Reklama

Pre Slovákov je dostupná nová streamovacia služba Canal+. Koľko stojí a čo ponúka?

V týchto dňoch prichádza na slovenský a český trh úplne nová streamovacia služba Canal+. Po úspešnom uvedení športového programu Canal+ Sport s prenosmi anglickej Premier League a filmového a seriálového Canal+ Action tak rozširuje Canal+ svoje aktivity o streamovaciu platformu, ktorá ponúka pre klientov VOD knižnicu a sedem lineárnych kanálov.
Pokračovanie nižšie:

V súlade so stratégiou skupiny Canal+ na ostatných trhoch sa chceme výrazne profilovať aj ako dodávateľ vlastného obsahu, predovšetkým športových prenosov, filmov a seriálov. Spustenie streamovacej služby je pre nás v tomto ohľade kľúčové. Zároveň ide o významný krok z hľadiska značky ako takej, teraz je totiž obsah Canal+ záujemcom k dispozícii vo vlastnej aplikácii Canal+ nezávisle od toho, akého poskytovateľa televíznej služby využívajú,“ hovorí Ladislav Řeháček, VP Canal+ Luxembourg pre ČR a Slovensko.

Predplatné streamovacej služby Canal+ je možné kúpiť priamo na oficiálnej webovej stránke www.canalplus.sk. Služba je k dispozícii užívateľom prostredníctvom aplikácie pre smart TV, mobilné telefóny a tablety (Android i iOS) alebo na PC vo webovom prehliadači na stránke www.play.canalplus.sk. Obsah je možné sledovať na štyroch zariadeniach súčasne, s výnimkou lineárnych programov Canal+ Sport a Canal+ Action, pri ktorých je počet súbežných zariadení obmedzený na dve. Štandardná cena za službu je na Slovensku 7,49 € a v Česku 189 Kč. Okrem toho je knižnica VOD titulov dostupná tiež zákazníkom Skylinku v aplikácii internetovej televízie Skylink Live TV.

VOD knižnica Canal+ ponúka výber filmov a seriálov z americkej, európskej i lokálnej produkcie a tiež magazíny Premier League. Katalóg je rozdelený podľa žánrov a vybrané tituly sú usporiadané do tematických blokov, aby divák mohol jednoducho sledovať napríklad série akčných klasík, príbehy so silnou ženskou tematikou alebo Oscarom ocenené filmy vrátane víťaza tohtoročného ročníka Cien Akadémie, sci-fi komédie Všetko, všade, naraz. Medzi ponúkanými titulmi je silne zastúpená európska a vlastná produkcia spoločnosti STUDIOCANAL, ktorá je súčasťou Canal+ Group. Platforma je obohatená o programy ďalších distribučných spoločností Bontonfilm, ALL3MEDIA, Freemantle Media, AQS, SPI International, Paramount, Media Squad a dalších. Katalóg platformy Canal+ uvádza atraktívnu seriálovú tvorbu roku 2022, ako je britský seriál Na príjme z liverpoolskeho podsvetia s Martinom Freemanom v hlavnej úlohe, seriál Django či novú sériu vysoko hodnoteného seriálu Kruk z vlastnej produkcie programu Canal+ Poľsko.

Do budúcna nebude chýbať ani vlastná produkcia Canal+. Prvým pripravovaným projektom je šesťdielna miniséria Dcéra národa podľa skutočných osudov Zdeňky Havlíčkovej, dcéry Karla Havlíčka Borovského. Seriál vzniká v produkčnej spoločnosti Barletta Matěja Chlupáčka a Maje Hamplovej. Dramaturg a showrunner Miro Šifra s autorkou scenára Luciou Vaňkovou spracovali príbeh ako modernú romantickú komédiu 19. storočia. Tvorcovia do hlavnej úlohy obsadili Antoniu Formanovú. „Je nám veľkou cťou vytvoriť vôbec prvý lokálny projekt pre CANAL+ práve v našej produkčnej spoločnosti. Prajeme si priniesť divákom dôležitú historickú tému z obdobia národného obrodenia v modernom šate, ktorá má navyše vďaka postave drzej a zábavnej hrdinky stojacej proti osudu veľký medzinárodný potenciál. Veríme, že s jej životným príbehom sa identifikujú nielen diváci historicky ladených projektov, ale práve aj tí mladší, ktorým Dcéra národa ponúkne trochu iný, zábavnejší pohľad na dejiny v srdci Európy,“ informoval k spolupráci režisér a producent Matěj Chlupáček.

Súčasťou služby Canal+ je okrem rozsiahlej VOD knižnice aj sedem lineárnych televíznych programov: Canal+ Sport, Canal+ Action a päť programov skupiny SPI International. Konkrétne sú to Filmbox HD, Filmbox Stars HD, Filmbox Extra HD, Filmbox Premium HD a Filmbox Family (v SD).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Za Filmboxy už platím jednému operátorovi. To robia srandu, že by som mal za to isté ešte raz zaplatiť? Nikomu sa nezakazuje rozmýšlať. Alebo to prehnali s rozmýšlaním, nechať zaplatiť za to isté viackrát.

  2. M7/Canal+ jako majitel stanic od FilmBox+ by měl konečně do satelitní nabídky Skylinku konečně přidat minimálně stanici FilmBox ARTHOUSE ale v HD kvalitě aj s možností zapnutí titulků jako u AntikSAT a nebo aspoň minimálně s možností těch polských.

    Dále by mohl Skylink do satelitní nabídky zařadit aj hudební stanici 360 TUNE BOX .

Komentáre už nie sú povolené.