Reklama

Sledovanie TV so špeciálnou zľavou na darčekové poukazy, iba tento víkend

Počas tohto víkendu ponúka služba Sledovanie TV špeciálnu zľavu na darčekové poukazy. Záujemcovia o služby internetovej TV si môžu v období od 25. do 27. novembra zakúpiť poukaz na balíček Základ na tri, šesť či dvanásť mesiacov so špeciálnou zľavou až 50%. Akcia je platná ako na Slovensku, tak aj v Českej republike a zakúpené poukazy bude možné využiť najneskôr do 31. 1. 2024.
Pokračovanie nižšie:

Sledovanie TV ponúka klientom aktuálne tri základné balíky. Bežne za balík Základný zaplatia klienti 7,49 € mesačne, balík Štandardný stojí 13,49 € mesačne a balík Prémiový aj s kanálmi HBO 22,49 € mesačne. K trom základným balíkom si ešte môžu užívatelia doobjednať ďalšie doplnkové balíky a služby ako Športový, Relaxxx, HBO + HBO Max, Filmový, HBO Maxpack, Maďarský balíček, Mojich 7, FilmBox + FilmBox OD, Pre deti, Dokumentárny, Šport+, Starmax OD, FilmBox OD a Edisonline OD.

Darčekové poukazy so zľavou 50% je možné zakúpiť na špeciálnej webovej stránke daruj.sledovanietv.sk.

Ceny darčekových poukazov na balík Základný počas akcie

Dĺžka predplatnéhoAkciová cena
3 mesiace11,99 €
6 mesiacov22,49 €
12 mesiacov44,99 €

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Samé akcie. ANTIK dáva niečo podobné. Zaplatím na rok a ďalší je zadarmo. Sweet tv pre 4 Tv je teraz na rok za 36 eur. Je z čoho vyberať.

  2. Sweet tv na 4 tv na rok za 36 € aké sú tam stanice a hlavne ako to funguje ak o Skylink?

  3. Jozef
    Sweet.tv funguje cez aplikáciu v smart TV. Ide to aj starších typoch televízorov. Na tejto stránke sweet.tv nájdete viac informácií.

  4. SledovanieTV je zatiaľ aspoň za mňa top IPTV na trhu (nechytá sa ani Lepsia.tv, sweettv, antiktv, skylinklive) či už kvalitou, appkami, rozhraním, ale hlavne stabilitou!
    Síce malá výtka, že v základe by mohlo byť viac „premium“ kanálov, ale hádam sa to vylepší. (medzičasom pridali do základu Spektrum Home, Paprika Tv, Arena sport 1,…)
    Teraz BlackFriday akcia skvelá konečne niečo pripravili, či pre nových alebo stálych zákaznikov.
    Ak to bude nebudúci rok tak určite využijem.
    Našťastie som vychytal akciu na 2 roky – 1mesiac / 2,50 eur 🙂 🙂 no nekúp to.

Komentáre už nie sú povolené.