Reklama

Skylink sprístupní vo februári dokumentárny a športový kanál pre všetkých zákazníkov

V období od 1. februára 2023 do 1. marca 2023 budú mať všetci zákazníci satelitnej služby Skylink sprístupnené, v rámci ochutnávky, televízne programy National Geographic Wild (HD/MPEG-4) a Golf Channel (SD/MPEG-4) aj keď ich nemajú štandardne vo svojich predplatených balíkoch.
Pokračovanie nižšie:

National Geographic Wild sa bude každú februárovú nedeľu venovať najdivokejším mačkovitým šelmám – tvorom s veľkolepou silou, dravosťou a krásou, ktorým hrozí vyhynutie. Na divákov čakajú pôsobivé a silné príbehy s levmi, tigrami, gepardmi a leopardmi zo všetkých kútov sveta.

Športový program Golf Channel ponúkne prenosy z golfových sérií a chýbať nebude ani spravodajstvo z golfového sveta.

Majitelia zariadení so zapnutou funkciou FastScan nájdu stanice na programových pozíciách číslo 108 a 125. Užívatelia bez tejto funkcie si môžu programy naladiť podľa nižšie uvedených parametrov. Dokumentárny National Geographic Wild je tiež k dispozícii aj v internetovej televízii Skylink Live TV.

Technické parametre pre príjem:

NázovPozíciaFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
Golf Channel (MPEG-4)10812012 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0624 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0D96 (Cryptoworks), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 181D (Nagravision)
National Geographic Wild HD CZ (MPEG-4)12512090 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0D96 (Cryptoworks), 0624 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0653 (Irdeto), 0B02 (Conax), 181D (Nagravision)

PIDy:

NázovV PIDSID.PCR PIDPMT PIDAudio
Golf Channel (TV/MPEG-4)230115413230123002311 cze (MPEG), 2312 qaa (MPEG)
National Geographic Wild HD CZ (TV/MPEG-4)11010773110122001102 eng (MPEG), 1104 cze (MPEG), 7618 hun (MPEG)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. a ked dostanes zadarmo napriklad chripki, tak sa ti ma pacit ? sak ked sa mu nepaci, nech si pvoie svoj nazor

    2. Uno: s tou chrípkou si to dosť drzo prekrútil – je to od teba falošný argument. Jasné, že za chrípku sa neďakuje, ale program zadarmo nie je chrípka – jednak ho môžeš odmietnuť, po druhé má aspoň pre niekoho nejakú hodnotu ako služba. A inak si musím zamudrovať o tom, že si tu ľudia zvykli dostávať niečo zadarmo a časom to začnú považovať za svoje právo. A cítia sa ukrivdení, keď to nie je podľa ich predstáv. To povedie celkovo v spoločnosti k poklesu ochoty ľudí pomáhať, prispievať na charitu, podporovať slabších, lebo sa za to dočkajú hnevu namiesto vďaky. Prosociálne správanie a politika takto paradoxne povedie k zvýšeniu sociálneho napätia, čo je opak ich zmyslu a cieľa. Vidíme to v spoločnosti už teraz a bude to ešte horšie. Takže, vážení: keď niečo dostanete zadarmo a nemáte pocit, že je za čo ďakovať, držte láskavo aspoň plomby pekne pri sebe a nenadávajte. Lebo sa môže stať, že nabudúce dostanete figu.

