Reklama

Televízia Seznam ponúkne od nového roku viac českého obsahu zo 70. a 80. rokov

Česká TV Seznam upraví od nového roku 2023 svoju programovú štruktúru. Divákom chce komerčný vysielateľ ponúknuť viac českého obsahu zo 70. a 80. rokov, vrátane legendárnych komédií, filmovej klasiky či osvedčené české seriály. V hlavnom vysielacom čase dostanú priestor aj zahraničné seriály ako napríklad Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka. Z vlastného obsahu uvedie vysielateľ ďalšie diely programu Moje místa a hudobnú súťaž Jukebox Honzy Dědka.
Pokračovanie nižšie:

Utorkové a štvrtkové večery budú patriť českým filmom ako napríklad Dobrý voják Švejk, Světáci, Poslušně hlásím, Škola základ života. O zábavu sa postarajú komédie Slunce, seno, jahody, Slunce, seno a pár facek, Vesničko má středisková, Na samotě u lesa a napätí vzbudí séria kriminálnych filmov zo 70. rokov. Diváci sa môžu tešiť aj na detektívne filmy z 80. rokov, medzi ktoré patria Past na kachnu, Dostih, Jeden z nich je vrah a ďalšie.

Sobotné večeri spestria české seriály. Od januára sa na obrazovke TV Seznam objavia Chlapci a Chlapi či Třetí patro.

Pondelkový a stredajší hlavný vysielací čas bude patriť krimi seriálu Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka. V nedeľu večer sa do vyšetrovania pustí aj Otec Braun. V popoludňajšom čase nebude tiež núdza o detektívny žáner. V schéme sú zaradené hneď tri seriály za sebou Agentúra Jasno, Vražedné čísla a na jar pribudne Zákon a poriadok: Zločinné úmysly. Aktuálny program televízie je dostupný v sekcii TV program.

Televíziu Seznam prevádzkuje internetová spoločnosť Seznam.cz. Svojim divákom ponúkala od svojho začiatku (január 2018) predovšetkým spravodajstvo, publicistiku a počas víkendov aj zábavné programy z internetovej televízie Stream.cz. Televíziu môžu prijímať diváci cez vybraných káblových, OTT a IPTV operátorov. Zo satelitných platforiem má program v ponuke Skylink, T-Mobile Sat, Magio Sat a DIGI TV. V rámci ČR vysiela nekódovane navyše aj v DVB-T2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a čo tak natáčať nové seriály a nie opakovať po x-krát staré vykopávky idúce na každej dostupnej czsk TV

  2. Natáčať môžu, to je fakt, ale kvalita nových filmov a seriálov sa až na malé výnimky ani zďaleka nechytá na tie „staré vykopávky“, ktoré spomínaš. A to nehovorím o hereckých výkonoch našich „hercov“, ktorí sa viac venujú politike (Stanke, Kemka, Pauhoffová a pod.) a snažia sa svoje videnie sveta presadiť aj v spoločnosti. Generácia Chudíka, Krónera, Machatu, Mullera, Kvietika, Kráľovičovej, Lasicu, Satinského, Labudu, Rajniaka, Mistríka, Jariabka, Pántika, Krížikovej a mnohých ďalších nasadila privysokú latku pre dnešnú generáciu „rádoby“ hercov (až na malé výnimky). A rovnako sú na tom prostoduché scenáre dnešných filmových a seriálových „diel“.

    1. Suhlasim s Tebou. Len o tom angazovani sa v spolocenskych zalezitostiach (do ktorych patri aj politika) sucasnych umelcov (hercov) je dana tym, ze dnes to mozne je (prejavit svoj nazor), vtedy to mozne nebolo, mohol si sa angazovat ale len v danej linii, najlepsie ako clen KSC.
      Dnes si moze povedat svoj nazor kazdy, len umelci su viac vidiet a maju vacsi priestor v mediach ako ini.
      Nazorovo sa nemusite zhodnut, to je predsa normalne.

    2. „…snažia sa svoje videnie sveta presadiť aj v spoločnosti.“ No veď to už len svojím komentárom v podstate robíš tiež, tak čo im to vyčítaš? To majú presadzovať cudzie videnie sveta, či čo?

  3. Dnes o Hours 8:55 Minutes bola nakrátko odkódovaná Teátro-jka v Mínustelke, nem viete čo stvárajú Towertrolly ? ! ? Što se to deje ? ! ?

    1. Nové nastavenia headendu, musel sa robiť reštart systému, preto aj krátky výpadok kódovania.

  4. Worf, a prečo by mali dávať ľuďom rady, koho voliť a koho nie? Oni by sa mali „držať svojho kopyta“, venovať sa filmom, divadlu a nepchať nos do vecí, o ktorých často ani nemajú základné informácie. Kde nabrali tú sebaistotu, že sú „povolaní“ dávať ľuďom rady a odporúčania? Prečo podceňujú ľudí, prečo si myslia, že im musia ukázať smer? Trúfnem si povedať, že priemerné IQ herca, speváka nebude vyššie, ako priemerné IQ v spoločnosti. Sú to v drvivej väčšine absolventi konzervátorií, VŠMU a podobných úzko orientovaných škôl, všeobecný rozhľad im absolútne chýba. Poznám pár ľudí z tejto „liahne“ budúcich tribúnov a ich všeobecný rozhľad je úbohý.

    1. Mýliš sa vo všetkých bodoch. Politika je vec verejná, takže každý môže dávať rady a odporúčania týkajúce sa politiky, aj herci. Byť aktívnym vo verejnom živote je nielen právo každého občana, ale je to dokonca aj chvályhodné. V opačnom prípade by som sa ja mohol rovnako naivne pýtať teba, prečo sa nedržíš svojho kopyta a opovážlivo tu komentuješ niečo, čo sa ťa netýka. A odkiaľ si nabral, že herci nemajú o politike ani „základné informácie“? Toto je od teba dosť arogantný predpoklad, nemyslíš? (Veď futbalu a politike u nás rozumie každý. 😀 ) A pritom hercov obviňuješ z toho istého – že vraj „podceňujú ľudí“. Pričom dávať niekomu odporúčanie nie je „podceňovanie“, zato tvoj predpoklad, že nemajú „základné informácie“, je neodôvodnený – a drzý. A tá pasáž o priemernom IQ hercov je úplne scestná – jednak je to dokázateľne nezmysel, po druhé je to nesprávne (nelogicky) použitá štatistika – z priemeru IQ v ľubovoľnej populácii totiž nemôžeš určiť IQ vybraného jednotlivca. A teraz to najdôležitejšie – skús byť k sebe úprimný a fakt pravdivo si sám odpovedz na otázku: vypisoval by si tu tieto tirády o tom, ako nejaké odporúčanie ohľadom politiky „podceňuje ľudí“, keby tí herci odporúčali tvojich politických favoritov a nie ich úplný protiklad?

Komentáre už nie sú povolené.