Reklama

Markíza Krimi v DVB-T, nie však na celom Slovensku

Televízny kanál Markíza Krimi je možné prijímať od decembra 2022 z dvoch DVB-T vysielačov. Stanicu zaradila do svojej ponuky východoslovenská terestriálna platforma Tečko, ktorá pokrýva svojim signálom hlavne mestá Košice, Michalovce, Sobrance a ich okolie. Na novinku nás upozornil čitateľ Quido.
Pokračovanie nižšie:

Tečko šíri Markízu Krimi z DVB-T vysielačov, ktoré sú umiestnené v Michalovciach (28. kanál) a Košiciach (32. kanál), v kodeku HEVC a s obrazovým rozlíšením 1024×576 px. Vysielanie je kódované systémom Conax (CAID: 0B00). Program preto môžu prijímať iba predplatitelia služby. Stanica je súčasťou balíka Základ.

Terestriálna platforma, ktorú prevádzkuje operátor Gecom, má aktuálne v ponuke sedem programových balíčkov: Základ, Adam, Eva, Film, Kombi, Multi a Adult. Prvý menovaný balík je dostupný zákazníkom za 29 € na rok, Film, Adam a Eva sú po 4 € mesačne, Kombi za 6 €, Multi za 9 € a Adult za 1 € mesačne.

Kompletný zoznam DVB-T/T2 a DAB+ vysielačov môžete nájsť v sekcii Vysielače.

BalíkStanice
ZákladMarkíza HD, Doma HD, Dajto HD, TV JOJ HD, ČT1, ČT2, ČT24, Markíza Krimi, Prima Plus, Nova International, TA3.
AdamVšetky programy zo základného balíka + NOVA Sport 1 HD, NOVA Sport 2 HD, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Šláger Premium a History.
EvaVšetky programy zo základného balíka + JOJ Cinema HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Jojko, RiK a Mňam.
FilmFilm+ HD, AMC HD, FilmBox HD, Hobby TV, TravelXP a TV Barrandov.
KombiKombinuje programovú ponuku dvoch vybraných balíčkov z Adam, Eva a Film. Obsahuje tiež balíček Základ.
MultiKompletná ponuka bez balíčka Adult. Pri predplatení na 12 mesiacov je jeden mesiac grátis.
AdultDorcel TV

Okrem kódovaných staníc tiež môžu klienti Tečko prijímať aj voľne šírené programy z celoplošných, ako aj regionálny DVB-T/T2 multiplexov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. tú americkú zlátaninu s tisíckrát opakovanými seriálmi na každej známej CZSK súkromnej TV aj niekto pozerá?

    1. 1000 krát radšej si pozriem nejaký ruský kvalitný festivalový film od režisérov, ako je Andrej Zvjagincev, Jurij Bykov či Andrej Končalovskij… ich filmy majú hodnotu… pre jednoduchého diváka, ako si ty, je tu markíza so stupidnými americkými seriálmi, aby si ešte viac osprostel… :-/

    2. Pelikán, keby si naozaj videl filmy od tých režisérov, ktorých si menoval, nebol by si taký prokremeľský trkvas. Pozri si najmä Zvjagincevovho Leviathana a uvidíš skutočné pomery v Putlerovom RuSSku. A Končalovského „Lev v zime“ je u súčasnej kremeľskej verchušky odsudzovaný ako LGBT propaganda. 😀 Tak sa tu nesnaž ohurovať vygooglenými menami režisérov, ktorých filmom by si so svojím IQ tykve aj tak nemal šancu porozumieť… A len tak na okraj, Narkózu nepozerám.

    3. To keď napíšem, že markíza vysiela tupé americké kriminálky pre jednoduchých divákov, tak automaticky šírim ruskú propagandu? Tvoja tupota naberá značný rozmer…

    4. Navyše službu Edisonline, mám ako stály zákazník so zľavou, podľa potreby si ešte predplácam dafilms alebo hbo max kvôli filmom vysielaným na cinemaxe… roky pravidelne chodím na filmové festivaly…. na čsfd som k jednému z tých režisérov písal biografiu a od A. Zvjaginceva som videl, na rozdiel od teba, filmy všetky… takže hlupáčik, nehraj sa tu na znalca ty len preto keď si niečo ty vygúgliš a uvedieš najznámejší film od A. Zvjaginceva, ktorý stanica Film Europe odvysielala už hádam tisíc krát

    5. Pekné meno máš prvý odpovedač, len prečo si si zabudol dopísať samohlásky „U“ a „I“?

  2. Dobre, len nech si tu stanicu na tom východe nechajú. A dúfam, že tam aj ostane :)))

  3. Podla povinnej statistiky, ktoru posielaju operatori regulatorovi, mal k minulemu roku tento operator „Pocet pripojok: 2067“. Preto by sa patrilo v nadpise znenie „nie vsak na celom Slovensku“ prepisat „iba pre 0,00…% percenta obyvatelov Slovenska“.

    1. Jana
      To je veta preložená cez nejaký prekladač? Lebo v slovenčine nedáva zmysel.
      Prečo pozeráš program ku ktorému máš taký odpor? Keďže hodnotíš programy tak si ich musela vidieť.
      Prečo sa takto tyras? Nerob to a uľaví sa ti. Namiesto hejtovania sa môžeš doučiť slovenčinu.

    2. Tak Prima Krimi je oveľa lepšia vždy tam vedia dať nejaké nové seriály nie ako Markíza Krimi. Ta bola zo začiatku v pohode.

  4. PTN Xujlo -ako si na to prišiel že pozerám niečo ruské?Prioritou sú pre mňa CZSK verejnoprávne programy

  5. Vysielanie zatiaľ nie je kódované a v Košiciach ide už niekoľko dní voľne

  6. Tam este majú volné frekvencie na západnom slovensku plno nasraté celé uhf pásmo madarsko slovenské + regionálki + rakúské muxi a aj ceské

  7. zaujimave podmienky v DVBT u nas sa to neda a v CZ to ide komplet skupina nova Prima Barrandov atd atd

  8. Už som sa zľakol, že ju chcú dať do Plustelky na vysielačoch Avisu. Ja preskakujem celú Markízu v Plustelke – u mňa je to balast. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.