nadalej, sice uz ale nie cez Digi.. kazdy si najde operatora,ktory mu vyhovuje.
    @autista, je pekne,ze si si nasiel Antik a vyhovuje Ti. Len uz tvoje vnucovanie tohto operatora sa zacina minat ucinku. Uz ho zacinas znechucovat potencionalnym zaujemcom..

    1. Nikomu nic nevnucujem… Preco Peter vzdy a vsade iba klames? Stale pisem ze pre mna je prioritou na Slovensku pay-tv DIGI SK . Antiksat mam ako doplnok ku DIGI, pretoze par tyzdnov na Cypre mozem v poho sledovat OTT Antik TV 😀

    2. To nie je vnucovanie. Dokonca ani reklama nie je vnucovanie. Možno sa autista príliš často opakuje, možno to niekomu lezie na nervy, ale nikoho nenúti s revolverom pri hlave, aby si platil Antik. Ale je zaujímavé, že keď spomína Digi, nikomu to nevadí. 😉 Žeby dvojitý meter?

    3. Ja napríklad mám ANTIK SAT od Apríla 2020 mám to zaplatené do Apríla 2027, zatiaľ som spokojný, pred tým som mal Skylink digital cez SERPO, to najskôr dvíhali, tak som si Skylink aktivoval len cez leto, po zrušení SERPO a zavedení Skylink mini som Skylink zrušil a dal ANTIK SAT, ktorý mám teraz celoročne znovu z nie len cez leto. Satelit používam zväčša na chate ale niekedy aj doma, hoci doma mám IPTV Magio (pred 2021 som mal Slovanet). Skylink som mal celoročne do roku 2017 potom keď to zvýšili cez 3€ som dal RTVS kartu a Skylink len cez leto na chatu. Po zvýšení na 5.80€ som Skylink celkom zrušil a aktuálne mám vložené 2 karty ANTIK SAT a kartu RTVS. Skylink som ešte chcel nechať na občasné predplatenie FLEXI 10 pre programy ako napríklad iConcerts, ktoré nemal Slovanet, ak by bolo niečo zaujímavé v programe. Od roku 2021 mám miesto Slovanet Magio IPTV s HDD (vtedy ešte bolo v ponuke) a tam mám všetky MTV vrátane MTV Live HD (okrem MTV Germany – to mám FTA z 19.2) a tiež aj iConcerts HD. Týmto sa Skylink stal definitívne bezpredmetný.

    4. Hoci Skylink kartu som ešte stále nevyhodil, a možno ešte v budúcnosti ju aktivujem, ak sa na trhu niečo výrazne zmení. Zatiaľ však je úplne neaktívna (neoživoval som ju po roku, teda úplne vyradená z databázy).

  5. @ autista. Ospravedlnujem sa. Vnucovanie nie je spravny vyraz, ale naozaj, tolko citam skoro v kazdej diskusii o Antiku, ze mi to tak prislo..

Komentáre už nie sú povolené.