Reklama

Skylink vrátil do internetovej služby tri filmové TV kanály a predstavil nový programový balík

Do internetovej služby Skylink Live TV vrátil dnes operátor Canal+ Luxembourg tri prémiové filmové kanály. Po približne dvoch rokoch môžu tak opäť užívatelia internetovej služby sledovať kanály HBO (HBO, HBO2 a HBO3). Po prvýkrát sa trojica prémiových staníc objavila v ponuke Skylink Live TV ešte v marci 2021, po krátkej dobe ich však operátor z ponuky nečakane vyradil.
Pokračovanie nižšie:

Zákazníci satelitnej služby, ktorí majú predplatené programové balíky HBO Standard alebo HBO MaxPack, majú k programom HBO prístup už nielen prostredníctvom satelitu, ale aj internetovej Skylink Live TV. Dostupný je tiež archív vysielania a to na 7 dní.

Užívatelia samostatnej služby Skylink Live TV môžu k programom HBO získať prístup iba ak si predplatia nový balík Kombi+ HBO a to v cene 19,90 € mesačne, ktorý obsahuje okrem troch staníc HBO aj všetky programy z balíka Kombi+. Ďalšou možnosťou je predplatiť si balíček HBO za 7,90 € mesačne, ktorý je však možné dokúpiť len k niektorému zo základných balíčkov Mini, Smart či Multi. Tento balík si tak klienti internetovej služby nemôžu kúpiť samostatne. Súčasťou oboch balíčkov je aj prístup k službe HBO Max.

Aktuálnu ponuku služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. V prípade, že potrebujete porovnať ponuky vybraných operátorov, môžete využiť Porovnávač ponuky.

Cenník samostatnej služby Skylink Live TV:

BalíkyPlatba na 1 mesiac
Mini6,90 €
Smart9,70 €
Multi11,50 €
Kombi+15,90 €
Kombi+ HBO19,90 €
HBO*7,90 €
Canal+ Sport7,49 €

*Balík je možné aktivovať iba v prípade, ak má klient aktivovaný jeden z balíkov Mini, Smart či Multi.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Cez internetovú televiziu Amc ide ale priamo zo satelitu v primači nie. Možno záleží aj od druhu satelitného príjmača. Ale píšem svoj vlastný názor mne cez internet Amc ide ale v prijmači nie a to som ho nedavno aktualizoval na novšiu verziu. Inak neviem.

    1. Ide aj na satelite. Máš preladené? Musíš naladiť AMC SK z 11 954 MHz. V apríli sa to menilo.

      Technické parametre pre príjem AMC SK :
      Družica: Astra 3B (23.5°E)
      Frekvencia: 11954 MHz
      Polarizácia: H
      FEC: 2/3
      SR: 29900
      Norma: DVB-S2
      Modulácia: 8PSK
      Názov: AMC SK
      Provider: M7 Group
      Video formát: MPEG-4
      Kódovanie: 0624 (Irdeto), 181D (Nagravision), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0D96 (Cryptoworks)
      Programová pozícia: 34

Komentáre už nie sú povolené.