Reklama

Antik TV ponúka možnosť sledovať TV cez nové webové rozhranie na PC či iných mobilných zariadeniach

Antik Telecom predstavil v tomto týždni pre svojich zákazníkov internetovej služby Antik TV zaujímavú novinku. Vďaka nej môžu sledovať klienti všetky obľúbené programy aj cez webové rozhranie na PC či iných mobilných zariadeniach s webovými prehliadačmi. Pre sledovanie televízie cez webové rozhranie je nutné, aby klienti navštívili špeciálnu webovú stránku webtv.sk a prihlásili sa svojimi prihlasovacími údajmi ako do klientskej zóny Môj Antik.
Pokračovanie nižšie:

Po prihlásení sa do webového rozhrania sa zobrazí užívateľom hlavné menu, kde je možné vidieť štyri ikony (Televízia, Archív, Rádiá a Kamery). Nižšie sú ešte priame linky na vybrané televízie ako Najlepšie filmové kanály, Obľúbené detské kanály, Atraktívne dokumentárne kanály, Najlepšie od českých susedov, Najpopulárnejšie na Slovensku, Vzrušujúce športové prenosy a Hudba pre každého. Archív vysielania zatiaľ k dispozícii cez webové rozhranie dostupný nie je. Pri ikone archívu je však nápis, že sa pripravuje.

Ukážky nového webového rozhrania Antik TV

Počas sledovania televízie si môžu užívatelia nastaviť kvalitu streamu. Veľmi zaujímavé je tiež sledovanie televízie v malom okne, ktoré umožňuje popri sledovaní pracovať na PC.

Klienti Antik TV mohli síce sledovať vybrané programy cez web aj doteraz, stačilo sa len prihlásiť do zákazníckej zóny Môj Antik a vybrať si sekciu Moja Televízia a následne kliknúť na Live TV. V tomto webovom rozhraní je vša iba zopár staníc. Nová WebTV je prepracovanejšia a ponúka okrem iného aj streamy rádií či webových kamier.

Internetová služba Antik TV ponúka viacero programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je úplne bez mesačných poplatkov. Stačí si len stiahnuť aplikáciu do mobilu, tabletu, androidového boxu či smart TV a zaregistrovať sa. Aktuálne má Antik Telecom k dispozícii aplikáciu Antik TV už pre Apple TV, systémy Android TV, Android, iOS, ako aj Smart TV značiek Samsung, LG a Hisense TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre abonenta Antiksatu je dobra mobilna aplikacia, kde v hlavnom menu po prihlaseni sa je TV, RADIO, KAMERA, MOVIES. Pre priatelov filmov a serialov je fajn sekcia MOVIES. V tejto sekcii su filmy mnohych priblizne 20-tich zanrov: Akcne, Dobrodruzne, Komedie, Detske, Hudobne……….
    Potom staci vybrat zaner a prehrat film. Ak nechcem sledovat film na malom mobile, tak zapnem zrkadlenie obrazu Mobilu na smart TV 😀

    1. Tiež mám ANTIK SAT, a viem o tejto možnosti už niekoľko dní skôr, prišla mi info na mail už pred niekoľkými dňami, archív už vtedy fungoval.

  2. Tak cez sk region webtv funguje
    dúfam že to zapnú i na cz region lebo tam mi prihlásenie nešlo

  3. A editacia programov v aplikácii bude aj niekedy v tomto storočí

    1. Editaciu som riesil tak, ze tv stanice ktore chcem pozerat som oznacil ako oblubene…Je vsak pravdou, ze v sekcii oblubene mi tv stanice na SMART TV internetovej televizie ANTIK TV nastavit podla poradia nejdu…
      Inak v clanku je sprava, ze archiv nefunguje. Teraz som testoval cesky Filmbox. Archiv Filmboxu v pohode slape 😀

  4. Antik už mal pre Windows aplikáciu AntikGO je skoda ze sa v jej vývoji už nepokračuje aj keď sú programi zadarmo tak aplikácia inak ukazuje a inak ukazuje tevizna aplikacia je tam slabé rozhranie zobrazovania ale rozumne a super rozložitelne sú programi aj archív co zas tento web neponúka je zoradenie programov.

  5. Je vidieť snahu, ale čo platforma to iná aplikácia a iné rozhranie. Takže za mňa nič moc. Na LG je aplikácia nedopracovaná a neviem či len u nás doma je to tak, ale užívateľsky nám vôbec nevyhovuje. Archív to je jedna katastrofa.

  6. Celkom dobre to vyzerá.Rad tam počúvam rádia , ktoré bežne v FM éteri nenájdem.Takze dobre to spravili.Aj som rad za rádia od FUN Radio tie internetové.Tematické.Takze za mňa palec hore.

