Reklama

Aj v auguste bude vysielať jeden program cez anténu zadarmo. Vieme aký to bude

Prevádzkovateľ terestriálnej platformy Plustelka, ako aj všetkých celoplošných vysielačov, spoločnosť Towercom, pripravil aj v letnom mesiaci august ochutnávku vybranej stanice z Plustelky. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk budú môcť diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, počas celého augusta sledovať nekódovane (FTA) detský kanál Jojko.
Pokračovanie nižšie:

Televízna stanica Jojko patrí do portfólia JOJ Group. Pre najmenších divákov prináša iba programy v slovenskom jazyku. Počas augusta sa môžu tešiť napr. na rozprávky Volám sa Caillou, Máša a medveď, Jahôdka a jej kamaráti, Volám sa Caillou či vlastné relácie ako Sníček a Dúhalka, 20 rokov so Spievankovom, Fíha tralala, Kúzlovanie, Malí fidlikanti, Zabi nudu! či Rapotáčik. Kompletný program stanice je dostupný v sekcii TV program.

Jojko (SD/MPEG-4) je štandardne súčasťou platenej ponuky Plustelky. Šírený je vo štvrtom celoplošnom multiplexe, ktorý už vysiela v štandarde DVB-T2. Nekódované vysielanie bude prebiehať počas celého augusta. Pripomeňme, že počas júla prebieha ochutnávka hudobnej stanice MTV00s.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Šak redakcia musí donútiť ľudí, aby klikli na článok, zobrazí sa im reklama a cinknú nejaké centy na účet… (Nielen) tento web žije z reklamy, tak sa to dá pochopiť.

    1. no ale kolko stoji ZAKLADNÝ BALIK s viazanostou 12-24 Mes…..??

  1. Tu plustelka nula bodov je tam asi 3 programov Co sa dá pozerat Co je natom platené ct1 a2 tak isto volno idú cesku len unás síria ako platené

    1. Naopak – málo ľudí vie dnes uvažovať- Plustelka má veľký potenciál: dnes ponúka cez anténu 9 tv- „ZADARMO“ bez akýchkoľvek poplatkov, zmlúv ….. K tomu napríklad Sky Showtime za 2,99 € v akcii a je vymaľované!!
      Zhrniem:
      Plustelka- 9 SK staníc -0€/mes.
      SkyShowtime- 2,99€/mes-nekonečná databáza filmov, seriálov, rozprávok.
      Dumentárne filmy- YouTube -0€/mes.
      Platiť dnes drahú káblovku alebo providera?? Načo??

    2. Milan7, načo? Predsa nato, aby som mohol pozerať športové LIVE prenosy. Preto si platím paket PREMIUM od pay-tv DIGI SK. Kvôli filmom si však platím balík Film od Antiksatu. Vieš mi poradiť lacnejšiu a kvalitnejšiu platformu IPTV alebo SAT PAY-TV, ako DIGI SK kvôli športu?

    3. @Milan7
      Ja preferujem TV v reálnom čase, nie streaming. A napríklad žiadny streaming (a ani free DVB-T) nemá MTV – radšej mám MTV, než YouTube. Jedná možnosť je Astra 19.2E (0€) okrem toho je tam aj Deluxe Music group – Deluxe Music, Deluxe Dance, Deluxe rap, Deluxe rock, Deluxe Flashback, ďaľšia napríklad Magio TV (IPTV alebo Go) balík xl (MTV Hits, club MTV, MTV 00s, MTV 90s, MTV 80s, MTV MTV Live HD, MTV Europe + je tam ešte aj iConcerts). A okrem toho free DVB-T nemá TV Markíza (väčšina SR to sleduje, niektorí skutočne potrebujú farmy a podobné relácie) a ani TA3…

