Reklama

Štart Svetového pohára v alpskom lyžovaní aj s Petrou Vlhovou naživo v TV aj na webe

Už dnes 22. októbra odštartuje v rakúskom Söldene Svetový pohár v alpskom lyžovaní, na ktorom sa predstaví aj Petra Vlhová. Priamy prenos z tohto podujatia prinesie pre slovenských divákov verejnoprávna RTVS na svojej športovej stanici :Šport, ktorú môžu sledovať diváci okrem iného tiež bezplatne prostredníctvom DVB-T či internetu.

RTVS odštartuje vysielanie SP v alpskom lyžovaní štúdiom o 9:30, prvé kolo začne o 10:00 a na druhé kolo sa diváci môžu tešiť od 13:00.
Pokračovanie nižšie:

V novej sezóne Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní odvysielame všetkých sedem ženských pretekov, ktoré sa budú konať na území Rakúska. Z mužského programu máme vysielacie práva na najdôležitejšie a najatraktívnejšie podujatia z rakúskych zjazdoviek. V októbri prinesieme obrovský slalom zo Söldenu, v ktorom by sa mali predstaviť aj bratia Žampovci, a v januári odvysielame oba zjazdy a slalom z Hahnenkammu v Kitzbüheli. Tešíme sa, že aj v tejto sezóne ponúkneme divákom RTVS jedinečný športový zážitok zo Svetového pohára s exkluzívnou expertnou spoluprácou s Veronikou Velez-Zuzulovou“ hovorí riaditeľ Sekcie športu RTVS Ján Žgravčák.

Štáb RTVS sprostredkuje divákom pri televíznych obrazovkách jedinečnú atmosféru a priame reakcie Petry Vlhovej aj priamo z dejiska vybraných pretekov. Divákov bude RTVS o týchto podujatiach informovať aj prostredníctvom televízneho a rozhlasového spravodajstva.

RTVS ponúkne divákom na :Športe tieto preteky zo Svetového pohára v alpskom lyžovaní:

22.10. (Sölden): ženy – obrovský slalom
23.10. (Sölden): muži – obrovský slalom
12.11. (Lech): ženy – paralelný slalom
28.12. (Semmering): ženy – obrovský slalom
29.12. (Semmering): ženy – slalom
10.01. (Flachau): ženy – slalom
14.01. (St. Anton): ženy – zjazd
15.01. (St. Anton): ženy – superobrovský slalom
20.1. Kitzbühel: muži – zjazd
21.1. Kitzbühel: muži – zjazd
22.1. Kitzbühel: muži – slalom
24.1. Schladming: muži – slalom

Zvyšné preteky zo Svetového pohára v alpskom lyžovaní, ktoré nie sú v zozname , bude vysielať platená televízia JOJ Šport. Všetky prenosy prinesie Eurosport.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Nepríjemná správa pre Vlhovú. Obrovský slalom v Söldene zrušili

      skopíruješ, zadáš do googla a čítaš -link by zmazali

Komentáre už nie sú povolené.