Reklama

Slovenská Chuck TV ukončila vysielanie

Koncom roka 2022 ukončila svoje vysielanie slovenská televízia Chuck TV, ktorá sa vo vysielaní zameriavala hlavne na e-športy a nové technológie. Aktuálne môžu diváci na programovej pozícii vidieť už len oznam o ukončení vysielania spolu s logom televízie.
Pokračovanie nižšie:

Chuck TV odštartovala oficiálne svoje vysielanie 7. mája 2021 o 19:00. Testovacie vysielanie však prebiehalo už od apríla. Od jej štartu ju postupne pridávali do svojich ponúk nielen slovenskí, ale aj českí operátori. Okrem toho bol k dispozícii tiež internetový stream a to priamo na webe televízie. Vysielanie bolo dostupné v HD a 4K kvalite.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V dnešnej PC dobe nemá zmysel tv stanica zameraná na videohry. Dobre ze skončila.

  2. najprv dotycny potopil TV 213 a teraz aj Chuck, takze pohoda – eter vsak o nic nerpisiel

  3. Ešte ste zabudli na Slovak Šport TV.Zo začiatku to vyzeralo že budeme mať dobrú TV na Slovenský šport ale potom tiež skončili keď kúpili práva na Premier League.
    TV 213 som pozeral rád.Davali tam MS v Hokejbale.
    Kde sme boli aj Majstrami sveta.Škoda že také TV na Slovensku končia.

  4. Inak Telekom má problém dnes na kanály MTV Live HD v Magio IPTV. Vypadáva zvuk a na časovej osi pri pretáčaní a pozastavení chýba aktuálny čas v programe, vďaka čomu nejde program pozastaviť ani vrátiť späť a môže to súvisieť aj s tým výpadkom zvuku, ak nejde preto, lebo kvôli chýbajúcemu časovému údaju v streame sa nevie synchronizovať s obrazom a niekedy nabehne, inokedy nie. Ostatné programy nemajú problém. Minule bol asi v roku 2022 problém s MTV 00s, asi 3 krát (možno aj viac, ja som si to všimol 3 krát), teraz je problém na MTV Live HD. Píšem, snáď si to v Telekome všimnú a opravia to, písal som aj im na FB a aj kontaktný formulár na ich webe.

Komentáre už nie sú povolené.