Reklama

DIGI TV rozšíri ponuku o Canal+ Action a naopak štyri iné programy z ponuky vyradí

Nová filmová a seriálová televízna stanica z dielne Canal+ bude aj súčasťou televíznych služieb operátora DIGI Slovakia. Canal+ Action odštartuje oficiálne vysielanie v utorok 28. februára, klienti DIGI TV budú mať však k programu prístup od 1. marca 2023. Informoval dnes o tom operátor.
Pokračovanie nižšie:

DIGI sprístupní Canal+ Action pre svojich klientov vo vysokom rozlíšení (HD). Stanica bude súčasťou balíka Premium a to ako v prípade satelitnej, tak aj káblovej TV. Zákazníci satelitnej televízie nájdu program na programovej pozícii číslo 49 a zákazníci káblovej TV na pozícii číslo 58. Podľa zistení SatelitnáTV.sk by mala byť novinka dostupná navyše aj v mobilnej službe DIGI Go.

Canal+ Action sa zameria výlučne na akčné filmy a seriály. Okrem toho bude vysielať konferenčné prenosy z anglickej futbalovej Premier League. Televízny program stanice môžete nájsť už teraz v sekcii TV program.

Po zaradení Canal+ Action HD z ponuky DIGI TV vypadnú naopak tri televízne programy z dielne AXN (AXN Czech, AXN White a AXN HU). Od 1. marca tak k týmto programom už klienti DIGI TV mať prístup nebudú.

Aktualizované o 17:25: V ponuke DIGI TV končí aj AXN Black. Od 1. marca prídu klienti o všetky 4 stanice AXN (AXN Czech, AXN White, AXN Black a AXN HU).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. DIGI dnes uviedla, že vyradí z ponuky AXN Czech, AXN White a AXN HU. AXN Black overujeme.

    2. Končia všetky 4 stanice AXN, vrátane AXN Black. Spáva bola aktualizovaná.

  1. To, ze zmiznu tv stanice AXN bude zrejme trapit minoritu…Kvoli filmom a serialom je normalne si platit paket FILM u ANTIKSATU. V baliku PREMIUM Digi SK som na ziadnej stanici AXN pocas troch rokov nepozeral nic! Ak namiesto tv stanice CANAL+ sport 2 HD bude vysielat tv stanica CANAL+ ACTION, tak dobre. Mozno sa stane zazrak a pocas roka na nej zhliadnem snad aspon jeden film 😀

    1. namiesto canal+7 je action a cez viekndy budu na nej konferencne prenosy z PL.

    2. Ano. Na tv stanici Canal+ Action okrem filmov budu LIVE konferecne prenosy PL. Z tv stanice Canal+ Sport 2 HD sa stane plne hodnotna tv stanica s LIVE zapasmi Premier League. Z hladiska cislovania tv stanic Canal+ Sport HD by zrusenie dvojky Canal+ Sport postradalo logiku…

  2. Web satelitná zatiaľ nič nepíše o vyradení cz kanálov na Slovensku čudné teda

    1. Web satelitná tv písal,že orange vyraďuje české stanice

  3. Tak AXN kanály chýbať nebudú už to nie ako kedysi keď bol AXN Crime a Sci-Fi. Tie sa dali pozerať. Možno sa časom vrátia ako to urobil Skylink, keď ich vyradil v roku 2012.A potom ich vrátil späť do ponuky. Ale Canal + Action ma vysielať reklamu. Snáď prídu ďalšie od Canal + kanály.

    1. Zetor25-nemas pravdu.AXN sa dosť zlepšil oproti minulosti.Vysiela aj viacej filmov,ako voľakedy.Takze nesúhlasím s tým,, že nebude chýbať.

    2. AXN hlavne black som pozerala najviac. Budu chýbať.

  4. Prečo ho Digi nedá do balíka štandard, keď odstránia AXN ? Ako náhradu…

  5. Vyradia, pretože tam idú rumunské reklamy a asi sa nedohodli tam dávať slovenské.

    1. Divák – a čo je na tom,že tam idú rumunské reklamy.Ja s tým nemám najmenší problém a rumusku reklamu si v pohode pozriem,tak aký problém.

    2. Power150, niekomu asi vadia cudzie reklamy, napr. na staniciach Prima…. tiež nedávajú české reklamy, ale slovenské. S rumunmi sa ale nedohodli. Niekomu záleží na tom, aby slováci pozerali iby slovenské reklamy. 🙂

    3. Čo má Telekom spoločné s tým, že tam idú rumunské reklamy? Reklamy si tam dáva vysielateľ a nie operátor. Dôvod je jasný. AXN si pýta za svoje stanice určitú sumu na jedného zákazníka a Telekom s ňou nesúhlasil. Bodka.

  6. Keď už zoberú 4 programy zo štandardu,ten jeden nový kanál by mali dať aj do štandardu a nie len do premium.

    1. Premium je drachsi balik , takze preto to bude tam zaradene. Napriklad niekde si
      budes musiet priplatit aby si to vobec mohol sledovat. Takze preto.
      A k stanici Axn len tolko ,to je serialova stanica. Ja mam len Axn cz a su tam ceske reklamy, ziadne rumunske.

  7. Ked si myslite ze od Telekomu prejst k Digi bude lepsie tak to urobte.
    Ja chcel prejst k Digi ale nasiel som clanok ze Digi patri Telekomu. Telekom zevraj tiez planuje zrusit Prima Max, Cool, a este neviem ake. Ale ked mam platit za Madarske stanice namiesto Ceskych. Tak prechod k Digi neplanujem.
    Aj Orange zrusil vsetky Ceske ,dokonca aj Ct.

    1. Mam DIGI SK a ziadne madarske tv stanice platit nemusim.

Komentáre už nie sú povolené.