Reklama

Rádio_FM oslavuje 18. narodeniny

Vo štvrtok 3. novembra oslávi Rádio_FM 18 rokov. Narodeniny oslávi so svojimi poslucháčmi špeciálnym narodeninovým vysielaním počas celého dňa.
Pokračovanie nižšie:

Rádio_FM je neoddeliteľnou a nenahraditeľnou súčasťou bohatej ponuky rozhlasových služieb RTVS. Nie je však len obyčajným hudobným rádiom. Dáva totiž priestor i okrajovým hudobným žánrom, ale okrem dynamického a bohatého denného vysielania poslucháčom ponúka i množstvo diskusných a hudobných špeciálov. Ku krásnym 18. narodeninám prajem Rádiu_FM a všetkým kolegom z tohto rozhlasového okruhu aj do budúcna veľa spokojných a stálych poslucháčov, množstvo inšpirácie a kreativity a, samozrejme, nech si zachová svoju jedinečnosť,“ vyjadril sa generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj.

Poslucháčov Rádia_FM čaká vo štvrtok 3. novembra vo vysielaní niekoľko špeciálnych hudobných vystúpení. V Ráne na eFeMku naživo zahrá skupina Zlokot, počas obeda odohrá svoj set DJ a moderátor Galager a popoludňajší primetime :Popo_FM bude patriť koncertu projektu Baláž&Hubinák Band. Narodeninové program odvysiela Rádio_FM z nového, zrekonštruovaného vysielacieho štúdia, ktoré dostane symbolicky práve pri príležitosti osláv.

Svoje prianie k 18. narodeninám Rádia_FM vyjadrila aj jeho intendantka Janka Imrichová: „Rádio_FM chce pre svojich poslucháčov aj naďalej zostať najpočúvateľnejším rádiom, ktoré okrem kvalitného hudobného obsahu ponúka aj pridanú hodnotu vo forme hovoreného slova moderátorov, redaktorov, spolupracovníkov a hostí.  Naďalej nám bude záležať na presahu do kultúrneho, umeleckého a spoločenského priestoru, ako i na objavovaní a podpore slovenskej hudobnej scény. Pozývame všetkých osláviť s nami pestrosť a rôznorodosť, ktorá náš svet tak veľmi obohacuje a robí ho krajším.“

(TS RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Gratulujem. Nahradiť RockFM rádio alternatívnym Rádiom FM bol skvelý ťah.
    Počúvanosť RockFM rádia bola v najhorších časoch (pred jeho zrušením) cca 5,4%.
    Najlepšie čísla Rádia FM boli asi 4,7% (aj to len hneď po zmene, aktuálne asi 2,6%). Tentokrát to ale dôvod na zmenu nie je.

    1. Ten prepad počúvanosti by sa nezastavil v žiadnom prípade. Skončili časy, keď sme na intráku každý štvrtok večer sedeli dvadsiati na izbe a počúvali hláškujúceho Jula Viršíka a jeho Twenty-five, keď mal človek pri počúvaní Kiksu, Flashu, Twistu či Fun rádia pocit, že moderátor je jeho starý kamoš, ktorý si mohol dovoliť do éteru púšťať srandičky pre zasvätených. Rádiám prebrali poslucháčov televízie a neskôr sociálne siete, hudba sa už dá počúvať na nete podľa chuti a nie podľa playlistu rádia, reklama zlacnela, náklady stúpli, ľudia zhlúpli – a tak ktoré rádiá neskrachovali, prešli na prúdové vysielanie, stali sa z nich sterilné samohrajky bez pridanej hodnoty a šťavy, ktoré nemajú odvahu experimentovať, iba tupo podliezajú masovému (ne)vkusu. A ten zvyšok hovoreného slova, ktorý sa v éteri ešte vyskytuje, pozostáva už len z bulváru a somarín. Teda až na pár výnimiek – a tými sú predovšetkým verejnoprávne stanice, vrátane Rádia_FM. A ešte niektoré čisto online rádiá. Ani tam to už nie je ako v starých dobrých 90’s, ale oproti komerčným rádiám v FM stále o 3 levely lepšie.

    2. Čierna skrinka na Rádiu Twist bola No.1 ! ! !

      Najlepšie hlášky (telefonáty) z Čiernej skrinky 90. rokov:

      Náš Šani je chorý a žiada o milosť pána prezidenta. Nech vráti všetko, čo nakradol a nech prosí o milosť Pána Boha…

      Nato pustili túto pesničku: youtube.com/watch?v=C9ivYDOAHac

      A potom ešte:

      Pán Hryc, prosím vás pekne, nech sa váš moderátor (Ján Mečiar) premenuje, lebo to jeho priezvisko sa nedá počúvať… :o)

  2. Super radio, jedine pocuvatelne! Blahozelam a drzim palce.

  3. Nech sa už konečne zamyslia, či je vôbec potrebné držať v éteri 9 okruhov. Načo? V pohode by stačili 4 + 1 do zahraničia. Prvý všeobecný s regionálnymi a národnostnými odpájaniami a oblastným dopravným servisom. Druhý prúdové vysielanie, populárna hudba a celoslovenský dopravný servis. Tretí umelecko-kultúrny. A štvrtý pre mládež.

  4. pozrite sa na poľské rádiá Nowy swiat a 357, tak sa robia úspešné rádia a platia si ich poslucháči, ktorí chcú, tradícia 40 tokov od poľskej verejnoprávnej Trojky až dodnes—-

    1. Ja som spokojný z tým novým čudom gen. riaditeľom RTVS 😛

Komentáre už nie sú povolené.