Reklama

Skylink zaradil do ponuky program EarthxTV, dostupný je pre všetkých

Satelitný operátor Skylink zaradil do svojej ponuky televízny kanál s názvom EarthxTV. Nový program je šírený nekódovane (FTA) prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E). Prístup k novinke tak môžu mať nielen klienti satelitnej služby Skylink, ale aj diváci, ktorí majú možnosť prijímať programy z danej družice a vlastnia zariadenie s podporou štandardu DVB-S2. Prístupová karta nie je potrebná.
Pokračovanie nižšie:

Užívatelia využívajúci zariadenia so zapnutou funkciou FastScan nájdu EarthxTV, po dnešnej aktualizácii zoznamu, na programovej pozícii číslo 60 (v českom zozname 64). Klienti so zariadeniami bez tejto funkcie si môžu stanicu naladiť už od včera z frekvencie 12 129 MHz. Detailnejšie technické parametre pre príjem sú uvedené na konci správy.

EarthxTV je globálna televízna sieť propagujúca životné prostredie a udržateľnosť. Tento program ponúka jedinečné, exkluzívne, bezkonkurenčné a zábavné programy od klimatických výziev po biodiverzitu a udržateľnosť. Stovky hodín originálneho obsahu – ochrana prírody, extrémne počasie, technológie a inovácie, domov a životný štýl, cestovanie a jedlo, množstvo inšpiratívnych rozhovorov so svetovými lídrami a ocenených filmov, ktoré sú zábavné a poučné. Veci a prostredie, na ktorých záleží, oslavujúce ľudí, miesta, stvorenia a kultúry, kvôli ktorým stojí za to chrániť našu planétu“, popisuje zameranie programu Skylink na svojom webe.

Kanál EarthxTV je šírený vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4). Vysielanie je dostupné iba v anglickom jazyku. Na distribúcii programu sa dohodol vysielateľ s M7 Group. Z uvedeného dôvodu je program šírený nekódovane.

Technické parametre pre príjem EarthxTV :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12129 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: EarthxTV
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: FTA
Programová pozícia: 60

PIDy:
Video PID: 533
Audio PID: 0113
Audio stopy: 0113 eng (AC3)
PCR PID: 533
PMT PID: 2733
TSID: 3222
0NID: 0003
SID: 21233
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. „Prečo nehodíte…“ – koho tým oslovuješ? Toto nie je web Skylinku!

  1. Keď si už Skylink kúpil aj freesat, prečo to nedal aj na 1W?

    1. Pretože Skylink chce divákov Freesatu premigrovat na Astru. Prečo by mal platiť dve distribúcie, keď chce Thor budúci rok vypnúť? Nové programy len na Astrach.

    2. Distribúciu si platí EarthxTV. Hádam si nemyslíte, že by to M7 šírila voľne.

  2. Ten program beží aj na 28,2,E tak neviem prečo je aj na 23,5,E ale BBC Earth môže dať Skylink do ponuky az na budúci rok lebo v tedy uz konci Exkluzivita v Telekome.

Komentáre už nie sú povolené.