Reklama

Skylink: Canal+ Domo končí, nahradí ho úplne nový program

Po približne dvoch rokoch ukončí na slovenskom a českom televíznom trhu vysielanie platená stanica Canal+ Domo. Prvý exkluzívny program z produkcie Groupe Canal+ bol k dispozícii výlučne iba pre predplatiteľov satelitných služieb Skylink, freeSAT a internetovej Skylink Live TV.
Pokračovanie nižšie:

Z programovej ponuky bude k 31. 1. vyradený lifestylový program Canal+ Domo,“ uviedla dnes spoločnosť Canal+ Luxembourg, ktorá prevádzkuje služby Skylink, freeSAT a Skylink Live TV. „Už na konci februára sa môžu zákazníci tešiť na nový program z rodiny Canal+ so zameraním na akčný žáner – Canal+ Action. Divákov budú čakať filmy a seriály, ktoré im svojím napätím a akčnými scénami vyrazia dych. Mnohé z nich budú mať v Českej republike a na Slovensku premiéru.“ Detailnejšie informácie o novej stanici budú zverejnené v najbližších dňoch.

Canal+ Domo odštartoval oficiálne vysielanie, na slovenskom a českom televíznom trhu, 1. decembra 2020. Vo vysielaní sa zameriaval na programy so zameraním na gastronómiu, starostlivosť o dom a záhradu. Nechýbali ani praktické tipy a návody.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ak budu TV relacie Canal+ Action prespikovane samou reklamou, tak to mohol Skylink uviest radsej novu tv stanicu Skylink+ Reklamerection 😀

  2. Aspoň zistili svoju neschopnosť ľudí zaujímajú filmi nie domo

  3. Uvidíme v akom balíčku bude tento nový kanál, ak ho zaradia do multi, ktorý stojí 15.20 €, tak ich môžem… veď viete čo…

  4. Len si pozrite archív keď púšťali domo a čo som tam presne písal.
    Prišlo presne na moje slova!
    Len vtedy ste boli prevelice múdri.
    Tak Vám treba, chi-chi-chi.

  5. Jeden z normälnych, pozerateľných programov. A takto skončil. Smutné

  6. Je to jeden normálny program.Nie všetkých zaujímajú vraždy,násilia.

    1. Aj ja som veľmi nasratý, že Canal Domo vyradili. Okrem ČT2 som si platil základný poplatok aj kvôli tomuto kanálu. Miesto neho nám ponúkajú krváky Made in USA. Môžem im…

  7. Je to škoda. Jediny pozarateĺný kanál. Poučny a cibriaci vkus. Nie drasťaky.

    1. To je Váš pohľad, moje najobľúbenejšie kanály sú čt2, rtvs 2, rtvs 1, čt 1, čt art, film europe plus, prima zoom, rtvs šport – ten len kvôli našej hokejovej lige, sem tam ta 3 nejaké správy… tieto kanály sa nachádzajú v balíčku mini a mne to bohato stačí… canal+ domo som za celý čas čo bol v ponuke, sledoval možno 2 minúty

    2. Už keď som nevedel na čo pozerať, prepol som si na „Poliakov“ a aspoň na chvíľu som si tam vždy niečo našiel, hoci prevládalo varenie.

  8. Velka skoda, ze ste zrusili canal domo, dalo sa pri nom oddychovat a zaroven sa inspirovat receptami a napadmi v byvani, bolo by dobre zaradit aj tento typ programov naspat do vysielania. Akcnych a krimi programov je dost v ponuke. Navyse polske programy su fajn, su podobne nasej mentalite.

    1. Tiež som na to veľmi nasrdený, lebo to bol môj obľúbený kanál, hoci netvrdím, že som ho sledoval denne. Na ich akčné filmy sa im môžem z vysoka … Prepáč ten výraz, no neviem to napísať výstižnejšie.

  9. Bol to super kanál, večer vysielali o záhrade a záhradnej architektúre. Veľa rad a krásne kvety, super prevedenie…. Stále len berú kanál za kanálom a sú drahší a drahší

  10. Je to veľká škoda že ste zrušili tento kanál. Človek sa tam veľa dozvie obyvaní a o nových veciach v bývaní a dizajne a v možnostiach ako si doma všeličo opraviť. A aj o nových technológiách. Škoda

    1. Aj na základe ich programov o bývaní som si korigoval názor na Poliakov, že predávajú iba šmejdy. Možno predávajú, no iba pre Slovákov.

