Reklama

Antik pridal do ponuky špeciálny program v 4K kvalite, ktorý ponúka prenosy z Wimbledonu

Antik Telecom sprístupnil v pondelok užívateľom internetovej Antik TV, ako aj Tango TV (IPTV), špeciálnu verziu kanálu Eurosport Wimbledon 4K, ktorá ako až názov napovedá prináša prenosy z tenisového turnaja Wimbledon. Novinka bude k dispozícii predplatiteľom v období od 3. do 16. júla 2023. Následne ju operátor z ponuky vyradí.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka Eurosport Wimbledon 4K môžu predplatitelia Antik TV sledovať priame prenosy z tenisového turnaja Wimbledon v 4K kvalite. Aktuálny program stanice môžete nájsť v sekcii TV program. Okrem toho zostáva v ponuke tiež štandardná verzia programu Eurosport 4K, ktorá je bežne súčasťou balíka Antik TV (OTT), respektíve balík Základný (IPTV). Prístup k špeciálnej verzii Eurosport Wimbledon 4K majú automaticky klienti, ktorí majú vo svojom balíku Eurosport 4K.

Pre sledovanie 4K programu je nutné mať 4K box priamo od operátora alebo nainštalovanú aplikáciu Antik TV v Smart TV. Na mobilných zariadeniach kanál dostupný nie je.

Antik Telecom má Eurosport 4K vo svojich TV službách od roku 2021. Nie je to pritom jediný kanál v 4K kvalite. V ponuke ich má v súčasnosti 10 (Eurosport Wimbledon 4K, Eurosport 4K, Home 4k, MyZen 4K, Lounge TV 4K, NASA TV UHD, QVC ZWEI 4K, Skvelé TV 4K, Piánko 4K a Piánko+ 4K).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.