Reklama

DVB-T2: Dva dokumentárne programy v júni zadarmo

Počas júna budú môcť sledovať diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom terestriálnej antény, dočasne nekódovane (FTA) vybrané dokumentárne TV programy z platených kanálov platformy Plustelka. V mesiaci jún si pripravil Towercom spoločne s vysielateľom Viasat World ochutnávku dvoch dokumentárnych staníc Viasat Explore a Viasat Nature, ktoré sú štandardne kódované systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k staniciam tak majú bežne iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíčkom Plustelka Štandard.
Pokračovanie nižšie:

Nekódované vysielanie programov Viasat Explore a Viasat Nature nebude prebiehať súčasne. V období od 1. do 15. júna bude odkódovaný Viasat Explore a následne od 16. do 30. júna Viasat Nature. Obe stanice vysielajú vo 4. celoplošnom DVB-T2 multiplexe (MUX 4).

Viasat Explore odštartuje v premiére 10. júna o 21:00 nový dokumentárny seriál Lov v ľadových vodách. Viasat Nature ponúkne počas ochutnávky od 26. júna do 30. júna týždeň dokumentov so sopkami. Kompletný program nielen týchto dvoch staníc môžete nájsť v sekcii TV program.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na male telky zadarmo dobre…No, co uz ked tieto tv stanice nemam dovod pozerat cez DIGI SK ani na vacsej telke v HD. Podla mna, sledovatelna dokumentarna tv stanica je snad len BBC Earth HD 😀

  2. tieto ochutnavky mozem j***t. to uz tam nevedia pridat normalne nieco?

Komentáre už nie sú povolené.