Reklama

Televízii JOJ už na športové prenosy JOJ Šport nestačí, spustila JOJ Šport Plus

Po necelých dvoch rokoch od spustenia športového kanálu JOJ Šport rozširuje televízia JOJ svoj športový obsah. Slovenský vysielateľ spustil v týchto dňoch nový športový kanál pod názvom JOJ Šport Plus, ktorý má prinášať športový obsah, ktorý nemôže byť odvysielaný na hlavnej stanici JOJ Šport.
Pokračovanie nižšie:

Na JOJ Šport Plus tak športoví fanúšikovia uvidia najmä prenosy, ktoré z dôvodu časovej kolízie s inými podujatiami, nemôže televízia odvysielať na JOJ Šport.

JOJ Šport Plus bude k dispozícii iba prostredníctvom služby JOJ Play. Program nebude vysielať 24 hodín denne, ale iba v čase priamych prenosov. Pre jeho sledovanie bude stačiť bezplatná registrácia v internetovej službe vysielateľa. Pre využívanie je nutné stiahnuť do svojho zariadenia aplikáciu JOJ Play. Podporované sú zariadenia s Android TV 10, Samsung Smart TV s operačným systémom Tizen 4.0 (od roku 2017), LG Smart TV s WebOS 5/6 z roku 2020 alebo novším, mobilné zariadenia Apple s nainštalovaním iOS 13 a vyšším alebo Android 10 a vyšším. Okrem toho je tiež služba sprístupnená tiež aj pre PC a to cez webové rozhranie.

Na špeciálnom programe JOJ Šport Plus môžu diváci uvidieť v týchto dňoch napr. hokejový Turnaj piatich krajín, kde sa naši mladí slovenskí hokejisti popasujú už dnes so Švajčiarmi, vo štvrtok 13. apríla s Fínmi či v sobotu 15. apríla so Švédmi. Začiatok všetkých zápasov je naplánovaný na 17:00 hod.. Nedeľný zápas proti Čechom už odvysiela JOJ Šport.

Hlavný kanál JOJ Šport spustil svoje vysielanie 6. októbra 2021. Stanica vysiela najmä domáce a zahraničné športové súťaže v ktorých pôsobia slovenskí športovci. Televíziu má v ponuke väčšina operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. mam LG televizor a niekedy trva strasne dlho kym na JOJ PLAY spusti vybrane video.. internet mam optiku, netflix ide hned, ale hento som riadne sklamany

  2. Ja mam sportu dost, takze zatial neplanujem dalsi kanal a to len cez net. Mne internet seka, planujem vymenu potom sa uvidi. Stacia mi stanice Eurosport, Sport 1 , 2, Nova Sport, Ct Sport a Redbull Tv.

Komentáre už nie sú povolené.