  11. Velka skoda. S manzelom sme mali radi hlavne programy o byvani…Koupeno a co dal bol nas najoblubenejsi program za minuly rok. No jo, tak co uz…

  12. Škoda. Jediný lifestylový program a vyradíte ho z ponuky. O náhrade sa nedá, hovoriť keďže spúšťate program s akčnými seriálmi, čo absolútne nesúvisí so žánrom Canal + Domo. Za mňa veľké mínus.

  13. No dúfam, že tu nebudú pribúdať komentáre všetkých ženských mien z kalendára
    Mi to pripadá, že tu jeden, dvaja ľudia pridávajú posty v mene ženských mien.

    1. áno, pretože práve ženy sú vyradením tohto programu právom rozhorčené. Ony majú jeden jediný lifestylový program a muži im ho zrušia,pretože in vadí,pričom mužom zostane množstvo iných programov, nech si kľudne muži prepnú na iný program a nechajú ženy sledovať ten svoj a všetci by boli spokojní!

    2. Takže upresňujem. Tie ženské posty tu uverejňujú 1-2 ženy. Je viacero kanálov určených primárne pre ženy (doma, Prima love…), s podobným zameraním ako Domo (paprika, hobby, spektrum home…). Tiež si myslím, že tu opakovane ponosy na vyradenie programu nič nevyriešia. Ale nič proti vyjadreniu názoru, len neviem prečo replikovať to isté, aby sa navodilo zdanie, že je to nejaká masová záležitosť.

    3. Haloo prechytrely. Bol to jediny program kde davali napady. Nahrada filmovym zanrom je akoze alternativa? Bozaj ma v..

  14. Si predstavte, že aj v dnešnom svete plnom násilia ešte existujú ľudia, ktorí nemusia celé dni presedieť pri amerických akčnostiach a kľudne si pozrú aj program o varení alebo o bývaní a ešte sú z toho happy, to je čo???

    1. Ale to musíte vy všetky, ktorým ten program chýba, písať Skylinku (Canal+), nie sem. Toto nie je web Skylinku. Tu sa síce môžete posťažovať, ale nič sa tým nezmení. Jedine operátor môže Canal Domo zaradiť späť do ponuky – teda aspoň teoreticky.

    2. Ja napríklad nesledujem akčné veci, najčastejšie asi MTV, potom milionár na RTL alebo ORF 2 a potom nemecká SuperStar na RTL a ešte správy. Potom nejaký film, ale skôr typu „Midnight sun“ alebo „The fault in our stars“ alebo „Dog’s journey“, teda nie akčné alebo krimi, ale skôr niečo také.

    3. PS: Filmy sledujem v klasickej TV, najčastejšie TV JOJ alebo potom JOJ cinema, niekedy aj na niektorom filmboxe.

    4. Ešte sledujem šport – preferujem Eurosport pred lokálnymi programami, ak to ide súbežne. Konkrétne má zaujíma – zjazdové lyžovanie, biatlon, MS v hokeji, MS a ME vo futbale (ak je tam SR), cyklistika (najmä Tour de France) a podobne…

  15. Veľká škoda žeste zrušili tento kanal , pozerali sme ho celý deň, a hlavne čakali na nápady zo záhrad a balkónov,. Prosím zaraďte ho naspať. My sme dôchodci a vôbec nás nezaujímajú stresové filmy.

    1. Píšte Skylinku, ak chcete ten program naspäť. Toto tu nie je web Skylinku!

  16. Je mi veľmi smutno, že bol zrušený môj najobľúbenejší kanál. Hlavne relácia“ Koupeno a čo dal“ bola mojou najobľúbenejšou. Ale aj relácie o varení, bývaní, záhradnej architektúry. Navyše je nahradená kanálom s akčnými filmami, ktorých je neúrekom na iných staniciach. Je to veľká škoda a rozmýšľam o zmene operátora

    1. Mária
      Áno Mária, aj to je riešenie, kvôli jednému vyradenemu extra programu meniť operátora. Ale máš právo voľby tak si vyber takého, ktorý kanál Domo ponúka. Ďalší výkrik do tmy.

  17. Dobrý deň. Je mi veľmi ľúto že bol zrušený môj najobľúbenejší kanál. Je to veľká škoda.

  18. Mna by skor zaujimalo kedy zaradia stanicu Canal+ . Lebo pod tymto nazvom je kopu dobrych filmov a bez teklam. Napriklad : Taxi 1-5, Kuryr 1-4, JohnyEnglish a dalsie.

Komentáre už nie sú povolené.