Reklama

UPC rozširuje archív o ďalšie stanice a na mesiac sprístupňuje športovú stanicu pre všetkých

Káblový a internetový operátor UPC rozšíril v tomto týždni pre svojich klientov TV služieb archív vysielania. V tomto roku ide už o druhé rozšírenie počtu staníc, ktoré môžu sledovať zákazníci, 7 dní spätne. Vo februári pribudlo do archívu 10 staníc a v tomto týždni sa ich počet navýšil opäť o rovnaký počet. Celkovo tak môžu klienti nájsť v TV Archíve už 82 staníc. Novinkami v archíve sú stanice Cartoon Network HD, CS Mystery HD, FilmBox Stars HD, Sport 5, ORF 1, Fishing and Hunting, TV LUX HD, CNN Prima News HD, CNN a Filmbox HU.
Pokračovanie nižšie:

Sedemdňový TV Archív od UPC je v cene služieb Horizon TV Smart, Happy a Super. Počet staníc v archíve záleží od predplateného balíka. Kompletná ponuka staníc je samozrejme dostupná iba predplatitelia najvyššieho balíka. Zákazníci majú archív k dispozícii nielen v ponuke digitálnej káblovky, ale aj v mobilnej Horizon Go a internetovej Horizon TV. Pre spustenie archívu stačí ponuke TV sprievodcu zvoliť program označený symbolom TV Archív. Prehrávanú reláciu alebo program z TV Archívu je možné kedykoľvek zastaviť, pretočiť či znovu spustiť. Každá nahrávka je vyhotovená s časovou rezervou pred a tiež po skončení relácie.

Ochutnávka

Okrem rozšírenia archívu sa môžu klienti UPC tešiť na ochutnávku športovej stanice Sport 2. Sprístupnená bude automaticky všetkým TV zákazníkom, bez ohľadu na predplatený TV balíček a to v období od 15. apríla do 15. mája 2023.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To s čím sa UPC už nepochválil je vyradenie CBS Reality a Euronews france a dodnes čakáme na zaradenie Markíza krimi ✌️.

  2. Nejak tá nová aplikácia UPC na android boxe nefunguje .Stále ma odhlasuje, zle pretláčanie v archíve
    sem tam nejaký zásek Horizon tv bola lepšia.

    1. Zda sa, ze vcera uvolnili novu verziu a ze sa chova ovela lepsie, tak snad…

  3. @Batoh zdá sa že sa to napravilo už dva dni ma neoplatilo aj archív v pohode pretláčanie dobré uvidíme!

Komentáre už nie sú povolené.