Reklama

Na Slovensku odštartovala nová TV služba SkyShowtime, ponúka špeciálnu zľavu

V utorok 14. februára 2023 odštartovala na Slovensku, ako aj v Česku, Albánsku, Maďarsku, Kosove, Severnom Macedónsku, Poľsku a Rumunsku nová európska streamovacia služba SkyShowtime. Pri tejto príležitosti ponúka prevádzkovateľ aktuálne pre všetkých nových zákazníkov zľavu 50 % zo štandardnej ceny mesačného predplatného a to celoživotne. Ponuka „celoživotnej polovičnej ceny“ od SkyShowtime je dostupná len obmedzený čas a podľa prevádzkovateľa podlieha podmienkam používania.
Pokračovanie nižšie:

Zákazníci v Albánsku, Kosove, Severnom Macedónsku a na Slovensku tak za predplatné v rámci tejto ponuky zaplatia len 2,99 EUR mesačne namiesto 5,99 EUR mesačne. Za tento poplatok získajú prístup k obsahu na svetovej úrovni, vrátane premiérových hollywoodskych filmov a nových exkluzívnych seriálov z produkcie najväčších svetových štúdií – všetko streamované na jednej platforme. V Rumunsku zákazníci zaplatia len 1,99 EUR mesačne namiesto 3,99 EUR mesačne. V Česku bude cena mesačného predplatného 89 CZK namiesto 179 CZK mesačne. V Maďarsku bude cena mesačného predplatného činiť 999 HUF namiesto 1999 HUF a v Poľsku zákazníci zaplatia len 12,49 PLN mesačne namiesto 24,99 PLN.

Od spustenia služby bude mať miestne publikum prístup k týmto titulom: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman a Top Gun: Maverick.

Okrem toho budú mať predplatitelia prístup k rozmanitému výberu seriálov vrátane: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, 21. sezóny Law & Order, Let The Right One In, 1. a 2. sezóny Mayor of Kingstown, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy a Yellowstone.

Medzi veľké filmové a seriálové novinky, ktoré SkyShowtime uvedie v nadchádzajúcich mesiacoch, patria aj tieto najočakávanejšie tituly: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (sezóna 1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone a The Great Game.

Nechýba ani obsah pre deti a celú rodinu z filmotéky od Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock.

Okrem toho, že je SkyShowtime spotrebiteľom k dispozícii priamo prostredníctvom webových stránok: www.skyshowtime.com a aplikácie SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, Android alebo Android TV, Google Chromecast a LG TV, dnes taktiež oznámila partnerstvo so spoločnosťou Samsung. Od 14. februára tak budú môcť zákazníci na všetkých trhoch sledovať SkyShowtime na vybraných televízoroch Samsung Smart z roku 2017 či novších so systémom Tizen OS 3.0 alebo vyšším.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nová služba láka na nízke predplatné vo výške 2.99€/mesiac, ktoré je možné využiť do 11/4… chápem to tak, že do 11.apríla 2023. Pozrel som si obsah tejto služby a 95 % z ponuky som už videl alebo niektoré tituly sú dostupné aj na hbo max, ktoré mám aktuálne predplatené. Navyše služba nemá aplikáciu pre operačný systém Tizen, ktorý je súčasťou tv značky Samsung, ktorý vlastním, neponúka žiadny obsah v 4k, ani lepší zvukový formát. Takže za mňa nie a službu si nepredplatím… aspoň nateraz určite nie..

    1. Áno.. ospravedlňujem sa, aplikácia je pridaná aj do tv samsung, ale aj tak si tú službu nepredplatím 😀

    2. Ja som si to dal na mesiac. Na vyskúšanie stačí a niektoré filmy som ešte nevidel, tak si myslím, že v akciovej cene sa to oplatí. Slovenčina pri filmových animákoch poteši deti a tiež si pozriem s nimi napr. Sing 2.

      Strhli mi ale 2x 2,99 €. Údajne jedna suma sa do pár dní vráti. Neviem ale či si nechám predplatné dlhšie. 1x do roka bude zrejme stačiť, rovnako ako Netflix a Disney.

    3. Hej 95% si videl, ale citany text tazsie chapes 🙂 potom si s radostou pusti hnojku alebo narkozu s ich reklamami prerusovanymi reprizami tvojho 95% videnia, palec hore

    4. Do spustenia služby bolo iks správ, že nebude aplikácia pre samsung tv, že až časom, tak som záver článku nedočítal … a zato tu nemusíš zo mňa robiť debila. Pozrel som si poriadne ponuku a tá ma neoslovila. Na kvalitný obsah mám hbo max, kde nájdem filmy, ktoré vysielajú stanice cinemax. Priebežne ešte edisonline alebo dafilms. Jednoducho nič pre teba, keďže ťa zaujíma kolotočárska zábava, lebo máš nato zrejme iq, keď si mal potrebu ma hneď slovne napadnúť a znemožniť.

