Reklama

DIGI TV a Magio Sat aktualizovali kanálové mapy. Tri programy sú dostupné z nových parametrov

Satelitné služby Magio Sat a DIGI TV, ktoré patria do skupiny Slovak Telekomu, aktualizovali v tomto týždni svoje kanálové mapy. Programy Minimax, AMC HD a Nat Geo Wild HD sú po aktualizácii dostupné klientom z nových technických parametrov.
Pokračovanie nižšie:

Minimax a Nat Geo Wild HD budú po novom k dispozícii predplatiteľom zo satelitnej kapacity konkurenčnej M7 Group, frekvencií 11 958 MHz a 11 804 MHz. AMC HD sa zase presúva z pôvodnej frekvencie 12 380 MHz na novú 12 527 MHz. V tomto prípade sa zmenil aj stream, aktuálne je predplatiteľom k dispozícii slovenská verzia AMC HD, ktorá prináša rovnaký obsah ako česká, líši sa však reklamnými blokmi. Doterajšia česká verzia bude aj naďalej dostupná klientom služieb Telly a T-Mobile Sat.

Užívatelia dodávaných prijímačov a CA modulov s podporou automatického ladenia si zmenu ani nemusia všimnúť. Všetky parametre sa im aktualizujú automaticky. Klienti zariadení bez podpory automatického ladenia si musia vyššie uvedené programy naladiť z nových parametrov manuálne.

Kompletnú ponuku, nielen Magio Sat a DIGI TV, môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Technické parametre pre príjem:

NázovPozíciaFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
Minimax Cz (SVT) (MPEG-2)51 (DIGI TV) a 25 (Magio Sat)11958 MHzV7/828000DVB-S / QPSK1886 (Nagravision), 1882 (Nagravision), 0B1C (Conax)
AMC SK HD (MPEG-4)68 (DIGI TV) a 47 (Magio Sat)12527 MHzH3/528800DVB-S2 / QPSK1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision)
Nat Geo Wild CEE HD (MPEG-4)88 (DIGI TV a Magio Sat)11804 MHzV3/430000DVB-S2 / 8PSK1815 (Nagravision), 0B02 (Conax), 0D97 (Cryptoworks), 0653 (Irdeto), 181D (Nagravision), 1886 (Nagravision), 0B1C (Conax), 1882 (Nagravision)

PIDy:

NázovV PIDSID.PCR PIDPMT PIDAudio
Minimax Cz (SVT) (TV/MPEG-2)5013123650119000510 hun (MPEG), 0511 cze (MPEG), 0514 slo (MPEG)
AMC SK HD (TV/MPEG-4)14028014140214011403 cze (MPEG), 1404 qaa (MPEG)
Nat Geo Wild CEE HD (TV/MPEG-4)5513031055105500561 eng (MPEG), 0562 cze (MPEG), 0563 hun (MPEG)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bežný zákazník Digi nemá prehľad o frekvenciách, z ktorých sa stanice šíria, ale vidí napríklad takú nelogickú vec, že JOJ 24 nie je pri spravodajských televíziách, ale až kdesi na čísle 63 a taká málo významná Folklorika je aj na 120, kde je to v pohode pri hudobných staniciach a aj na 10, kde by mohla byť práve JOJ 24. Lebo by bola práve pri ostatných spravodajských staniciach, tam tá Folklorika fakt nemá čo robiť

    1. Folkorika je tam ešte z čias keď ju pretláčal Telekom ako exkluzívny program. Teraz keď ju majú všetci je to zbytočné. Ťuki tiež. Nezmyselne vyhodené peniaze, keď je Ťuki už len klon Jojka.

    2. Výhodou je aspoň usporiadanie kanálov v skupine obľúbených. Možno malá výhoda,ale aspoň niečo.

    3. @One
      presne tak mohli račej dať nejaký hudobný kanál ako bol Muzika CS ten bol celkom super.
      Československé hity.
      Detských kanálov je veľa ale Ťuki je zhodný s Jojko.

    4. Folklorika je odpad ala rusnaky.Dekanovského rodný kraj.

    5. No oni stanice rozhadzuju barzjako, napriklad Canal+ sport je medzi Markizou a Jojkou, a Canal+ Sport2 je zase as niekde medzi Filmboxami. Aspon u Skylinku. A Joj Sport a Rtvs sport zase najdete pri Novasport a Sport cze.
      Takze asi tak, to druhe je medzi sportovimy.

  2. Ja prijimam tv program prostrednictvom CA modulu (magio sat) kde mam ulozene kanaly v oblubenych napr. filmove kanaly dokumentarnenapr. kanaly detske kanaly atd. Nedaju sa vsak presuvat poradia ako ja chcem ba dokonca ani podla cisla napr. 1STV. 2 HBO.3 HBO2.4 HBO. atd. a preto sa pytam vedel by niekto povedat ci sa to vobec da? DDD.

    1. Zavisi od toho, aky mas prijimac…Kde mas zasunuty CAM? V akej telke alebo stb pouzivas CAM? Nech zasuniem CAM do telky PHILIPS UHD 4K alebo do sachty stb Qviart Lunix 4K, tak vsade vo favoritnych kanaloch /oblubenych/ si ich presuvam & upravujem ako chcem 😀

    2. Neda, ja som to skusal dovlastneho zoznamu dat. A sprtove ,hudobne a filmove nahadzalo spolu do jedneho

  3. Zlatý CAM modul.
    Aspoň viem si poukladať programy podľa seba. Mam ho skoro rok ale som s nim spokojný.

    1. To je pekné – akurát že to nezávisí od CA modulu, ale od prijímača, v ktorom ho používaš.

  4. Ja používam cca rok CryptoBox 750 HD s modulom Digi TV
    A mam to poukladane podľa žánrov
    Hneď prvý mam Canal + Sport a od 34 idú Slovenske TV.
    Mam radšej vlastne poradie kanálov. To čo nepozerám ani nemám v zozname.

