Reklama

TV služba Sledovanie TV zvýšila od marca ceny

Od 1. marca zvýšila internetová televízna služba Sledovanie TV ceny všetkých svojich troch základných programových balíkov (Základný, Štandardný a Prémiový). Klienti si priplatia od 1 do 5,5 eur mesačne. Nové ceny sa aplikujú na všetky objednávky od marca vrátane tých s automatickou obnovou.
Pokračovanie nižšie:

Sledovanie TV ponúka klientom aktuálne aj naďalej tri základné balíky. Od marca zaplatia klienti bežne za balík Základný 8,49 € , doteraz tomu bolo 7,49 €. Balík Štandardný stojí po novom 14,99 €, teda o 1,5 € viac. Cena za balík Prémiový aj s kanálmi HBO sa zvýšila o 5,5 € mesačne. Jeho aktuálna cena je 27,99 € mesačne. K trom základným balíkom si ešte môžu užívatelia doobjednať ďalšie doplnkové balíky a služby ako HBO, HBO + HBO Max, HBO Maxpack, Filmový, FilmBox + FilmBox OD, Dokumentárny, Pre deti, Mojich 7, Maďarský, Športový, Šport+, Relaxxx. Starmax OD, FilmBox OD a Edisonline OD. Okrem toho ponúka operátor za príplatok aj rozšírené služby Balíček 150 hodín nahrávok, Balíček 300 hodín nahrávok a Balíček 600 hodín nahrávok.

Ochutnávka

Počas celého marca sprístupní Sledovanie TV pre všetkých svojich klientov detskú stanicu Minimax, ktorá je bežne súčasťou najvyššieho balíka Prémiový.

Tabuľka s pôvodnými a novými cenami služby Sledovanie TV

BalíkPôvodná cenaNová cena
Základný7,49 €8,49 €
Štandardný13,49 €14,99 €
Prémiový22,49 €27,99 €

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Za reklamy im budeme platiť a do okola tie isté filmy to radšej zruším tv

  2. Dnes je 2. marca a na web stránke majú stále cenu základného balíka za 7,49 Eur. Len taký postreh.

  3. Treba si uvedomiť, že trh s OTA službami je u nás veľmi fragmentovaný, t.j. je tu veľa služieb s relatívne malým počtom klientov. Pričom poplatky za konektivitu, server housing, vývoj aplikácií pre x rôznych platforiem a najmä poplatky televíziám sú vysoké… A to znamená, že tieto služby začnú byť rentabilné až od určitého – nie malého – počtu klientov. No a teraz ešte zdražela elektrina, stúpa inflácia a s ňou aj platy technikov a vývojárov, služby subdodávateľov a ďalšie položky… Vôbec sa nečudujem, že zdvihli ceny. Každý zdvíha ceny – a zďaleka nie iba v tomto odvetví. A tie ceny už asi nikdy neklesnú, budeme mať šťastie, ak sa to zastaví na tejto úrovni (myslím všeobecne, nielen OTT).

  4. Sweet tv je cenovo najlepšia,sledovanie tv to už tiež ako Skylink preháňa

    1. Porovnávať sweet tv a sledovanie tv je to isté ako porovnávať mercedes a trabant 😀

    2. upresním (pre Hucula); porovnávame Škodovku so Záporožcom

    3. Uznávam, že som to napísal od veci… trabant je sweet tv

  5. Identická služba ako SledovanieTV- je RiK plus. Vyjde lacnejšie a nepriplácate za tretie zariadenie v domácnosti. Sweet TV neponúka užívateľské prostredie a archív, tak ako Sledovanie a Rik plus- ktorý to majú premakané.

    1. Na RiK plus sa mi páči, že ponúkajú balík programov bez staníc markízy a jojky, s výnimkou spravodajskej joj 24, cena je 2.99€/mesiac

  6. Nám žiadne programy nezdraželi. Používame anténu na DVB-T/T2 a programov máme hádam aj 60.

    1. Ale nie každý má to šťastie, že je v dosahu českých vysielačov a ešte mu ich ani nič neruší.

    2. Až teraz som si uvedomil, ako som to napísal – že „v dosahu ČESKÝCH vysielačov“… Už normálne vidím Zdenka, ako v hysterickom amoku a s nadmerným použitím výkričníkov zúrivo ďatľuje do klávesnice, že sú to moravské vysielače a aký odpad sú české TV a podobné ‚duperele’… 😀 Rant začína o 4… 3… 2… 1… 😀

  7. Jo jo , máš pravdu , ale Zdeněk je prostě Zdeněk , někoho prostě nepředěláš !!! A chystáš všechny muxy ? Máme přes 90 stanic , díky Němcům a Polákům včetně českých

  8. už dosť, neustále zvyšuje ceny! už mam plné zuby !!! antik ceny nezvyšuje najviac programov HD a je to najlacnejšie !!!

    1. Tak už si si poplakal….
      A vieš aj o tom, že antik má vo svojej internetovej tv najmenej staníc s archívom? Že celé rozhranie aplikácie stojí akurát tak za (no veď vieš začo)…. nemajú podporu pre webové vysielanie, na pc si antik jednoducho nepozrieš. Kvalita obrazu u niektorých staníc je otrasná, ovládanie nie je intuitívne, pohyb v aplikácii úplne od veci… ak užívateľ musí z nejakého dôvodu stopnúť prehrávanie z archívu, tak si musí zapamätať kde skončil a potom si to prácne nastaviť, lebo aplikácia si to nepamätá. Chápem však, že antik je pre mnoho ľudí z ekonomických dôvodov výhodný, ale rozhodne to nie je kvalita ako sledovanie tv.
      A na záver…
      Všetci operátori majú dobre zrátané čo ponúknu zákazníkovi a za koľko…. napr. skylink nemá stanice zo skupiny discovery, zato má však celkom slušnú videotéku vo svojej internetovej službe a takisto aj viac staníc má archív a užívateľ môže používať službu aj na pc… preto uvádzam ten počítač, lebo chodím dosť často po služobkách a televíziu často sledujem na notebooku

    2. Ked chcem dobry obraz, tak pozeram Antiksat z orbitalnej pozicie 16E na 75″ telke. Kedysi som si platil HBO MAX pack u Skylinku. Teraz platim balik FILM Antiksat a obraz je okometricky porovnatelne rovnaky ako HBO MAX pack u Skylinku. Internetovu televiziu nepreferujem a staci mi sat pay-tv PREMIUM od DIGI a FILM od Antiksatu. Za tieto dve SAT pay-tv platformy platim 20,80€/ mesiac a obraz u DIGI & ANTIKSAT je velmi dobry. Tak naco mam platit Skylink. Na IPTV kaslem 😀

  9. Súhlasím s Hetfield25, že antik má veľmi slabú kvalitu na nete a takisto, že skylink nemá stanice z discovery, ktoré žiaľ už nie sú vôbec to čo niekedy bývali (vojny skladov, lovci odpadu a podobné reality show nemajú nič spoločné s vedou, eurošporty zasa ponúkajú to isté čo už dáva rtvs šport, joj šport tak už je tento obsah viacmenej duplicitný a eurošport stratil exkluzivitu na našom trhu)

Komentáre už nie sú povolené.