Reklama

Cez anténu bude šírený v septembri dokumentárny kanál zadarmo

Od 31. augusta do 2. októbra 2023 pripravil operátor Towercom pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, ochutnávku dokumentárneho programu National Geographic (NG) v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Z uvedeného dôvodu bude preto NG šírený dočasne nekódovane (FTA) v rámci 4. celoplošného DVB-T2 multiplexu.
Pokračovanie nižšie:

K odkódovaniu programu dôjde vo štvrtok 31. augusta 2023 v priebehu dňa, kedy dôjde naopak k zakódovaniu detskej stanice Jojko, ktorá bola šírená FTA počas augusta. Po ukončení ochutnávky bude NG zakódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k nemu tak budú mať naďalej už iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíčkom Plustelka Štandard.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2 môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače, ktorú pravidelne aktualizujeme a je v nej okrem iného možné veľmi jednoducho zistiť, ktorý program je šírený aktuálne nekódovane.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Tak namiesto úplne zbytočného JOJ24 by tam mohli dat JOJ Svet.
      Nech je tam medzi reklamami občas čo to zazrieť zaujímave.

  1. Plustelka v programovej ponuke nemá ani Markizu Krimi a chýba to niekomu , „mne nie“, tak načo Joj Svet.
    Píšte do Plustelky , že máte záujem aby zaradili Joj Svet .

  2. Pokial Joj a Markiza bude vrtať do vysielania českých Tv staníc na našom Slovensku tak netreba ich Tv programi zaradiť do ponuky , treba ich z programovej ponuky vyradiť či je to terestrika , kablovka a satelit.

    1. To by som im doprial, ale to sa nestane. Mrdkíza a Hnojka majú sledovanosť a preto ich žiadny operátor nevyradí – prišiel by o klientov a príjmy. Paradoxne si takto sami „oUcoidní“ diváci vytvorili predpoklady, aby naše komerčné TV mohli vydierať opov a práve diváci na to doplácajú. A to platí pre túto spoločnosť vo všeobecnosti, nielen pre oblasť TV zábavy.

  3. odporucil by som zaradit medzi volne stanice vsetky ceske,nech sa tento nevzdelany narod preberie a nieco zmysluplne sa aj dozvie.

Komentáre už nie sú povolené.