Reklama

Telekom ponúka pre klientov TV služieb dva špeciálne vianočné darčeky

Slovak Telekom pripravil pre svojich klientov TV služieb dva špeciálne vianočné darčeky. Prvý z nich môžu využiť všetci, ten druhý je dostupný iba predplatiteľom samostatnej internetovej služby Magio Go s aktivovanými balíkmi M, L a XL.
Pokračovanie nižšie:

Predplatitelia služieb Magio TV, Magio Sat a Magio Go nájdu zadarmo vo videopožičovni aplikácie Magio Go v období od 20. decembra 2022 do 19. januára 2023 desiatky českých, slovenských i zahraničných filmov. V ponuke sú známe tituly ako Vrchni, prchni!, Vesničko má středisková, Traja veteráni, Tri oriešky pre Popolušku, Soľ nad zlato, Sněženky a machři, S tebou mě baví svět, Princ a Večernice, Perinbaba či Dobrý voják Švejk, Čertí brko, Hodinárov učeň, Hodinový manžel, Krídla Vianoc, Padesátka, Špindl či Šťastný nový rok. Zo zahraničnej produkcie sú k dispozícii dva diely série After či Hriešny tanec a mnoho ďalších. Pre sledovanie filmovej klasiky tak už diváci nemusia čakať na odvysielanie svojho obľúbeného filmu v lineárnej TV. Stačí, ak si obsah pustia kedykoľvek budú chcieť z videopožičovne Magio Go a to bez reklám.

Okrem toho je iba pre užívateľov samostatnej služby Magio Go k dispozícii na programovej pozícii číslo 3 špeciálny video playlist s názvom Vianoce s Magio, kde operátor ponúka novou formu distribúcie obsahu filmy z videopožičovne priamo v elektronickom programovom sprievodcovi (EPG). „Mnohí zákazníci ešte nie sú zvyknutí na prístup cez videopožičovňu, ale z elektronického programového sprievodcu a Telekom im takto uľahčí prístup k filmom,“ uvádza Telekom. Zákazník tak k vybranému obsahu môže pristupovať priamo ako v TV programe s archívom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Všetko je iba v Magio Go. Prečo nie v Magio TV? To už IPTV nie je zaujímavá?

    1. Telekom už novým zákazníkom neponúka IPTV (cez Magio box).
      Starších zákazníkov sa snaží motivovať, aby „dobrovoľne“ prešli k internetovej televízii MAGIO TV.
      IPTV zákazníkom cez box:
      1. neponúkajú programy v 4K (ani v doplnkovej televízii Magio GO),
      2. obmedzujú videopožičovňu,
      3. ponechávajú spoplatnený 7 dňový archív (pri internet televízii MAGIO GO je ponúkaný zadarmo)
      4. zjednotili cenu obidvoch služieb
      5. u internetovej MAGIO TV pridali pozíciu 3 na filmy z archívu, kým u IPTV pridali propagačný kanál s opakujúcou sa promo slučkou na Voyo Start.

      IPTV zákazníci sa pre TELEKOM stali príťažou. Taká je stratégia TELEKOMU. Buď sa zákazník prispôsobí, čo sa hodí TELEKOMU a čo zákazníkovi vnútia, alebo môže zákazník po viazanosti zrušiť službu.

  2. @Peto, Dakujem za info. To som vobec netusil. Mal som kedysi Magio IPTV a teda tato filozofia co rezu, ma utvrdzuje ze uz nie.. Zlaty satelit alebo UPC kde je AC3 aj Dolby Digital a nie AAC..

  3. Internetová televízia od Telekomu nemá chybu . Ak máš starý televízor, dajú ti magio go box a vyrobí si aj zo starej šunky Smart TV. Funguje aj cez WiFi aj pri základných dátach 80 Mbit/s.

  4. Majú v Magio Go všetky programy Magio TV? Ale úplne všetky? Aj MTV Live HD a iConcerts HD a 360 tunebox??? Kvôli týmto som dal Telekom, tak aby som neprešiel inde, ak budú chcieť aby som prešiel na Magio Go.

    1. A ešte otázka – nahrávanie: Na Magio IPTV vlastný HDD alebo 100 hod až na 180 dní. Magio Go??? 30 hodín na 30 dní!!!

  5. Úplne najhoršie že niektorí ako aj ja sú tu len kvôli sportovim programom anglická liga liga majstrov. a každý rok vytvoria nové programy pre tieto ligy za ktoré platíte čorazviac a tie staré dajú späť do športového balíčka a žiadne poriadne športové udalosti tam už nedavaju

    1. Ja som v Telekome predovšetkým kvôli týmto MTV programom – MTV hits, club MTV, MTV Live HD a potom iConcerts HD, celkom fajn je aj 360 TuneBox.

Komentáre už nie sú povolené.