Reklama

Skylink opäť presúva stanice v zozname FastScan a pridáva nekódované programy z družice Astra

Prevádzkovateľ satelitnej služby Skylink, spoločnosť Canal+ Luxembourg, opäť presúva stanice v zozname FastScan, ktorý využívajú najmä zariadenia s certifikátom Skylink Ready. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk tak došlo po veľkých zmenách na konci februára opäť k ďalšej aktualizácii zoznamu. Na nových pozíciách sa v slovenskom zozname staníc FastScan objavili české stanice Prima Cool HD, Prima Max HD, Prima Zoom HD, Prima Krimi HD a Prima Love HD. Okrem toho operátor pridal do FastScanu niekoľko zahraničných staníc, vrátane štyroch hudobných, ktoré sú šírené na satelite nekódovane (FTA).
Pokračovanie nižšie:

Po poslednej aktualizácii zoznamu FastScan, ku ktorému došlo v utorok 7. marca, sa nachádza Prima Max na pozícii 48 (pôvodne 49), Prima Cool HD na pozícii 49 (pôvodne 50), Prima Zoom HD na pozícii 50 (pôvodne 52), Prima Krimi HD na pozícii 51 (pôvodne 48) a Prima Love HD na predvoľbe 52 (pôvodne 51). Okrem toho operátor rozšíril svoj zoznam o nové hudobné stanice Deluxe Flashback (451), Deluxe Rock (452), Deluxe Dance by Kontor (453) a Deluxe Rap (454), ako aj Current Time TV (493) a Euronews German (470).

Aktuálnu a kompletnú ponuku nielen platformy Skylink, aj s technickými parametrami pre príjem, môže nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Prehľad zmien v zozname FastScan (7. 3. 2023):

Názov stanicePôvodná pozíciaNová pozícia
Deluxe Rock452
Deluxe Rap454
Deluxe Dance by Kontor453
Deluxe Flashback451
Prima COOL HD5049
Prima MAX HD4948
Prima ZOOM HD5250
Prima Krimi HD4851
Prima Love HD5152
Current Time TV493
EURONEWS GERMAN SD470

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrý deň . Už konečne pridajte športové kanály Premiersport 1 a 2 , Nova Sport 3 a 4 , Eurosport 1 a 2 . Ale nie iba ceny zdvíhať , vždy ste prvý v zdražovaní . Ďakujem veľmi pekne .

    1. A si myslíš, že to tu niekto zo šéfov Skylinku číta ?

    2. Skylink tieto tv stanice neprida nikdy…A keby ich nahodou do svojho portfolia niekedy zaradil, tak co myslis do akeho „lacneho“ balika? Nieje jednoduchsie prejst ku SAT pay-tv operatorovi DIGI SK? V baliku PREMIUM mas za 14,60€/ mesiac vsetko co chces a este viac ako chces. Trebars v cene aj internetovu TV VOYO, na ktoru kaslem…

    3. Veď nemusí ani meniť operátora. Stačí Magio Go a športový a má všetky športové TV.

    4. Magio GO samostatný športový balík, kde sú všetky športové stanice za 9€ mesačne

  2. @ Marián :

    Moc by mě zajímalo jestli tě někdo drží u Skylinku puškou u hlavy když jsi evidentně sportovní maniak.

    Když požaduješ stanice Premiersport 1 + 2, Nova Sport 3 + 2 a Eurosport 1 + 2 tak nepochopím to že jsi už dávno nepřešel k DIGI Slovakia nebo k Magio SAT od Slovák Telekomu kde jsou úplně všechny tyto sportovní stanice aj ty co má Skylink co vím a to aj za přjatelnou cenu.

  3. Nevidíte že sa do popredia derie internetová televízia a nie káblová. A viac programov, ako ponúkate vy.Hlavne lacnejšia. (Swet tv, Lepšia tv a Antic tv. Takže za 10-rokov budeťe mať o polovicu respondentov menej.

    1. A koľko staníc má k dispozícii aj archív u služby sweet tv? Lepšia tv ponúka najmenej športu a antik cez internet je úplná katastrofa… takže ak chcem porovnať kvalitu týchto služieb so skylinkom, tak skylink jednoznačne vyhráva…

    2. @ Gondi :

      Internetovou TV nechci ani zadarmo jako hlavní zdroj příjmu ale jedině DVB-C nebo Satelit!!!

      Navíc když Ti vypadne internet a si totálně v kelu a pak sa možeš jedině dívat tak kočce pod ocas.

      Dokonca aj nedávno rakúska ORF prosila diváky aby sa v době sportovních zápasů dívali víc přes satelit nebo přes pozemák a podobně oproti sledováním po internetu to bylo totálně přetížené a bylo to nesledovatelné, padalo a podobně!!!

  4. Kto ešte pozerá TV a platí za to? Kým tento národ bude pozerať telku, bude vždy v hlave vymlety a degenerovany. Je milión iných zdrojov filmov a možností zadarmo získať informácie vrátane športových podujatí.

    1. Mal som možnosť od známeho, že mi cez Rusov aktivuje skylink komplet za nejakých 5 € mesačne… takisto mi ponúkol, že mi aktivuje Kodi, kde sa platí tiež nejaká symbolická cena… ale ďakujem-neprosím…. nie som odkázaný nato aby som podporoval nejakých pirátov… veľký bič na takých ako si ty

    2. Trebars cardsharingserver pali, nieje vsak uplne gratis.

  5. Martin už tam programy Eurosport 1,2 nebudú. Zrušili ich.

  6. Cely skylink je na nic ,zruste vsetko ,len platit a sluzby ziadne ,dobre ze tie stanice ste neposunily az do Afriky tam ich budem hladat

Komentáre už nie sú povolené.