Reklama

Skylink pridal do mobilnej TV od marca viac staníc ako pôvodne avizoval

Operátor Canal+ Luxembourg informoval koncom februára, že od marca 2023 rozšíri svoju mobilnú službu Skylink Live TV o šesť nových televíznych programov. Podľa zistení SatelitnáTV.sk však reálne do mobilnej služby pribudlo celkovo až osem noviniek. Konkrétne sú to FilmBox Stars, FilmBox Extra, DocuBox, FilmBox Premium, FilmBox Family, Canal+ Action, EarthxTV a Newsmax. O posledných dvoch programoch však operátor vôbec neinformoval.
Pokračovanie nižšie:

Newsmax je americký spravodajský kanál, ktorý prináša aktuálne spravodajstvo. EarthxTV ponúka programy so zameraním najmä na ochranu prírody a životné prostredie. Obe stanice vysielajú v anglickom jazyku a sú sprístupnené pre všetkých klientov mobilnej služby, vzhľadom k tomu, že sú súčasťou najnižšieho programového balíka. M7 Group pre ne navyše zabezpečuje nekódovanú satelitnú distribúciu na družici Astra 3B (23,5°E).

Po rozšírení ponuky Skylink Live TV pripravuje operátor ešte zvyšovanie cien. Klienti čisto internetovej služby s predplatenými balíkmi Smart a Multi si priplatia od apríla viac. Podrobnosti si môžete prečítať v predchádzajúcej správe.

Kompletnú ponuku nielen internetovej služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT.

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémami iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102 či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.

Mohlo by vás ešte zaujímať