Reklama

Detský kanál v marci zadarmo v DVB-T2 aj v Antik TV

Aj tento mesiac budú môcť sledovať diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom terestriálnej antény, dočasne nekódovane (FTA) jeden z vybraných platených kanálov platformy Plustelka. Na celý mesiac marec si pripravil Towercom spoločne s vysielateľom ochutnávku detského programu Minimax, ktorý je štandardne kódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k stanici tak majú bežne iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíčkom Plustelka Štandard.
Pokračovanie nižšie:

Nekódované vysielanie detského programu Minimax je dostupné na jeho štandardnej pozícii vo 4. celoplošnom DVB-T2 multiplexe (MUX 4). Spomeňme, že počas februára bol šírený nekódovane program National Geographic.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Ochutnávku detskej stanice Minimax si pripravil tiež slovenský operátor Antik Telecom. Vďaka tomu budú môcť sledovať tento program tiež všetci užívatelia internetovej služby Antik TV. Pre sledovanie si stačí len stiahnuť aplikáciu do svojho zariadenia a zaregistrovať sa.

Minimax sa zameriava vo vysielaní na najmenších divákov. V aktuálnom programe je možné nájsť rozprávky ako Zvedavý George, Zorro, Berry Bees, Barbie Dreamhouse Adventures a iné. Kompletný program stanice je dostupný v sekcii TV program.


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Rovnako aj na Antiksat-e ide Minimax.
    Ale všimol som si, že prestal ísť detský kanál RiK TV. Presnejšie povedané, mám ešte pôvodný balík „Pre začiatok“ a od 28.2. mi píše kódovaný kanál. Neviem, či sa to týka len tohto balíka alebo či ide len o problém u mňa. Žiadne oficiálne info som nezachytil.
    Vedel by to niekto pozrieť u seba? D9k.

    1. Ak si nebol schopny nastupit na ZVS, Tvoja vec…To znamena ze RIK HD v baliku Pre zaciatok nefunguje uz ani mne, aj ked som 2 roky na ZVS bol !

    2. Čo to melieš o ZVS? Ak to mal byť nejaký vtip, tak mi uniká pointa. 😀

Komentáre už nie sú povolené.