  1. Už dávnejšie som si všimol v diskusiách, na tému skylink, jeden nešvár. A to je, že ak skylink ponúkne nejakú ochutnávku, tak ľudia nadávajú… nadávali na canal + domo a keď ho zrejme pre nízku sledovanosť dali preč, tak nadávajú, že ho dali preč 😀 Mal som v skylinku vyše 2 rokov balík multi a poviem vám, že takmer všetky kanály sú v podstate o ničom, nekonečné reprízy, americké braky na amc a film +, filmboxy ani nekomentujem, to je už riadny odpad, dokumenty prerušované reklamami (kto by to čakal na platených kanáloch ako sú spektrum, nat geo, history, viasat nature či viasat history, že?) Jedine Love Nature je bez reklamy, ale časom vás omrzí čumieť stále na zvieratá. Nie som ani neviem aký fanúšik športu, v klude dokážem žiť bez NHL, formuly , francúzskej či tureckej futbalovej ligy, na slovenskú hokejovú ligu mi stačí rtvs šport a na náš futbal stanica dajto. Kanál Film Europe, ktorý sa nachádza v balíku multi, je dobrý kanál ale za rok tam odvysielajú toľko repríz, že vás takisto omrzí a jeho dvojča film europe + je v balíku mini… za ten čas čo som mal balík multi som dospel k tomu, že si vystačím s verejnoprávnymi tv + nejaké správy, nejaký ten festivalový film na film europe + a dokumenty s reklamamy dáva aj prima zoom, ktorá ich preberá od dokumentárnych staníc vo vyšších balíkoch …. z celej ponuky stoja za zmienku akurát obidva cinemaxy, ktoré spolu s hbo stanicami stoja 10.90 €… kanály hbo ma však nejak nezaujímajú a kvôli filmom na cinemaxoch si z času na čas priebežne aktivujem hbo max…

    1. Ja zase mám Magio a ANTIK SAT. Okrem toho mám FTA programy 28.2E – 5W. Najviac sledujem asi programy MTV (MTV Europe CZ, MTV Hits, MTV Live HD, Club MTV cez Magio IPTV a MTV Germany cez satelit FTA) okrem toho ešte cez Magio IPTV iConcerts HD a 360 TuneBox HD, okrem toho FTA ešte Deluxe Music, vrátane nových Deluxe Music kanálov, čo nedávno pribudli, a potom Eurosport (DE cez satelit FTA a CZ vrátane Eurosport 2 cez Magio IPTV). Zo základnej ponuky ANTIK SAT si zvyknem nahrať na USB nejaké filmy z TV JOJ, prípadne RTVS.

    2. PS: A ešte sledujem milionár na RTL a ORF 2 (cez satelit).

    3. Juraj
      Skoro všetky platené stanice, ktoré si spomenul majú aj ostatní operátori, takže to nie je vinou skylinku, že sú platené stanice s reklamou. Bohužiaľ ponuka na našom trhu je obmedzená. Nie je z čoho viac vyberať

  2. Nechapem prečo nedate ku Skylinku MTV muzikalne stanice..

    1. Na Skylink je dostupný MTV Germany, a potom Deluxe Music, Deluxe Dance, Deluxe Rap, Deluxe Rock a Deluxe Flashback. A potom MTV Europe CZ, to ale nie je až tak relevantné. Ale ide tam Top 20, rovnako, ako na MTV Hits.
      MTV Top 20:
      MTV Piatok 9:00
      MTV Hits Piatok 10:00
      MTV Sobota 10:00
      MTV Hits Sobota 11:00
      MTV Nedeľa 6:00
      MTV Hits Nedeľa 7:00
      Teda toto tam ide, totally 10s môže byť náhrada MTV Yearbook 2010+ na MTV Germany, a Greatest Hits zase MTV collection. Určite sa oplatí aj Guess The year o 16:00 na MTV Germany. Dopoludnie je zhodné na MTV Europe CZ ako aj MTV Hits (Non stop hits vs MTV Breakfast club) a potom alternatívou môže byť MTV Germany (Then & now, MTV in the Mix). A večer Worldwide Hits môže byť MTV Most wanted na MTV Germany, rovnako aj miesto today’s top hits. Tie Top 50 špeciály na MTV Hits, skús pozrieť MTV Germany weekend special. A ostatné? Club MTV, skús pozrieť Deluxe dance, prípadne aj Deluxe Rap. MTV rocks už neexistuje. Skús pozrieť Deluxe Rock. Potom miesto MTV 90s skús Deluxe Flashback. Teraz je tam niekoľko nových programov Deluxe Music. Skús pozrieť tie. Doteraz to bolo o ničom, ale teraz je to lepšie. Ak predsa len chceš tie MTV, tak lepšie riešenie je Magio IPTV. Len IPTV si už žiaľ, neobjednáš. Môžeš skúsiť napríklad Sweet TV, tam to majú všetko napríklad. Inak Skylink nemá toho viac, napríklad ani Eurosport. Tiež iba cez Eurosport DE.

Komentáre už nie sú povolené.