Reklama

V Maďarsku spustil testy nový TV kanál Max4, vysiela nekódovane v DVB-T

Koncom roka 2022 spustil technické testy u našich južných susedov nový televízny kanál s názvom Max4. Prevádzkovateľom je spoločnosť Network4, ktorá už na tamojšom trhu prevádzkuje stanice TV4, Story4, Galaxy4, Film4, Arena4 a Match4.
Pokračovanie nižšie:

Max4 sa vo vysielaní zameria najmä na ženy. Divákom ponúkne prevažne európske seriály a programy. Technické testy sú dostupné nekódovane (FTA) prostredníctvom celoplošných terestriálnych DVB-T vysielačov multiplexu B. Užívatelia so zapnutou funkciou LCN nájdu stanicu na programovej pozícii číslo 12. Oficiálne má Max4 odštartovať 1. februára 2023.

Z vysielačov multiplexu B vysiela Max4 v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Počas písania tejto správy mal program pripojenú jednu audio stopu vo formáte AAC-HE.

Kompletný zoznam staníc, šírených nielen v maďarskom DVB-T/T2, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Akože nie. Reprízová Markíza Krimi, Turbo TV, Volant TV a koniec Trojky a Chuck TV je nič? Na tak malú krajinu je tu extrémne veľa kanálov. Načo ďalšie?

    2. Predpokladám, že to bude ďalší reprízovací kanál a aj ix-stý na reklamy. 😉

  1. One programoch je hodne,len nechcu vysielat pre cele SVK,len cez Antik.Keby tato krajina za niečo stala.Už je davno ekonomika inde ako u Nemcov,alebo Angličanov a Ameriky.Sam vidiš ake je to u Nemcov preto i všetci ludia utekaju tam čo tu pridu cez hranice.A toto čo Olano s prezidentkou predvadzaju zachvilu budete všetci na Uradoch prace.Keby tu mali rozum tak i programoch je cez Towercom pustenych ovela viac Slovenskych volne.Treba to urobit ako v Nemecku,aby sa i človek mal na čo divat.Tak prilakaju viac ludi k obrazovkam.A doplnit to o reklamy z ktorych žiju ine tv a zmenit štrukturu vysielania.Zapadoslovenska Tv večer vysielala cez vianoce 45 min dokument o Orloch bez reklamy ako super po 20 hod.Myslim si keby viac mysleli ako rast pre cele SVK tak tie reklamy davaju a i ine tv programy.Tv Nitrička,Tv Dubravka,Tv Ružinov,Tv Severka,Tv Raj,Hronka a dalšie.Tiež okrem sprav,magazinov by mali pridat filmy,serialy k tomu a sem tam hokejove,alebo futbal,volejbal,hadzanu,basketbal zapasy z ich mesta.

    1. Predstavuješ si to všetko ako Hurvínek válku. Fakt naivné názory. Kde majú zobrať malé regionálky peniaze na filmy, seriály a športové práva?! „Treba to urobiť ako v Nemecku“ – a to je ako konkrétne, podľa teba? A prečo to napríklad neurobíš ty „ako v Nemecku“? „ProgramoCH (píše sa to s v) je hodne, len nechcú vysielať pre celé SVK, len cez Antik“ – to je veľký omyl, má ich v ponuke aj Avis (súčasť Towercomu), Fotelka na Belintersate 51,5°E (FTA) a nejaké káblovky – ostatní operátori ich nezaradili, lebo sú – nezaujímavé! Zvyšok sa mi ani nechce rozoberať…

  2. Ďalšia lokálna/regionálna televízia opúšťa DVB-T … TV7 Prešov. Ostáva v DVB-C, DVB-S, IPTV a OTT.
    Teda aspoň podľa oznamu na ich webe.

Komentáre už nie sú povolené.