    5. Uz si sa vyplakal tak snad ti je lepsie, a nic tu z teba nerobim, ani nic tebou menovane, darmo si teraz sypes popol na hlavu.

  2. Tiež asi vyskúšam na dáky mesiac, možno dva. Mal som Netflix, HBO Max, Disney+, vyskúšané, ale po čase omrzí.

    1. Vidim chlapci, že vas vsetko casom omrzí a nudi, je to vela penazi a nakoniec s radostou napchate peniaze do satelitu alebo IPTV, kde budete pozerat ten isty program ako na streamovacich sluzbach len s niekolko rocnym oneskorenim, tisic krat dookola v reprizach v case ktory vam urci vysielatel.. jaaaj vy máte archiv 🙂 ale aj milion reklám, ale aspon ako kompenzaciu dostanete voyko :)))) dufam, ze coskoro zakazu pretacat tie reklamy, s takymto pristupom ste idealni zakaznici, tlieskam

    2. Absolútne. Paľo to presne vystihol. Radšej za 20 eur dohromady všetky streamovacie služby, ako IPTV s niekoľkoročným oneskorením. A nechápem ako to môže niekoho časom omrzieť.. to iné nerobíte ako pozeráte TV? Ja som rád, keď stihnem jeden dva filmy za týždeň. O seriáli ani nehovorím.

    3. Donedávna som si platil v skylinku balík multi + hbo a podľa potreby netflix. Časom som zistil, že sú to zbytočné vyhodené peniaze, keďže som nemal čas toľko sledovať tv, za skylink som platil 23.80€ za netflix 11.90€ a vlastne iba kvôli tomu aby som si za mesiac pozrel možno 6 filmov a jeden alebo dva seriály? A čo mi to dalo? Vôbec nič. Všetko som to zrušil, za skylink platím 6.90€ a svoj drahocenný voľný čas cez víkend venujem športu, turistike, prípadne si prečítam knihu. Dnes idem ešte do roboty a doobeda sledovať v tv nejaký film ma nebaví, lebo to nie je tá správna atmosféra.

    4. Krtko: a naco ti je ten skylink co neustale zdrazuje? V tom zakladnom baliku je aj tak len velke nič. Našinec bude škemrat, ze 2,99€ mu je za ťažko dat mesacne za sluzbu, ktorú moze zrusit vzdy nasledujuci mesiac a s radostou ostat zaviazany nejakemu poskytovatelovi na 2 roky.
      Ja som zrusil magio, moc vysoke ceny za pozeranie reklam.. radsej som ich dal sem:

      65€ rocne (cca 5,40€ mesacne) Disney+
      2,99€ mesacne SkyShowtime
      5,99€ mesacne Amazon Prime Video
      4,50€ mesacne HBO Max
      Ostatne (AppleTV+ Netflix) prilezitostne
      Ako pise #mracik: tych 20€ je super mam 4K obraz a pozeram co chcem kedy chcem. Netvrdim, ze robis nieco zle, ked ti to vyhovuje a mas na to peniaze.

  3. Palo 46, platím v podstate to čo ty, ale pusť si napríklad M:I 6 alebo TOP GUN 2, či Indy 3 alebo Miami Vice na Apple, Netflixe prípadne HBO Max na domácom kine, a zistíš, prečo platíš 2,99 – zatiaľ. Mimochodom mne stiahli 5,99 – mám im napísať a „napravia to“ – napísal som, prišla mi spätná väzba, že sa mi ozvu do 24 hodín – prešlo 38 hodín a nič, budiš – napísal som znovu a opäť rovnaká spätná väzba, nuž zatiaľ čakám… A ponuka? Universal titul Back to the Future v ponuke 1 a3 – bez dvojky? Poznáš tú trilogiu? Ak áno – pripadá Ti to normálné? Seriály? Väčšina prešla nejednou TV stanicou ( dobre, s reklamou – tie tiež nemusím, možno preto som ich tam nepozeral) a tak by som toho mohol napísať viac… Na moje veľké očakávanie a aj propagovanie prišlo bohužiaľ veľké sklamanie, dúfam, že sa mýlim – začiatky nie sú ľahké, ani Disney neštartoval ideálne, ale myslel som, že by sa Netflix mohol začať trošku obávať a nie len podskakovať, takto sa ale može nahlas smiať a cítiť sa ako McDonald, vedľa ktorého si niekto otvorí stánok s hot-dogmi a predáva ich bez horčice alebo studené, ale stále dúfam, že sa mýlim a tiež, že sa dočkám odpovede – myslím od SkyShowtime

    1. Mne strhli pre istotu 2x 2,99 €. Dnes mi jedna suma bola vrátená bez toho, aby som im písal. Za mňa teda v poho.

      Trošku mimo, ale ja som minule volal na zak. linku Telekomu a čakal som viac ako 30 minút. Odpoveď cez mail trvá minimálne jeden deň a to je teda „veľký“ slovenský operátor.

