Reklama

Plustelka: Stanice Markízy v DVB-T2 s DVB titulkami

Telekomunikačný operátor Towercom dnes deaktivoval na všetkých staniciach TV Markíza (TV Markíza HD, Doma a Dajto), ktoré sú šírené vo 4. celoplošnom DVB-T2 multiplexe, teletextové titulky a nahradil ich titulkami v digitálnom formáte DVB.
Pokračovanie nižšie:

Pokiaľ sú DVB titulky k vybranému programu dostupné. Diváci si ich môžu jednoducho aktivovať na svojom prijímacom zariadení. Na väčšine zariadení sa DVB titulky aktivujú stlačením tlačidla SUB, Subtitle, SUB-T či ST. Pokiaľ na diaľkovom ovládaní uvedené tlačidla nie sú, návod ako ich spustiť/vypnúť by mal byť v manuáli daného zariadenia.

Stanice Markízy sú v DVB-T2 štandardne kódované systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k ním preto majú iba klienti terestriálnej platformy Plustelka.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Jedno vylepšia a druhé pokašlú. Akosi nechápem prečo na Markíze vypli hbbtv.

  2. presne tak one,sku…na tv narkoza vypla hbbtv cez antenu ,skočil som pred rokmi zo slizolinom skončim aj z plustelkou lebo zdražela, prejdem na sharika

    1. Zsolty, to je jedno – hlavne, že od poskytovateľa sharika nedostane Nekróza ani cent výpalného, ako dostáva od normálnych opov za každého zákazníka.

    2. Markíza hbbtv určite nevypla. Na Dajto a Doma ide. Toto pošahali v Towercome a tipujem, že ak na to prídu, tak to tam pridajú. HbbTV je v podstate len odkaz na webovú adresu.

    3. Je zufalstvo prejst na sarika…To uz niekto nema ani len 1,95€/ mesiac na ofiko pay-tv Antiksat?

    1. V rámci zachovania duševného zdravia je Angelika v kóde. TV Hnoj mala byť v kóde od prvého dňa vysielania…

  3. Zdravim Ide niekde Hbb TV na Markizackich programoch cez DVBT-T ( Doma,Dajto ) Dakujem

  4. pre skrateka:

    Nefunguje DVB-T vysielač K41Prešov – žiaden signál 0 %

    Alebo je vypojený?

  5. To je ako zlý sen. Jedno chcú zlepšiť a došahajú druhé. Ináč, čo boli tie preklápania Joj Šport spolu so Sport 2 do HD HEVC, tak preklopili do 1080p alebo len 720p? A obraz plynulý alebo seká? (Teraz nemám zaplatené) Lebo ešte pred JOJ 24, Sport 2 HEVC bolo 720p a obraz sekal, dačo hrozné!

    1. v pondelok som pozeral formulu 1 na Sport 2 HEVC a nevšimol som si nejaký problém,lebo sekanie by rozčúlilo aj mňa

Komentáre už nie sú povolené.