    4. Prečo TV a nie streaming? TV ide sama, streaming musím hľadať, obzvlášť u hudobných TV každú chvíľu ťukať do YouTube a ešte pred každým videom reklama, na MTV to ide buď bez reklamy (alebo takmer bez reklamy) a v prípade FTA MTV Germany Astra 19.2E je tá reklama v porovnaní s TV Markíza alebo JOJ oveľa kratšia a nejde zakaždým ako na YouTube, aj YouTube má takmer 30 s reklamy ktoré nejde preskočiť. Každému sa páči niečo iné, a navyše toto je stránka o satelitnej TV z teda asi je logické, že tu budú tí, ktorí preferujú TV a obzvlášť ešte satelitnú. Ostatní, čo preferujú streamovacie služby, tu na tejto stránke nemajú čo hľadať…

    5. One, platim za paket PREMIUM DIGI SK = 8,80€/ mesiac. V takomto kontexte sportovy balik Magio Go pre mna nema vyznam. Staci porovnat portfolio tv stanic PREMIUM DIGI SK vs. SPORT paket Magio Go

    6. @ Milan 7 :

      Těch “9 TV „ZADARMO“ bez akýchkoľvek poplatkov, zmlúv “ přes anténu nenabízí Plustelka jak píšeš ale Voľná telka.

      Stanice:
      TV LUX HD,
      Jednotka HD,
      Dvojka HD,
      RTVS Sport HD,
      RTVS 24 / RTVS 24 HD,
      JOJ 24 HD,
      TV JOJ,
      JOJ Plus a
      WAU
      totiž Towercom nenabízí na svoje náklady a za šířeni těchto staníc řadně zaplacené od provozovatele Luxu, RTVS a JOJ groop.

      Plustelka nabízi pouze jednu stanici měsíčně v rámci promo ochutnávky. Je to jen forma reklamy a propagace služeb služby Plustelka od Towercomu.

  2. JOJKO dáva všetky rozprávky dookola teda určite by nikto neprišiel o nič aj keď si ho platíme tak to je program ktorý by mal fungovať na Slovenskom trhu iba jeden pre všetky platformi a určite dopĺňať častejšie nove rozprávky a nie iba dookola dávať to isté občas neviem ze kedy nadaná rozprávka bude mať nový diel.Plus je škoda ze stále sa nesiri viac programov pre deti

  3. Viete mi poradiť, plustelka cez deň ide bez problémov a večer asi od siedmej začne sekať obraz Plustelku mám naladenú zo Stropkova – vrch Bańa 28 kanál.

  4. Pre ochutnávky by mohli vrátiť Promo kanál, aby sa to nemuselo stále každý mesiac nalaďovať…

  5. dakedy boli v antene 3 programy zadarmo a teraz vsetko tam zakódovsné….naco mi je potom klasicka TV. Mám Net pripojku , tam sa da prikupit TV DEKODER a mam 50 programov v celkovom baliku

    1. Tak teraz je tam 9 programov, nie 3. Miesto Markíza (čo bola dlhé roky prvá a jediná celoplošné na anténu) je tam teraz JOJ a aj ďalšie 3 programy od JOJ – viac filmovo zameraná JOJ plus, viac seriálovo zameraná wau, spravodajská JOJ 24. Potom RTVS má hlavný program – jednotka, potom alternatívny program – dvojka, spravodajský RTVS 24 a športový – RTVS šport. A potom je tam ešte TV Lux (za čias komunizmu niečo nemysliteľné, čo je tiež obrovská výhoda oproti tým časom vtedy). Navyše RTVS 4 programy sú HD, a JOJ 24 je HD taktiež a tiež aj TV Lux. A potom sú tam ešte podľa lokality aj regionálne TV stanice, kde sa dozvieš, čo sa v danom regióne deje. Je to aj tak pokrok oproti 4 TV v analógu. 9+ TV a navyše 6 z toho v HD.

    2. A podľa mňa je to fajn aj bez nenažratej markízy… 😀

  6. Pouzivam plustelku tiez ked chcem zaplatim ked nie staci tych 9 stanic plus nitricka central tv, ale tie teraz volako nejdu dobre a na muziku youtube v telke reklamu preskocis a tv bratislava ma posunuty akoby zvuk nie z obrazom naraz 26kanal to mi ide obcas lebo madari tiez 26k

Komentáre už nie sú povolené.