Reklama

Služba Sledovanie TV rozšírila ponuku a do januára sprístupní pre všetkých 17 kanálov

Internetová služba Sledovanie TV pridala dnes do svojich základných balíkov televíziu JOJ 24. Vysielanie slovenského spravodajského programu môžu sledovať automaticky všetci predplatitelia balíkov Základný, Štandardný a Prémiový v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

Spravodajský kanál JOJ 24 získal vysielaciu licenciu začiatkom tohto roka. Vysielanie odštartoval oficiálne 2. októbra 2022. Vo vysielaní prináša kompletný spravodajský servis TV JOJ. Nechýbajú ani pravidelné diskusie na aktuálne témy.

Vianočný darček pre všetkých

Do 1. 1. 2023 môžu všetci klienti Sledovanie TV sledovať v rámci vianočného promo vysielania kanály Love Nature, AMC, Minimax, National Geographic, Disney Channel, 360 Tune Box, Erox, Eroxxx, Filmbox, Filmbox Extra, Filmbox Premium, Filmbox Stars, Filmbox Arthouse, Filmbox Family, Fashionbox, Fightbox, Fast & Funbox a k tomu i samotnú videotéku Filmbox OD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Skúsil si aj iné služby ? napr. od 4- ky, lepší tv, antik, rik plus ?

    2. My v rodine už využívame OTT – TV operátora „RiK plus“ . Pracuje v rovnakom- identickom menu ako SledovanieTV. Apka „Rik plus“ pre TV aj mobil je taktiež stabilná a jednoduchá na ovládanie-vrátane 7 dňového archívu s možnosťou nahrávania programov. Veľkou výhodou oproti SledovaniuTV je možnosť inštalácie až na 5 !! pevných zariadení : TV alebo STB. SledovanieTV ponúka inštalácie len na 2 pevné zariadenia: za ďalšie sa pripláca 3,50€. Samozrejmosťou „RiK plus“ je používanie až 50 mobilných zariadeniach.

    3. Áno skúšal som aj iné. Jj rikplus má také isté rozhranie ako sledovanietv 🙂 skúšal som lepšitv ako sa zmienil aj tu kolega predomnou samé výpadky, sekania, .. Antik – ponuka tv skvelá ale rozhranie a archív čistá bieda a ani zoradiť programy si nemôžeš, taktiež som skúsil aj Skylink Live, Konfer Tv, Rebit, Touch tv, Sweet tv .. ale sledovanietv popr rikplus sú najlepší ! ! 🙂

  1. Skúšal som aj Antik- účet je obmedzený len 2 pevné zariadenia ( TV / STB ) , pohyb v menu a práca s archívom je katastrofa. Cena služby je atraktívna.

  2. V minulosti som vyskúšal aj Lepší TV : službu sprevádzali nekonečné výpadky a nočné sekania-neodporúčam.

  3. Kvalita obrazu je pri SledovaniTV (a teda aj Rik plus) subjektívne najlepšia i v rámci viacerých testov, ku ktorým sa je možné na webe dostať. Mám odskúšané Lepší tv (obraz tiež nie je zlý, ale na pc neponúka full HD), Isper go (menší lokálny provider z BA, výhoda je, že ponúka všetky tv stanice v 1080 na všetkých zariadeniach – smart tv, PC, mobil). Taktiež som vyskúšal Kuki (obrazovo veľmi dobrá služba, navyše ponúka zvuk v dolby), Antik (obraz asi najhorší a keďže si potrpím na kvalitu, nevyváži to ani priaznivá cena služby), Rebit (menší provider z BB), Sweet tv (momentálne lákajú za výbornú cenu 3€/mesiac). Slušný obraz ponúka aj Horizon go od UPC, ktorý konečne prešiel zo 720 do 1080. Nevýhodou je, že na Tizene od samsungu ani webOS (LG) si službu nespustíte.

    1. Re: bbb
      Skylink vysiela v 720p, obraz je v pohode, ale napr. cez ich appku v android TV preskakuje obraz každých 10 sekúnd(zbadajú to iba detailisti), cez kodi appku ide bez problémov.určite podľa mňa lepší obraz ako cez antik.

  4. Vie mi niekto povedať prosím v akej kvalite vysiela skylink live tv?

    1. vie niekto prečo v skylinku v ich apke pri prepnutí programu je obraz neostrý zhoršený až po chvíľke sa napraví, čo je príčina ?

    2. Dano#. je to appkou-obraz sa prispôsobuje za chodu podľa kvality internetového pripojenia.Iný operátori to majú riešené dlhším prepnutím.

  5. Má niekto reálne skúsenosti s REBIT TV ? Menu , archív , stabilita prehrávania ? Ď.

    1. Rebit vysiela v 1080, obraz síce o niečo horší ako v SledovaniTV, ale určite patrí k tým kvalitnejším OTT službám na trhu. Archív ponúka pri niektorých staniciach až na 2 týždne späť, má to však háčik – funguje len v android TV, Tizen od samsungu archív nemá. Myslím si, že časom príde k upgrade. Stabilita prehrávania je v poriadku – obraz netrhá ani nekockuje. Nahrávky služba zatiaľ nepovoľuje, len spätné zhliadnutie.

Komentáre už nie sú povolené.