Reklama

Populárny dokumentárny kanál je teraz možné prijímať zadarmo cez anténu

Počas februára pripravil operátor Towercom pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, ochutnávku dokumentárneho programu National Geographic (NG) v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Z toho dôvodu bude program šírený dočasne nekódovane (FTA) a to od 2. do 28. februára 2023 v rámci 4. celoplošného DVB-T2 multiplexu.
Pokračovanie nižšie:

Po ukončení ochutnávky bude program zakódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k nemu tak budú mať naďalej už iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíčkom Plustelka Štandard.

National Geographic ponúkne vo februári viacero premiér. Už 1. februára to bude Umenie Prežiť: Andy, kde sa odborník na prežitie v divočine Hazen Audel vydá v ústrety hustému Atlantickému pralesu a neskôr zamieri na územie Guaraníov. V programe Pašerákom na stope (od 17.2.) odhalí zase oceňovaná novinárka Mariana van Zellerová vnútorné fungovanie najnebezpečnejších čiernych trhov na svete. Kompletný program, nielen stanice National Geographic, môžete nájsť v sekcii TV program.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2 môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Však ide National geographic predsa, čomu nerozumieš?

    2. čomu nem chápeš ? ! ? on kce, aby išla ochutnávka lakocinka včuleky na promo kanáli v DVB-Ť v MPEG-2 aleb MPEG-4, tak ako voľakedy…

  1. Nechápem, kto pozerá TV kanály terestricky, keď to dávajú v SD rozlíšení…
    A ešte to aj niekto platí…
    Málo TV staníc a ešte aj tie väčšinou šírené v SD …

    1. Platí? Terestriálne to sledujú tí, ktorí platiť nechcú. Platenú plustelku platia kvôli Markíza, a tá ide v HD a v tomto platenom balíku aj TV JOJ a komplet všetko od RTVS ide HD a zadarmo. Okrem toho zadarmo ide HD aj JOJ 24 a v platenom JOJ šport.

  2. Na mrtve . sk píšu, že Ťawertroll kce od mobilných operátorov odkúpiť ich siete… Len samovrah by predal nenažratému nenásytnému predraženému Ťawertrollu siete a následne si ich prenajímal za vysoko nenažraté nenásytné predražené prachy… Choré, choré… ako celý Ťawertroll…

    1. A keď sa operátori po týždni konečne prestali rehotať, čo odpovedali Ťawercomu? 😀

    2. Možno sa vyznáte do antén, televízie, atď … ale svet korporátneho biznisu je Vám na míle vzdialený. Malá nápoveda – už teraz, keď sa ide niečo stavať, tak na stavebné konanie neprídu Telekom, Orange a O2 ale Suptel, Michlovsky a Airtrend.

    3. oneM: máš pravdu, do biznisu až tak veľmi nevidím – ale orientujem sa v ňom aspoň natoľko, že mi je jasné, aká nezmyselná je ponuka Towercomu. A tie spomínané firmy (SUPTel, Airtrend…) síce budujú infraštruktúru pre operátorov, ale ako zhotovitelia na zákazku – čiže tá infraštruktúra je v majetku a správe jednotlivých operátorov. Aspoň pokiaľ mi neušli nejaké dôležité informácie, ale v tom prípade ma určite opravíš, dúfam. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.