Reklama

V decembri budú odkódované v DVB-T2 dve platené stanice z dielne AMC Networks

Počas decembra pripravil operátor Towercom pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom terestriálnej antény, ochutnávky dvoch platených televíznych programov z ponuky Plustelky. Od 1. do 31. decembra 2022 budú preto šírené nekódovane (FTA) programy AMC a Minimax. Oba programy sú šírené v rámci 4. celoplošného DVB-T2 multiplexu v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4).
Pokračovanie nižšie:

Po ukončení ochutnávky budú programy zakódované systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k ním tak budú mať aj naďalej iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíčkom Plustelka Štandard.

AMC ponúkne v decembri filmy ako Amazing Spider-Man (2012), Amazing Spider-Man 2 (2014), Grinch (2000), Umučenie Krista (2004), Zastav a neprežiješ (2006) či Valerian a mesto tisícich planét (2017). Pre najmenších divákov pripravil Minimax od 22. do 29. decembra špeciálne vianočné filmy vždy so začiatkom od 20:00. Kompletný program oboch staníc môžete nájsť v TV programe.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2 môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. AMC filmovy kanal neustale opakujuci tie iste filmy. Grc.

    1. Tak si sa tu vygrcal, už ti je lepšie? A btw., núti ťa niekto pozerať to?

  2. Od kedy vypli ten promo kanal na MUX 2 ide to z DVB-T 2 s kopca,lebo Cadca nema na vysielači a Zilina katastrofalni scenar signalu,sice dosahne,ale divat sa na to neda,len nema signal,alebo kodovani program za každym na obrazovkeA Turzovka si na vlastnom vysielači nedokaže vytvorit miestni Multiplex ako ostatne mesta s rozširenim programoch Tv Severka,Tv Raj,Tv 9 a Tv Romania a k tomu Turzovsku Tv.Teraz RTVS 3 a Poliakov už nejde v novom naladit vobec akurat Cesko chysta presun Kanaloch Tv Nova na MUX 23 Cz,len im to nejako trva.Keby rozmyšlali tak urobia lepši vykon i pre SVK a Cesko,lebo ani im to nejde.

    1. To veru mohli len nemajú miesto,jedine keby TA 3 vyradili z ponuky Plustelky.Myslím si že TA 3 by ani nikomu nechýbala.2 spravodajské programy uplne stačia. 🙂

    2. Hlavne, že pre každý štát bolo skoordinovaných 6 celoplošných sietí DVB-T2 v UHF pásme. Ešte by boli 2 siete voľné, keby ich „niekto“ nerozbil…

    3. Signal
      Áno máš pravdu. Len si treba uvedomiť, že aj keby boli tie dve siete k dispozícii tak nebol subjekt, ktorý by ich chcel. Ani Towercom, takže si to poistil takto, že sa k nim už nikto nedostane. Ďalšia vec je, že asi za dva roky bude známe, či sa tv frekvenčné spektrum ešte viac okliesti po roku 2030, ak neskončí úplne. Ak zostane nejaké torzo, tak je možné, že zostane už len jeden multiplex, ktorý bude asi verejnoprávny. Aj preto asi Towercom nechce(l) rozširovať Plustelku, lebo za 8 rokov ju bude musieť rušiť, alebo výrazne zredukovať.

  3. TA 3 je fajn, radšej nech vyradia joj 24 tam ide to isté ako na JOJ-ke alebo National Geographic alebo MTV.

Komentáre už nie sú povolené.