  7. Konečne zmena k lepšiemu, web appka má aj dobrý dátový tok pri voľbe najvyššej obrazovej kvality (6000 kb/s), ale mobilná a tv aplikácia naďalej katastrofa. Obraz neostrý a pri rýchlych pohyboch sa rozpadá.

    1. No, tak na Mobilnej aj TV aplikacii Antik mam obraz dobry. Mne sa obraz nerozpada ako Tebe Jurko. Cez Antiksat 16E je vsak obrazova kvalita lepsia na 75″ UHD 4K smart TV ako cez WebTV. Antik WebTV mne ponuka iba niekolko malo TV stanic aj ked si platim Antiksat paket FILM + ZACIATOK. HBO Max mam v cene balika FILM a je obrazovo slusny.

    2. verím, že na sate bude ešte lepšia, ten však už nemám, zvykol som si na benefity OTT. To ti naozaj stačí kvalita tej fialovej appky na tv a mob? Alebo existuje ešte nejaká iná? Citát spred času asi stále platí:
      „V prípade služby poskytovanej mimo siete Antiku zvyčajne používame dátovo efektívny kodek HEVC, ktorý je pri HD kvalite v bitrate okolo 3,5 – 4 mbit/s a pri SD kvalite do 2 mbit/s (veľmi to opäť závisí od kvality zdroja streamu)“. Ostatní hráči sú na tom výrazne lepšie.
      Nie som v sieti antiku, tam je asi skúsenosť iná. Ale inak je to veľmi zlé, v porovnaní s tým idú sledovani tv, rik tv, lepší tv už aj v mobile na FHD a ostrosť obrazu je jednoducho neporovnateľná. V spomenutých prípadoch ide aj archív v 1080, antik tam nielenže nemá ani 720, ale nanajvýš 540. Dnes som skúsil markízu z archívu v tv appke antik a bola to katastrofa.

    3. O akej fialovej appke Antiku pises? S Tvojim zverejnenym citatom nesuhlasim. Bud je citat hodne stary alebo je to vymysel. Pouzivam aplikaciu Antik TV modru…Ked som kupil telku tak som mal ku nej sledovanietv.sk na 6 mesiacov gratis. Ked som porovnal kvalitu obrazu internetovej televizie Antik TV vs. Sledovanietv.sk, tak okometricky bola kvalita obrazu rovnaka . Takze za mna obrazova spokojnost s modrou app Antik TV. Takisto s mobilnou aplikaciou spokojnost pri sledovani na mobile, lenze ked prenasam obraz zrkadlenim cez Wi-fi na obrazovku TV, tak pozorujem zrnenie obrazu. Zrnenie obrazu zrkadlenim cez Wi-fi som odstranil prenosom obrazu z mobilu na telku kablovou redukciou USB-C/ HDMI…
      Inak, fialovu appku pouzivam HBO Max a kvalita obrazu je dobra. Akurat portfolio filmov a serialov HBO Max je zalostne. Ak by som HBO Max nemal gratis ku paketu FILM od Antiksatu, tak HBO Max platit samostatne vyznam nema…

    4. @ autista 04.08.2023 o 8:30 :

      Autista Juro píše o voze a ty o koze! Umíš vobec číst pochopit slovensky psaný text?

      Víš vobec jaký je rozdíl mezi internetovou TV co je LIVE a mezi archívem co je ze záznamu???

      Juro tam jasně píše „Dnes som skúsil markízu z archívu v tv appke antik a bola to katastrofa.“ tak potom nevíš o čem tu meleš?

      Občas používám aj archív z Antik TV co mám zdarma k Antik SAT. Živé vysílání přes internetovou TV u Antik TV LIVE je to v pohodě ake když si ěkdy něco pustím z nouze v archívu tak je to opravdu děs a hrůza!!! Takové puzzle a mazanice s hroznou kompresí obrazu to se jen tak nevidí!!!

    5. @ autista 04.08.2023 o 12:37 :

      Vidím že Ti došly argumenty a jediný kdo tu „drísta“ si ty sám.

      Dál s tebou nemíním diskutovat protože „vôl zostane vôlom a somár somárom“. raději jsem to pro tebe přeložil do slověnštiny aby jsi tomu rozuměl. Po tvých ujetých argumente totiž velmi pochybuju o tom že by jsi věděl co je to vůbec osle.

      Ty jsi vůbec ten největší exot z celého Slovenska a tímto pádem s tebou nemá vůbec žádnou cenu diskutovat protože by to byla jen nekonečná ztráta času!!!

      SBOHEM!!!