    1. Dá sa to pekne usporiadať pomocou programu chansort v PC, návod, ako na to, je na stránkach Digi, použiteľné pri cam module v TV Samsung a iných. Používam to na premenovanie programov, poradie programov sa dá zmeniť aj v menu TV, má to však jednu podmienku, programy treba v TV naladiť manuálne podľa jednotlivých frekvencií, je to teda prácne.

    2. Toto nepochopím, že výrobcovia TV nevedia implementovať normálne použiteľné triedenie a zoraďovanie kanálov, ako to majú externé prijímače (boxy). A tak to je už strašne dlhé roky. Úplne na hlavu.

    3. Ja mam LG 4K UHD usporiadat podla seba fakt nejde skusal som vsetko mozne bez uspechu

    4. jozef, dokup si externy STB Qviart Lunix 4K. Vloz do neho CAM, prepoj s Tvojou telkou HDMI kablom a nebudes mat na externom STB ziadny problem so zoradenim tv stanic v oblubenych kanaloch. Do jednej skupiny oblubenych budes moct zoradit SAT tv stanice spolu s TERESTRIKOU 😀

    5. Mám Ab Cryptobox 752 HD Combo a zoradenie ide v pohode. Mám až 3 FAV zoznamy a jeden hlavný. Všetko ide pekne zoradiť.

    6. Za cenu Qviart Lunix 4K sa dá kúpiť aj lepší prijímač.

    7. Jozef218, ja mám tiež LG UHD. Digi sa naladí do vlastnej knižnice, ktorú si vytvorí sám, z nej sa naozaj nedajú vytvoriť obľúbené. Nalaď všetky programy znovu do klasickej SAT knižnice, ktorá je daná v TV a z nej si už vieš vytvoriť obľúbené. Automatická aktualizácia od Digi sa uskutoční iba v ich knižnici, tvoje vlastné zostanú nedotknuté. Mňa skôr štve ich týždenná aktualizácia, pričom nevidím žiadnu zmenu. Ak bude nejaká zmena, musíš to dorobiť sám v tvojich knižniciach.
      Je to trošku naviac práce, ale kto chce mať aj obľúbené knižnice iba tak to môže riešiť. U mňa funguje. Ani mne sa nepáči ich vynútené poradie programov.

    8. …mudrlant Tom Lobo, tak aspon napis aky lepsi prijimac a nemudruj 😀

    1. Naco…Vsak TV stanicu Rebel vies prijimat FTA z 23,5E 😀 Mas problem pouzit E-85 alebo T-90 s Diseqc prepinacom LNB?

    2. Alebo prípadne aj motor. Ja mám motor a som spokojný. Mám ANTIK SAT.

    3. Motor je na figu…Pri prepinani tv stanic, trebars z BBC earth na tv stanicu Rebel kym pretoci motor, tak aj zosediviem. S pouzitim Diseqc prepinam tv stanice jednotlivych orbitalnych pozicii v case jednej sekundy 😀

    4. Tak mne to čakanie pri prepínaní až tak nevadí. Z MTV (19.2E) na RTVS alebo iný program (16E), prípadne Eska TV Extra (13E) alebo Magic UK/4Music UK (28.2E) to nie je až taký problém. Občas prepnem aj na 1.9E (The Voice HD alebo Magic BG). Najčastejšie prepínam medzi 16E, 13E, 19.2E, 23.5E a 28.2E. Ostatné menej…

    5. Asi nečítaš poriadne diskusiu, doladil som to nedávno. Myslím, že to tu v tejto diskusii je aj písané. Ja to ľadím po transpondéroch, a zoraďujem podľa seba. Nemám naladené všetky FTA programy, ktoré existujú, najmä nemám tie, ktoré nepoznám, preto som to nemal naladené pred tým.

    6. Hej? Tak napis hodnotu SNR pri prijme Balkanika HD s ako velkou prijmovou parabolou a typom LNB. Pretoze uz som cital od Teba neuveritelne vela nezmyslov 😀

    7. Mám Ab Cryptobox 752 HD Combo, ukazuje mi len percentá, ako nájdem SNR?

  5. Ešte by mohli dať FILM + do HD.Lebo ten v Digi TV chýba.

  6. Rumburak
    Ako kto z Astry na Astru ti to pretoči hneď akurát z 01,0,W na 19,2,E uz treba dlhšie čakať. Ja mam tiež motor na natáčanie a som spokojný. Rebel mam tiež úložený. Ak sa ti nechce čakať kym otočis parabolu na 23,5E tak CryptoBox ma aj IPTV stačí nahrať IPTV Playlist a môžeš pozerať cez net.
    Aj z 23,5E ti na 28,2E ti otoči parabolu za pár sekúnd. Medzi Astrami je menší rozdiel v stupňoch ako keď otáčaš parabolu z Východu na Západ. Tam to trvá dlhšie.

    1. Traktorik, pytal so sa Teba nieco?…Dosekana IPTV moze zaujimat abonentov s optikou. Kolkoze ludi je vsak na SK pripojenych na opticku siet? Mna IPTV nezaujima! Zalez traktor 😀

Komentáre už nie sú povolené.