Reklama

V českej celoplošnej DVB-T2 sieti 24 testuje nový televízny program

Vo štvrtok 17. novembra bol pridaný do českého celoplošného Multiplexu 24 nový televízny kanál Óčko Black, ktorý sa zameriava na hip hop a RnB. Program je šírený nekódovane (FTA) v kompresnom formáte HEVC s rozlíšením 960 x 540 px.
Pokračovanie nižšie:

Podľa prevádzkovateľa ide aktuálne o testy. „Dnes sme zaradili do celoplošného šírenia Multiplexu 24 nový televízny program Óčko Black v testovacom režime na dobu 3 mesiacov,“ uviedla spoločnosť Digital Broadcasting, ktorá Multiplex 24 prevádzkuje.

Multiplex 24 šíri k dnešnému dňu programy Nova Action, Nova Fun, Nova Gold, Nova, Nova Lady, Paramount Network, Nickelodeon Ukraine Pluto TV, Óčko BLACK, Rádio Dálnice, Rádio Čas, Rádio Čas Rock, JOJ Family, RELAX, REBEL, Televize přes anténu, Šláger original, Sport 5, CS Mystery a ABC TV. V niektorých regiónoch sú tiež dostupné vybrané regionálne televízie ako JTV, ZAK TV, rtm plus Liberecko, V1, Info TV Brno a Jižní Morava, TV MORAVA, POLAR HD, LTV PLUS, TVS, PRAHA TV, TV BRNO 1, i-Vysočina.cz a Ústecká TV.

Aktuálnu ponuku jednotlivých českých multiplexov, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V CZ toľko voľných programov a tu nenažrané Slonensko ledva 5

    1. @Libor: v ČR je tá celková kvalita vyššia už len z toho dôvodu, že keď máš 30 staníc, vždy si nájdeš niečo zaujímavé – napr. na ČT2, Prima Zoom, Prima Max, Nova Cinema… FTA ekvivalenty týchto staníc u nás nemáme.

  2. to Arthur Dent . Musite zartovat. Z toho co ste vymenovali max CT2 a Prima Zoom, ostatne odpad.

    1. To si nemyslím že vše je odpad ! Dobrá tv je nova cinema, prima max, seznam tv , ČT 2 , : D , sport, je toho více , větší nebídka , větší výběr. Myslím že si každý najde něco a někomu to prostě nestačí a tak si koupí satelit nebo iptv a v zápětí zjistí že má toho stejnyho odpadu to co je na dvb-t 2 a ještě za to platí. Je to v uvozovkách zdarma a občas se na něco podívat není na škodu. 100 lidi , 100 chutí. Zdarma je 50 stanic pravda je že 50 % stojí za starou Belu ale na druhou stranu je to zdarma.

    2. @tom123123: asi si nepochopil podstatu toho, čo som napísal. Tie stanice som menoval len ako príklad, samozrejme, že každý má iné preferencie. Podstata bola v tom, že keď máš dosť veľkú a pestrú ponuku, každý si nájde niečo, čo ho zaujíma.

  3. Nejde MUX24 vobec len 21,22,23 i preto sa maju Nova programy presunut na MUX 23 kde je stale,len Test 1,2,3 lebo i Cechom to ide zle ako u nas napr. MUX 1 SIGNAL katastrofa

  4. České maďarské dvb t mi stačiť zadarmo paráda a vy somari platíte slizniku a spol

    1. Si uvedom, že nie každý býva u hraníc s ČR alebo HU. Väčšina nemá prijem zahraničných tv cez dvb-t tak ak chce pozerať musí platiť.

  5. No tie CZ často miznú hlavne CT alebo kockuju tak satelit je lepší

  6. Ak by ľudia neboli ochotní platiť za reklamný program tak mohlo byť v terestriáli viac staníc zdarma. Niekomu by skrátka stačili voľné programy SK a CZ príp HU a iní chcú viac tak platia. Horšie je keď sú všetci tlačený do platenia rôznym poskytovateľom už len tým ako je to tu nastavené. Určite sa v mux kde je Nová alebo Prima dá vybrať a to nehovorím o CT kt vysielanie by napr nám doma stačilo. Markízu roky nemáme a nechýba nám. Aj v prechodnom období keď som platil Skupinou za základ sme ich nepozerali.
    Jen tak a Jozef ….súhlasím.

Komentáre už nie sú povolené.