Reklama

Štartuje nová sezóna NHL. Kto ponúkne priame prenosy?

Už tento týždeň sa začína nová sezóna NHL, ktorá odštartuje v Českej republike. V pražskej O2 arene sa v rámci Global Series 2022 odohrajú prvé dva zápasy základnej časti medzi mužstvami San Jose Sharks a Nashville Predators. Pre slovenských a českých hokejových fanúšikov budú prinášať priame prenosy z najlepšej hokejovej ligy televízne stanice Nova Sport 1, Nova Sport 2, Dajto a Nova Action. Okrem toho budú mať k prenosom prístup aj predplatitelia streamovacej služby Voyo na Slovensku a v Českej republike.
Pokračovanie nižšie:

Vo štvrtok 6. októbra oba zámorské celky prvýkrát naskočia na ľad v Prahe a absolvujú otvorený tréning, ktorý naživo odvysiela Nova Sport 1 a Voyo. Následne v piatok a sobotu sa už odohrajú úvodné zápasy medzi Nashvillom a San Jose. Markíza a Nova pripravili pre divákov špeciálne moderované štúdiá, ktorými budú priamo z O2 areny sprevádzať moderátori športu TV Nova Štěpán Sokol a Roman Jedlička. V štúdiu nebudú chýbať zaujímaví hostia z NHL a bývalí hráči, napr. Michal Handzuš, bývalý český útočník Patrik Eliáš, či pravý krídelník Radim Vrbata.

V tohtoročnej sezóne sa fanúšikovia najlepšieho hokeja sveta môžu tešiť až na 15 priamych prenosov na Nova Sport týždenne, vrátane víkendových NHL Saturday a NHL Sunday – teda zápasov v priaznivých časoch pre európskych fanúšikov. NHL ponúknu aj stanice Dajto a Nova Action, ako aj Voyo. V prípade staníc Dajto a Nova Action pôjde o dva zápasy týždenne.

Prenosy z NHL v tento víkend

LogoNázov staniceDátumZačiatokProgram
NOVA SPORT 106.10.202214:45Otevřený trénink NHL Global Series 2022
Přímý přenos týmových tréninků před zápasy NHL Global Series 2022 se speciálním studiem (O2 Arena, Praha)
Dajto07.10.202219:15NHL Global Series: Nashville Predators – San Jose Sharks
Priamy prenos.
NOVA SPORT 107.10.202219:15Nashville Predators – San Jose Sharks
Přímý přenos hokejového utkání NHL Global Series 2022 se speciálním studiem (O2 Arena, Praha)
Voyo CZ07.10.202219:15NHL Global Series Praha 2022 – Nashville Predators – San Jose Sharks
Přímý přenos na Voyo CZ
Voyo SK07.10.202219:15NHL – NHL Global Series: Nashville Predators – San José Sharks
Priamy prenos na Voyo SK
Dajto08.10.202219:15NHL Global Series: San Jose Sharks – Nashville Predators
Priamy prenos.
NOVA SPORT 108.10.202219:15San Jose Sharks – Nashville Predators
Přímý přenos hokejového utkání NHL Global Series 2022 se speciálním studiem (O2 Arena, Praha)
Voyo CZ08.10.202219:15NHL Global Series Praha 2022 – San Jose Sharks – Nashville Predators
Přímý přenos na Voyo CZ
Voyo SK08.10.202219:15NHL – NHL Global Series: San José Sharks – Nashville Predators
Priamy prenos na Voyo SK

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mám VOYO – to obsahuje stanice Nova
    sport1 + Nova sport 2… atď. Streamovacie služby už vytláčajú klasických TV operátorov.

  2. Zajtra si zahrá aj Labanc. Možno dajú s nim na Dajto rozhovor v slovenčine. Tento rok bude NHL u nás priťahovať aj kvôli poslednému draftu. Čŕtajú sa lepšie časy nášho hokeja tak si nenechajme újsť historické chvíle malého Slovenska. Možno budeme hrať aj Setový Pohár ako Slovensko. Rád by som sa toho dožil. Určite nie je veľa pamätníkov toho ako ČSSR vyhralo túto trofej keď sa ešte volala Kanadský Pohár. Naši hokejisti dostali iba kópiu lebo sa nepočítali s iným víťazom. Teším sa.

    1. Áno, pravdepodobne druhý útok, pravé krídlo. Hlavne nech to Kevinovi padá do siete. V minulej sezóne toho veľa kvôli zraneniu nenahral, len 21 zápasov. Draft je iba začiatok, tak nech to Slafkovskému a spol. výjde. V účasť Slovenska na SP veľmi neverím, ale rád sa nechám pozitívne prekvapiť.

    2. ČSSR nikdy kanadský pohár nevyhrala, raz bola vo finále (1976), ale podľahla Kanade. Takže žiaden pamätník ani byť nemôže. 🙂 A ten príbeh o kópii pohára je tým pádom blbosť.

    3. To sa stalo, ak sa ešte dobre pamätám, pri tzv. Vyzývacom pohári (1979 Challenge Cup). Vtedy ich ZSSR prekvapilo a činovníci z NHL im ten pohár „nedali“, nepreniesli sa športovo nad tým, že ZSSR – NHL 2:1… V družstve NHL bolo 23 Kanaďanov a traja Švédi..

    4. Aha, čiže sa nepočítalo s iným víťazom, ale pre istotu mali nachystanú kópiu – keby predsa len bol ten iný víťaz. Logické, fakt! 😀

  3. ČSSR nikdy neyhralo Canadský pohár,prehralo s Kanadou vo finále 1976.

    1. Ppeter ako vzdy iba drista a tara. CSSR prehralo s Kanadou na vitazne zapasy 1:2 … To, ze vyhrali jeden zapas s Kanadou bol maly zazrak. Pozeral som to vtedy na CB telke Tesla Orava, gol CSSR dal Milan Novy a nulu vychytal Dzurila. Vyhrat vsak jeden zapas s Kanadou na Canada Cup 1976 nestacilo, ked prehrali zapasy dva 😀

    2. Prepáč, najskôr som napísal reakciu na Ppeter, až potom som si všimol, že si ho opravil aj ty.

Komentáre už nie sú povolené.