Reklama

UPC sprístupní až 45 TV staníc na mesiac pre všetkých zákazníkov

Spoločnosť UPC pripravila pre všetkých svojich zákazníkov TV služieb špeciálny Vianočný darček. V období od 6. decembra 2022 do 6. januára 2023 získajú všetci prístup až k 45 TV staniciam, ktoré sú bežne dostupné vo vyšších balíkoch resp. doplnkových. Všetkých 45 vybraných staníc bude voľne dostupných na všetkých platformách, t.j. v ponuke digitálnej káblovej TV, Horizon Go aj Horizon TV.
Pokračovanie nižšie:

V rámci promo akcie budú mať všetci klienti prístup ku staniciam Discovery HD, TLC HD, Travel Channel HD, Discovery Science HD, DTX HD, Food Network HD, ID HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Animal Planet HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Fishing and Hunting, FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars HD, FightBox HD, EroXXX HD, Fast and FunBox HD, DocuBox HD, FilmBox Family, CS Film, CS Horror HD, CS History HD, CS Mystery HD, MTV 00s, MTV 80s, MTV 90s, Club MTV, MTV Europe, MTV Live HD, ako aj maďarským staniciam Slager TV HU, Cool TV, FILM+ HU, Muzsika TV, RTL HU, RTL Gold, RTL Harom, RTL Ketto, Sorozat+ a Story4.

Programy sa všetkým užívateľom digitálnej káblovky, mobilnej TV Horizon Go, ako aj internetovej televízie Horizon TV, zobrazia v utorok 6. decembra bez ohľadu na predplatený balíček, a to automaticky a bez nutnosti reštartu prijímacieho zariadenia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. PeterHumax – aj tak budeš pozerať len jojku a markízu, tak z čoho sa tešíš ?

    2. Takto som sa tešil pár rokov dozadu aj ja, teda ak sme náhodou nemali zaplatenú komplet ponuku, ale v posledných rokov (od covidu) je veľmi málo nového obsahu všade, a pozerať staré veci dookola plus každých 10min reklamy fakt nepotrebujem. Odporúčam si vyškúšať ako sa žije slobodne bez káblovky/satelitu, jasné nie každý to už zvládne, ale úspech bude zaručený, ušetrené € sa dajú použiť v nejakej streamovacej službe.

  1. prosím vás aby ste dali do vašej ponuky konečne Markíza krimi

    1. Nedajú, lebo sú nenažraný a okrem markízy krimi oproti konkurencii toho chýba omnoho viac !
      Epic Drama
      Film Europe / +
      AXN / Black / White
      Love Nature
      Travel XP
      HGTV
      UP Network
      Arena Sport 1 a 2
      Nova Sport 3 a 4
      Premier sport

    1. Všetky programy idú,ako aj cez DVB-C box,tak aj na Horizont TV(na nete nie sú úplne všetky,ako na kábli).

Komentáre už nie sú povolené.