  8. Teraz som si pustil Juro na internetovej televizii Antik TV /modra appka/ z archivu Filmboxu film „Vrazda v hotelu Excelsior“ a obraz sa nerozpada funguje plynule. Nieje to ziadna katastrofa a obraz je dobry. Na Antik WebTV je archiv v priprave, takze zatial funkcny nieje…

    1. autista

      Na tv a mob antik v žiadnom prípade antik nevysiela vo full hd kvalite. Len vo web appke. Keď som na fb s antikom komunikoval zlý obraz na tv a v mobile (okrem nového webu, ktorý má naozaj konečne veľmi dobrú kvalitu), tak mi to potvrdili. Ak tvrdíš, že sledovani tv má s antikom porovnateľnú obrazovú kvalitu, tak buď potrebuješ okuliare alebo úmyselne zavádzaš. Pokiaľ si v ich sieti, tak tam môže byť dátový tok ok, to neviem. Ale inde určite nie. Nevalnú kvalitu archívu navyše potvrdil aj Zdeněk, taká mazanica sa naozaj len tak ľahko nenájde. Ale vidím, že nemá význam ďalej o tom diskutovať.

    2. Samotná záložka „archív“ síce zatiaľ nie je funkčná, ale na viacerých staniciach funguje spätné prehrávanie aj vo webovej verzii, stačí len kliknúť na konkrétny dátum v sekcii TV.

  9. Juro, dik za info o archive WebTV. Inak nemam ziadny dovod pisat nepravdu o archive internetovej televizie Antik Tv. Okuliare nepotrebujem. U mna je obraz na 75″ UHD 4K smart TV naozaj dobry. Inak, ak niekto uraza, tak to svedci iba a len o jeho chabej dusevnej dispozcii.
    Mal si radsej dopredu napisat na com sledujes internetovu televiziu Antik TV a v akej sieti. Pretoze Zdenkove urazky o ktore sa opieras svedcia nielen o jeho NET pripojeni ale aj o technickych vlastnostiach jeho a Tvojej smart TV.
    UHD telka Ti kvalitnejsie zobrazi SD obraz ako telka FHD a nakoniec telka HD ready.
    Inak Zdenek je abonentom pay-tv Skylink a o Antiku len tara . Juro niektore Tvoje vety mne prezradzaju, ze o Antiku tiez len teoretizujes…Skus Antik TV v praxi na UHD 4K telke v optickej sieti resp. v sieti Antik Telecom.

    1. „UHD telka Ti kvalitnejšie zobrazí SD obraz ako telka FHD…“ – to sa takto nedá povedať. Záleží to od konkrétneho typu TV, lebo nie každý zvláda upscaling rovnako dobre. Štatisticky skôr platí, že staršia FHD telka bude mať lepší SD obraz, ako novšia UHD, lebo tam výrobca ešte počítal s veľkým rozšírením SD zdrojov obrazu, zatiaľ čo u UHD už môže výrobca kašľať na staré SD rozlíšenie. Ale ak má nejaká TV na figu upscaling, dá sa to vyriešiť externým boxom pripojeným cez HDMI.

    2. autista

      Čo sa týka tv, mám Oled Sony Bravia AG9 77 palec, vlajková loď na trhu za rok 2019. Takže viem, o čom hovorím a poúčať o vlastnostiach kvalitnej tv ma nemusíš. Na AG9 je obraz príšerný. A dostávame sa k jadru – predsa som písal, že nie som v sieti antiku. Net mám od telekomu, 1000 mb/s prijímam, 500 odosielam. Takže výbavou to asi nebude Pokiaľ nezlepšia kvalitu vysielania, tak štvorčeky na veľkých plackách sú smutnou realitou. Nevraviac o katastrofálnom archíve, o ktorom už bola reč.

    3. Aha, tak je to teda..Mna neoklames s katastrofalnym obrazom archivu Antiku Juro Ce*venak alias Skylink 😀

    4. Nie som žiadny Cervenak…tebe musí z toho naozaj trošku prepínať.

    5. Juro a odkial si vedel ze namiesto * je spravne v Tvojom priezvisku pismenko r? Sam si sa Juro prezradil alias Skylink 😀

    6. Lebo ho poznám a často prispieva do diskusii s podobným zameraním. Len pre tvoju info – skylink som mal naposledny asi v roku 2016. V súčasnosti živím asi 7 ott služieb a skylink medzi ne rozhodne nepatrí, pretože mi tiež nevyhovuje obrazová kvalita. Ale to je jedno, diskusia je v tomto prípade úplne zbytočná.

  10. O moznosti pozerat o live TV cez WEB som im uz davno pisal a vtedy som dostal odpoved,ze zatial sa web TV nechysta a potom neskor som dostal odpoved znova ,ze predsa len WEB TV chystaju.Takze konecne.Ale vsimol som si ,ze napr.eroticke stanice vo WEB TV vobec nefunguju(to len tak na okraj :-))) :-))) )

Komentáre už nie sú povolené.