Reklama

Prenosy z futbalovej Saudi Pro League budú dostupné aj pre slovenských a českých divákov

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N’Golo Kanté, Roberto Firmino, Sadio Mané, Riyad Mahrez, Malcom, Kalidou Koulibaly či Steven Gerrard. To sú len niektoré zo superhviezd, ktoré sa rozhodli v lete 2023 zamieriť do Saudskej Arábie, aby si zahrali alebo sa stali hlavnými trénermi v dynamickej Saudi Pro League. Ligové tímy zatiaľ v tomto prestupovom období minuli za hráčov viac ako 500 miliónov eur, vďaka čomu je Saudi Pro League najrýchlejšie rastúcou futbalovou ligou na svete.
Pokračovanie nižšie:

Prenosy zo Saudi Pro League budú môcť sledovať od dnešného dňa aj diváci na Slovensku a v Českej republike a to vďaka športovým kanálom Sport 1 a Sport 2. K dispozícii budú tri zápasy z každého kola. Prevádzkovateľ staníc, spoločnosť AMC Networks International, podpísala v tomto období viacročný kontrakt na vysielacie práva tejto najrýchlejšie rastúcej futbalovej ligy na svete.

Už v pondelok 14. augusta o 17:00 odvysiela Sport 1 súboj medzi Al Raed a Al Ittihad, v ktorom sa predstaví slávny Karim Benzema. Následne sa od 20:00 môžu diváci tešiť na zápas medzi Al Ettifaqom s ikonickým Stevenom Gerrardom na čele a Al Nassrom Cristiana Ronalda.

Saudi Pro League nie je len o Ronaldovi, je to súťaž, ktorá je už teraz športovo veľmi zaujímavá a vďaka takmer neobmedzeným finančným možnostiam má ambíciu dostať sa v priebehu niekoľkých rokov medzi svetovú futbalovú elitu,“ hovorí Ondřej Voršilka, hlavný komentátor Sport1 a Sport2.

Priestor sa nájde aj pre majstrovský Al Ittihad, superbohatý Al-Hilal, Al-Nassr a Al-Ahli, ktorý toto leto postúpil do prvej ligy a nákupom hviezd ako Mahrez, Firmino, Allan Saint-Maximin, Édouard Mendy, Franck Kessié a Roger Ibanez sa dostal medzi najcennejšie tímy sveta.

Prehľad najbližších prenosov:

LogoNázov staniceDátumZačiatokProgram
Sport 114.08.202317:00
Al Raed – Al Ittihad, Saudi Pro League, 1. kolo
Sport 114.08.202320:00Al Ettifaq – Al Nassr, Saudi Pro League, 1. kolo
Sport 118.08.202320:00Al Nassr – Al Taawoun, Saudi Pro League, 2. kolo
Sport 219.08.202320:00Saudi Pro League, 2. kolo

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už iba dat oba programi do skylink promo a budeme všetci kukať!

    1. Ked sa naucis gramatiku, tak budu aj v Skylink promo 😀

Komentáre už nie sú povolené.