Reklama

Antik ponúka v rámci ochutnávky bezplatne štyri športové TV stanice, počas celého apríla

Košický operátor Antik Telecom sprístupní v apríli, v rámci ochutnávky, pre všetkých užívateľov internetovej služby Antik TV štyri platené programy, ktoré sú bežne súčasťou vyššieho programového balíka Antik TV mini. Ide o stanice Sport 2 HD, Auto Motor Sport HD, Arena Sport 1 HD a Arena Sport 2.
Pokračovanie nižšie:

Počas promo vysielania sa môžu všetci klienti operátora tešiť na viacero zaujímavých športových prenosov. Na Sport 2 to budú napr. priame prenosy z formuly 1, z tureckej futbalovej Süper Lig, švédskej najvyššej hokejovej SHL, ako aj prenosy z Coppa Italia či Copa del Rey. Kanály Arena Sport prinesú v tomto období prenosy z NASCAR Xfinity Series, holandskej Eredivisie či z domácej extraligy mužov vo florbale. Vždy aktuálny program staníc môžete nájsť v TV programe.

Internetová služba Antik TV ponúka viacero programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je úplne bez mesačných poplatkov. Stačí si len stiahnuť aplikáciu do mobilu, tabletu, androidového boxu či smart TV a zaregistrovať sa. Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka satelitnej služby je dostupná zase v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. SAT TV Antiksat pre abonentov zakladneho paketu „Zaciatok“ zaradil mesacnu ochutnavku jednej tv stanice Sport2 HD gratis 😀 Pretoze tv stanice RTVS sport HD, CT sport HD, JOJ sport HD, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Auto motor sport HD, Golf Channel TV su sucastou zakladu druzicovej televizie Antiksat v cene 1,95€/ mesiac.

    1. Ale v „pre začiatok“ sú len Arena sport 1 a 2, ostatné nie…

Komentáre už nie sú povolené.