    2. Jožko, ale plačeš na nesprávnom hrobe 🙂 Co príde tebe alebo mne normálne, je vo veľkých spoločnostiach každému jedno.

      Na margo netflixu, ten sa celý posral jeho „pokutovaním“ až tak, že to celé nakoniec v s výnimkou usa, bude na týchto smiešnych torrentových trhoch prehliadať, (podľa mňa) ak to časom nejako doladia možno na to nebude nik nadávať.

      Čo sa týka poplatkov, podľa mňa, vy čo sa stažujete, že vám to stiahlo viac, máte moc rýchle prsty, a klikali ste rýchlejšie ako ste ste videli čo vlastne robíte 🙂 ale ok, služba je to nová a určite sa všetky detské chyby časom vyladia.

    3. Paľko, ty si zas nejaký chytrý – ja len toľko na margo tých rýchlych prstov, nakoľko nevieš ako to celé bolo -vlastne ešte je, pretože po dvoch dňoch mi zas prišla len spätná väzba, že „ešte na mňa nemali čas“ . Skús si ešte raz prečítať moje prvé dva riadky, mne totiž nejde ani tak o cenu ako skôr o ponuku zvuku, zatiaľ len dva filmy sú tam v 5.1, sorry za ten Top Gun 2 – ten zatiaľ jediný s Jurským parkom má 5.1, ostatné „exkluzívne trháky“ hrajú dvojkanálovo, to tu nebolo od čias HBO GO – čo ale bola vlastne mobilná apka, to zas na margo mojej poznámky s Netflixom, takže máš to na úrovni tebou spomínaného voyka, alebo hnojky či narkozy, akurát bez reklám, ale ja chápem aj ten čítaný text, takže ma menej trápi, že nejaký House tam nie je po slovensky, ako to čo by na úrovni takého giganta malo byť štandardom… ale asi si to dobre začal – plačem na nesprávnom hrobe…

    4. Jožko správne si pochopil, že plačeš na nesprávnom hrobe. Sám si to zhodnotil, čo by si chcel za 2,99€ v krajine ktorá uprednostňuje torrenty a uloz to, na margo kvality, oni keď zarobia nejaký peniaz, možno zvýšia kvalitu streamu, po ktorej tak voláš. Aj tak 99% ľudí to bude sledovať na bežnej telke s plastovými repráčikmi. Netflix si za 4K pýta 11,99€ a to je zásadný rozdiel na svk pomery. A čo má byť štandardom nemôžeš ty vedieť, keď nevieš aké sú ich finančné možnosti. Kým neprišla AppleTV+ tak netflix na náš región kašlal.

    5. Paľko, SkyShowtime nie je len v tejto krajine, ktorá uprednostňuje torrenty a uložto – ako uvádzaš – a nejaký peniaz už dávno zarábajú minimálne po celej Europe už dosť dlho, keď som na nich čítal kritiky z iných krajín, kde už pôsobia nejeden piatok, priznám sa – nechcelo sa mi ich radšej čítať a čudoval sa nad reakciami, ale žiaľ teraz chápem tie porovnávania kvalít napríklad s „cenovo porovnateľným“ Prime Video, nechcelo sa mi veriť, žiaľ realita je taká – ale mne je to hlavne blbe aj z dôvodu, že kopec ľudí som na nich dlho nabádal a takto zatiaľ vyzerá…

    6. Jožko, tak to si sa určite dočítal, že ponuka programov sa líši podľa regiónov a takisto aj ceny za službu. Pepíci nadávajú, že ju majú najdrahšiu a mám pocit, že Rumuni je majú zase najlacnejšiu. Netflixu trvalo roky kým sa dostal na nejakú úroveň.

      Ja by som hneď SkyShowtime nezatracoval. Všetko nové sa musí nejako odskúšať a doladiť. Aj ja mám určité požiadavky, ale nateraz som to ochotný ešte tolerovať. Zrušiť službu viem za pár sekúnd, keď budú stangovať a na inovácie sa vykašlú.

  4. Za mňa Super. Konečne. Trocha viac Slovenčiny a budem spokojný. Frasier v Slovenskom dabingu je neprekonateľný. Nevadí bude to v originál s titulkami.

    1. Mne chýba Dr. House po slovensky, snáď sa s dabingovou mafiou nejako dohodnú, aby boli všetci spokojní.

Komentáre už nie sú povolené.